tiistai 12. tammikuuta 2010

Edistystä ja takapakkia

Esikoisen huone on myllerryksessä. Tavanomaisen hallitun (?) kaaoksen lisäksi siellä on työmaa, alkovi-sänky-vaatesäilytys -työmaa. Runko on pystytetty, verhoilu helmipaneelilevyllä käynnissä. Nyt vaan näyttää siltä, että tuon käyttämämme paneelilevyn jälleenmyynti tässä pk-seudulla on loppunut. Pitänee tilata/noutaa Porin seudulta saakka, eli paketti ei liene käsissä ihan huomenissa...Tietää ärsyttävää viivytystä sänkyhankkeelle!
Olin jo ajatellut päästä sitä esittelemään teille tämän viikon lopulla. Jos sitten ensi viikolla...
Iloista iltaa :)

6 kommenttia:

 1. Se aina harmittaa kun viivytyksiä tulee itsestä riippumattomista syistä... Mutta me jäämme odottamaan jatkoa. :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen, silloin kun on joku projekti kesken ja tekemisen vimma ylimmillään, pienetkin viivästykset tuottavat satapäin harmaita hiuksia. Voimia! Koitetaan täälläkin jaksaa odottaa kuvia uudesta "hässäkästä"

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä remonttiin! Meidänkin pitäisi remontoida lastenhuoneet, odotan vielä inspiraatiota ;)

  VastaaPoista
 4. Niin kauniita postauksia sulta tullut viime aikoina! Ihanan valoisia kuvia! Kaapista tuli hieno, valkoinen maali saa ihmeitä aikaan :)

  Ja toivottavasti kohta jo pääsisit hiihtelemäänkin!

  VastaaPoista
 5. Täälltä Porin kyljestä lähetän kommenttia. Tsemppiä. Ei lopputulos ole kiinni muutamasta päivästä tai viikosta. Tiedän, että harmittaa. Tuo on just niitä remontin ärsytyksi, kun itsellä olis aikaa ja puhtia, niin jossain aina pitää tökkiä!

  VastaaPoista
 6. Hitsi, olin hankkinut sulle tuon Kidston kirjan piristys-lahjaksi! Voi töhnä sitä joulupukkia! Aina pilaamassa kaiken hauskan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)