keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Vapaapäivä kului erinäisissä maalauspuuhissa. Kuopuksen hylly ehtikin saada vain Otex-käsittelyn...

Näitä veneeseen tekemiäni löytöjä: Tilkkutäkki -50%, astiapyyhe sekin alesta, samoin mukit ja lautaset. Tuota samaa sarjaa veneessä onkin jo säilytyslaatikot. Voi kun pian pääsisi jo vesille! Vaikka tällä lumimäärällä kevät ja kesä tuntuvat niin kaukaisilta. Kotipihalla upposin yläreisiin saakka puuterilumeen! Talon katolla on niin hirmusti lunta, että pian kehitän katonromahtamispelon...lumitöihin kun ei meidän katolle niin vain mennä, on sen verran jyrkkä kattokulma, että pitäisi olla valjaat -järjestyy- ja savupiippu -ei järjesty-, joihin ne valjaat kiinnittäisi (siis mies, en minä, tällä korkeanpaikankammolla ;-)! Ei uskoisi, että joinakin vuosina ekat t-paitakelit ovat olleet jo huhtikuun puolivälissä elleivät aiemminkin -siis kuuden viikon kuluttua! Arvaan, että tänä keväänä siihen aikaan tarvotaan puolen metrin loskakerroksessa...


Onneksi sentään aurinko paistaa ihanasti. Ja onhan tuolla ulkona kaunista!
Aurinkoa sinunkin päivääsi :)

13 kommenttia:

 1. Ale-löydät on ihania! Mahtava peitto ja kivoja astioita.
  Maalauspuuhat ovat mukavia.

  VastaaPoista
 2. Tykkään kanssa tästä sarjasta, muutama keittiöpyyhe löytyykin.

  Kesä ja veneily, ah! Sitä odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä!! :)
  Ja niin kuinka kaukaiselta se kevät tuntuukaan, tässä lumipaljoudessa.. mutta itse olen pysytellyt positiivisellä mielellä, sillä onhan jo joitain kevään merkkejäkin, kuten tuo runsas valo ja ihana kevät aurinko... Päivätkin ovat jo paljon pidempiä! :)Hyvää viikon jatkoa sinnepäin! =)

  VastaaPoista
 4. Äitini juuri muisteli ja, tutki tilastoja. Kevättalvella maaliskuussa 1984 oli saman verran lunta, mutta lapset kulkivat jo vappuna nurmella paljain jaloin!
  Kuulostaa lohduttavalta!

  Ostoksesi ovat kyllä ihan ykkösiä veneeseen!

  VastaaPoista
 5. Veneilykelejä odotellaan täälläkin! Ja puutarhan kuoputusta. Onko teillä purje- vai moottorivene?

  VastaaPoista
 6. Kävin täällä ekaa kertaa, ihana blogi sinulla. Tämä vaan lisäsi hurahtuneisuuttani valkoiseen :)

  VastaaPoista
 7. Hei, jätän viestini tähän uudempan postaukseesi vaikka pläräsinkin pitkään läpi. Kaunista, niin kaunista, ja seesteistä. Ihastuin teidän keittiöön ikihyviksi!

  VastaaPoista
 8. Hei, meidän veneestä (moottori sellaisesta) löytyy samaa sarjaa, peitto kiinnostaa kovasti! Olisitko paljastanut mistä löysit aletavarat?

  VastaaPoista
 9. Moikka anonyymi, tietysti paljastan! Peitto on Pikku Elsa -nettipuodista, astiapyyhe Limonelli-nettipuodista ja astiat Enfantista, kauppakeskus Viisarista! Tyynyliina Jumbon Country Whitesta ihan normihintaan, siellä oli myös saman sarjan pussilakanoita, joita kuolasin...

  VastaaPoista
 10. Kiito tiedoista ja miten nopeasti vastasitkaan :)

  Ehdottomasti tsekkaan tuon enfantin, greengatea ei liiemmälti ole espoon lähettyvillä tarjolla. Jumbon country white on tuttu mutta nettipuoti ihan uusi tuttavuus. Peittoa harkitsen, vakavasti. Ihanalta näyttää kuvassasi!
  Kiitos

  VastaaPoista
 11. On kauniita.
  Oletteko käyneet jo osoitteessa

  www.shoplikeyou.fi.

  Siel on myös TODELLA ihania tuotteita.
  Hyvää Pääsiäistä kaikille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)