torstai 18. maaliskuuta 2010

Rosmarinus officinalis





Eilisellä ruokakauppareissulla löysin tällaisen rosmariinin keittiötä piristämään. Viikonloppuna aion napsia siitä lehtiä lempiherkkuni, vuohenjuustoleivän, päälle. Toivottakaa minulle onnea että saan tuon kaunokaisen kukoistamaan!

Alakuvassa on yksi kolmesta kannellisesta lasipurkista, jotka ostin talvella mummilareissulla paikallisesta kierrätyskeskuksesta. Myyjinä oli leppoisia setiä, joilla ei tainnut olla mitään käsitystä purkkien hinnoista: Tämä kuvan iso purkki maksoi kaksi euroa ja kaksi pienempää euron kappale!
Ihan sopuhintaan sain omikseni, kun yleisemmin noista purkeista olen huomannut pyydettävän reilusti yli kympin, ainakin, jos kansi on mukana.
Tuo iso päässee spagettipurkiksi, kunhan olen sen liotellut, puunannut ja desinfioinut.

Nyt lähden siistimään paikkoja, illalla saadaan mukavia vieraita...

Aurinkoista päivää!

p.s. niistä i.d.bare minerals -meikeistä: hyviltä vaikuttavat, niillä saa joko kevyen tai peittävämmän meikin. En ole havainnut mitään kirvelyä nassussa tms. oireita. Tyytyväinen olen siis :)
Tilasin omani FeelUniquesta, aloituspakkauksen, jossa on mukana kaikki tarvittava ja opastus-dvd. Hinta kotiinkuljetettuna n.45e.

11 kommenttia:

  1. Hei, osuinpa tänne ihan sattumalta. Kauniita, kivoja kuvia katsella! Kirjoittelinpa juuri muutama päivä sitten omassakin blogissa noista vanhoista lasipurkeista. Ne on aina vaan ihania ja käytännöllisiäkin. Joskus niistä pyydetään mahdottomia hintoja, joskus niitä löytää sitten tosi halvalla ja vielä kannen kanssa. Ja silloinhan niitä on ostettava!

    VastaaPoista
  2. Keittiö näyttää todella kauniille. Ihana allas!! Hyviä löytöjä nuo lasipurkit!

    VastaaPoista
  3. Löysinpäs ihan sattumalta blogisi, aivan ihana. Pitää oikeen ajan kanssa lukea kokonaan läpi, nyt vain selailin.
    Ihania, tunnelmallisia kuvia. Mulla on kans muutamia Riihimäen vanhoja lasipurkkeja ja tykkään niistä tosi paljon. Sait kyllä purkkisi edullisesti.

    VastaaPoista
  4. Kauniita keittiökuvia. Rosmariini minullakin ostoslistalla.

    VastaaPoista
  5. Hi, I think our kitchen are very similar :-))) Hugs Yvonne

    VastaaPoista
  6. Tykkän niin näistä kuvistasi ne on niin valoisia!

    Ja nyt kyllä haluun niin tota rosmariinia itsellenikin siis ihan niinkin turhamaisesti että on kaunis!:D

    Erittäin hyvää viikonloppua sinulle!
    Anu

    VastaaPoista
  7. Minä vielä... siis todellakin oli purkit halvat!Hyvä ostos!

    VastaaPoista
  8. Joskus sitä tekee tosi halpoja löytöjä!! Olit kyllä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hienot lasipurkit!

    Ja voi tuollainen rosmariini on sitten söpö! Mulla oli pari viikkoa samaan tapaan korianteria keittiön tasolla, mutta se ei oikein viihtynyt purkissaan. Pitää varmaan taas laittaa mies asialle (hän siis käy isomassa kaupungissa töissä) ja käskeä tuomaan tuollaisen kauniin rosmariinin marketista. Siemenestä kun en taida jaksa odotella..

    VastaaPoista
  9. Ihan pakko oli tulla huikkaamaan, että nyt oli meidänkin kauppaan tullut rosmariinia, samaten olivat saapuneet helmililjat. Ostin molempia! Ei siis tarvi enää laittaa miestä asialle. Tänne periferiaan kestää näköjään vaan evään tulo kauemmin ;)

    VastaaPoista
  10. Ihania lahja ja sisutustuotteita on myös osoitteessa Shop Like You, eli www.shoplikeyou.fi verkkokaupassa! ! Olen löytänyt sieltä paljon ihanaa kotiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)