lauantai 16. lokakuuta 2010

Takit ojennuksessa!







Tänään päätin, että on vihdoin aika siirtyä talvipukeutumiseen. Tuulikaappi on pursunut välikausivaatetta, takkia, housua, fleeceä, villaa -kerroksia joka kelille. Ihme, ettei naulakot ole pettäneet...Kun nakkelin kaikki vaatteet eteisen käytävään, niistä muodostui kahden jätesäkillisen kokoinen vuori (jonka päällä Onni loikoili tyytyväisenä).

Miten meillä voi olla niin paljon ulkovaatteita? No tietysti siksi koska olen hamstrannut kirppiksiltä takkia ja housua, kun olen halvalla saanut. Hamstraus loppui tähän! Ihan turhaa olla viidet takit ja housut jokaiselle, kun aina käytetään niitä yksiä -tai kaksia- samoja!  

Nyt tuulikaapissa, joka siis todellakin on vain kaapin kokoinen, on esillä välttämättömin eli kaksi vaatekertaa jokaiselle lapselle ja mun oma ulkotakki. Ja tietysti kaikille
 on omanen kori pipoja ym varten. Kenkämeri velloo yhä lattialla ja kenkähyllyssä, taidan hyökätä sen kimppuun ihan pian.   

Hauskaa ja pirteää viikonloppua :)


14 kommenttia:

  1. Onpa harmoonisen kaunista! Totta tuo, että ihan liikaa hamstraa aina vaatteita. Tai tavaraa ylipäätänsä. Koti pysyisi niin paljon helpommin järjestyksessä kun sitä tavaraa olisi vaan vähemmän. Mutta kun maailmassa on niin paljon kaikkea kaunista... =))

    VastaaPoista
  2. Mä oon tällä viikolla tuskaillut vähän samaa; hirveä määrä vaatetta jokaikisellä.. ihan turhaan.

    VastaaPoista
  3. Ai niin, minkä rotuinen tuo teidän Onni on? Aivan suloinen pakkaus!!

    VastaaPoista
  4. Onpa raikasta! Mun pitäis tehdä meidän pursuilevalle eteiselle sama... Kiitos inspiraatiosta! :)

    VastaaPoista
  5. Täällä maallemuuttaja ja rrrrakastan tätä paikkaa! Lapset saivat lapsuuteen lisävuosia ja kylällä on ihana höpöstellä "tuttujen" kanssa. Ja joo se ikuisuusprojekti eli vanha talo. Suosittelen täysillä!

    VastaaPoista
  6. Moikka kaikki, ja kiitos kommenteistanne :)

    Kotivalo, näin on tavaran hamstraamisen kanssa. Kun vie kuorman kirppikselle -ja luulee vapautuneensa turhasta rojusta pitkäksi aikaa- saa saman tehdä puolen vuoden kuluttua uudestaan...
    Onni on merkkiä Coton de tulear. Pidän sen vaan lyhyellä turkilla, kun kerää muuten puoli metsää lenkiltä mukaan kotiin :D

    Mannukka, nurkat puhtaiksi turhasta tavarasta ja vaatekaapit vapaiksi liioista vaatteista
    -kampanja alulle (...krhmm, jälleen kerran...)

    Iinu, meidän naulakko on yleensä jotain aika muuta kuin kuvassa ;D toi oli vain siivouspäivän hetkellinen tilanne!

    Katri, olen itsekin niin tyytyväinen, kun sain eteisen raivattua. Kiitos :)

    Nina, kävinkin heti ihailemassa teidän talovanhusta! Ihana, onnea :) Ja kiva kuulla jälleen yksi (positiivinen)kokemus maallemuuttajalta :)

    VastaaPoista
  7. Meillä on sama ongelma lähes kaikkien vaatteiden kanssa. Kirppareilta tulee ostettua kun löytää jotain kivaa, vaikka kotona odottais jo vaatteita ihan riittämiin.
    Pitäisi varmaan ottaa periaatteeksi että yksi takki lisää kotiin, niin yksi jouttaa kiertoon.

    VastaaPoista
  8. Voi miten olet tehokas ja rohkea! Itse en jotenkin rohkene heittää vaatetta pois, jos tätä vaikka tarvis... hm. ja sitten jotain tulee käytettyä kerran vuoteen. Tai tätä tarvin jos on hautajaisia. Jep, täytyy varmaan ottaa itseä niskasta kiinni.

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihana tuo vasemmalla näkyvä kaulahuivi!! Tahtoo samanlaisen..
    Oletko itse tehnyt?
    AIVAN IHANA :)

    T. Pepita

    VastaaPoista
  10. Pioni, hyvä tuo periaate. Se pitäis aina muistaa toteuttaa :)

    Anna, en sentään heittänyt niitä kahta jätesäkillistä pois - osa menee säilöön vintille ja osa kirppikselle! Vaikka osan kyllä voisi kylmästi heittää uffin laatikkoon, pääsisi ainakin helposti niistä eroon ;)

    Pepita, olisinkin itse tehnyt...vaan en ole, se on ostettu Accessorizesta. Lasten mallistoa ja meillä esikoisen käytössä, mutta voisin ottaa sen itsellenikin, niin söpö se on minustakin :) Itse asiassa kuvan keskimmäinen huivikin on esikoisen, ja sen olen kuin olenkin ominut itselleni...

    VastaaPoista
  11. Kuule sanopa se - meidän pojilla saattaa olla 3 välikausitakkia =älä kysy miksi! Lisäksi parit fleecet ja hupparit sun muuta. Mulla olis sama urakka edessä, kun näyttää siltä ettei ainaaan kolmea välikausitakkia per poika enää tarvitse tämän syksyn aikana säilöä naulakossa, kun topatkin on jo pengottu esille :-)

    Ihania kaulahuiveja!!!

    VastaaPoista
  12. Moiks :)!Löysin toukokuun tytön kautta tänne ja hyvä:ihania kuvia ja viihtyisän oloinen blogi :).Kirjaudunpa lukijaksesi! Ihania huiveja ekassa kuvassa,onko Monsoonilta? Minäkin olen tuskaillut meidän pikkuruista tuulikaappia,kun käsittämätön(!) määrä ulkovaatetta (väh.3takkia/lapsi,2 ulkohousut+2 fleecet/nuppi),kasa kenkiä=huoh :(. Pakko kai tarttua itseä niskasta kiinni,ei kiva tulla ulkoa suoraan takkiviidakkoon..Tervetuloa kylään myös mun blogiin :)!t.Minna

    VastaaPoista
  13. Älskar din blogg! Förstår inte ett ord finska men så fina saker, så fina bilder. Längtar efter att se hur du kommer att julpynta!
    Mvh Pernilla

    VastaaPoista
  14. Kyllähän noita takkeja sun muita tuppaa kertymään, eteisessä niitä meilläkin tuntuu aika paljon olevan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)