tiistai 7. joulukuuta 2010

Arvottu
Hei, nyt on arvonta suoritettu! Voittaja on nimimerkki NoobaX numerolla 87. Onnea, onnea -ja kiitos kaikile osallistumisesta. Voittajan osoitetietoja kaipailen, että koristeet löytävät omistajalleen jouluksi!


Ollaan koko perhe sairasteltu viime päivinä ja nyt on mun vuoro. Ja tietystikin sairastun kunnolla ekan kerran koko syksynä juuri nyt, kun ei oikeesti olis aikaa sairastaa kaikkien kivojen jouluvalmisteluiden takia. Eilen jäi perinteinen koko perheen joulupullanleivonta väliin, ja tänään huilaan vielä kotosalla.

Vaan jotain iloa sentään tästä sairastamisesta: Saadaanpahan joulukortit ajoissa matkaan! Tänä vuonna en ehtinyt tehdä kortteja itse, vaan kavereille lähtee kaupan kortit, sukulaisille taas on luvassa perinteinen kuva lapsista. Joulukorttien kirjoittaminen on toipilaana ihan sopivaa joulupuuhaa ;)

Pysykäähän te terveinä! Iloa, kynttilänvaloa ja rauhaa -kiireen sijaan- jouluvalmisteluihinne :)

4 kommenttia:

 1. Tutunnäköinen kirja :-)

  Meillä muuten sama juttu - osa saa kaupan kortit, kummit ja mummit ja osa kavereista lasten kuvat.

  Viime viikon sairastelu onneksi takana - taas koko kööri arkiaikatauluissa. Se on hyvä se :-)

  VastaaPoista
 2. Vihdoin "uskallan" jättää tänne kommenttini... tai lähinnä vilkutuksen täältä Nöykkiöstä tyttötriolta ja heidän äidiltään sekä onnittelut ihanasta blogistasi! Arvanet keitä ollaan :)

  Tosi harvoin ehdin arkikiireiltäni blogiasi lukea, mutta tänään vietetään meilläkin sairaspäivää nuorimman kanssa joten olen kotosalla.

  Ihania jouluisia kuvia sinulla täällä! Meillä ollaan tosi myöhässä tänä vuonna ja koristelua vasta aloittamassa. Onneksi ulkona on niin kaunista tällä hetkellä ettei niin väliä vaikka sisällä vielä suht arkisen näköistä.

  Terkkuja koko perheelle!!

  VastaaPoista
 3. I can´t read anything, but I like your photos..;-))
  Simone

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista ja mukavaa torstaipäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)