keskiviikko 29. joulukuuta 2010





Onneksi aioin olla pian terve, nimittäin niinpäs olenkin! Aioin lähteä kirpputorin kautta alennusmyynteihin ja suuntasin ensin Fidalle. Halusin pärekoreja ja niitä löysinkin, kaksi kappaletta. Pesulahenkareitakin aina yritän väijyä kirppiksillä, ja tänään mukaan lähti iso nippu ihanan kuluneita henkareita eurolla. Tyytyväisenä tuumasin, että olenpas hyvä löytämään kivoja juttuja kirppiksiltä! 
Kauppakekuksen täpötäydestä parkkihallista löytyi heti paikka juuri siitä rivistä kuin ennenkin, mä olen aika hanakka saamaan parkkipaikan. Aioin ostaa lapsille kivoja vaatteita ja niipäs niitä löytyikin. Nuo Blafren paperitkin tarttui mukaan, aion tehdä niistä jotain lasten huoneisiin, enkä vain säilöä jemmassani...ja niin teenkin!

Vaikuttaako tällainen teksti...oudolta? Sehän johtuu vain siitä, että olen lukenut joulupukin tuoman kirjan positiivisen ajattelun voimasta. Kirjassa kehotetaan ajattelemaan sitä, mitä haluaa, sen sijaan että märehtisi sitä, mitä ei tahdo. Ja kappas, mullahan sujui kaikki ihan putkeen, kun ajattelin kirjan oppien mukaan. Päätin, että lopetan valittamisen (turhasta) ja pirujen seinille maalailun tykkänään. Hyväähän se positiivinen elämänasenne vaan tekee, tietty ilman kirjojen oppejakin! Joskus vaan pitää lukea/kuulla asioita, jotka oikeastaan jo tietääkin, että ne pääsevät esille.


Nyt lähden toteuttamaan papereista jotain kivaa. Iloa ja valoa iltaasi!





16 kommenttia:

  1. Kiitos tontulle viimeisistä palveluista! Täällä kotona tyytyväisenä!

    Hei, minä haluan myös lukea tuon kirjan. Kuulostaa erittäin hyvältä! Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä teet noista papruista. Mulla ne Köpis-paprut ovat vielä ideakorissa, siis käyttämättöminä... Turha niitä on jemmailla, kohtahan me taas reissataan! =)

    Toipumisia sinne naapuriin! =)

    VastaaPoista
  2. Hienoa ajattelua ja mukavaa, että kaikki on mennyt putkeen. Parkkipaikan löytyminen on ensiarvoisen tärkeää,se antaa potkua tulevaan ostosreissuun =D

    VastaaPoista
  3. oi miten positiivista, melkeinpä se tarttui minuunkin!

    Ja sieltä tuli se taikasana: kirppis - ja taas tekisi mieli lähteä shoppailemaan (ehkä jo huomenna kun noi kaksi vanhinta on tossa naapurissa kylässä...)!

    Positiivista ja onnellista vuotta 2011 teidän poppoolle!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  4. Mulla on ystävä, joka on aina vain ilmoittanut tekevänsä jonkin asian. Käyvänsä lukion, menevänsä kauppakorkeaan ja valmistuttuaan isoon firmaan hyvällä palkalla. Muuttavansa Helsingin keskustaan ja elävänsä tyytyväisenä yksin. Lukiossa oltiin vähän huolissaan, että jos tyttö tippuu korkealta, mutta siellä töölössä se nainen nyt elelee citysinkkuna kattohuoneistossaan ja käy ihan hugessa firmassa töissä. Ajattelen aina Annaa, kun itsestä tuntuu kurjalta. Niin on kyllä tuossa ajattelussa vinhaa perää! :D

    Onnittelut oivalluksesta ja kivoista löydöistä! :)

    VastaaPoista
  5. Positiivisen ajattelun kurssi tekisi mullekin joskus oikein hyvää.
    Hienoa kun jaat muillekin tuota positiivista asennetta.

    Kivaa , hyvää , ihanaa uuttavuotta<3

    VastaaPoista
  6. Kyllä positiivisella ajattelulla on mahtava voima. Haluaisin itse olla siinä parempi.
    Onnistunut reissu kerrassaan! Ja niin suloiset paperit. :)

    VastaaPoista
  7. Hyvä ja kannatettava asenne! Yritän itsekin olla tietoisesti positiivisempi. Pitäisi varmasti lukea kans joku opus tästä voimasta.

    Kauniita papereita, munkin kaapista löytyy just tuota pöllöpaperia. Mutta mä olen vaan säilönyt sitä jemmassani varmaan jo vuoden, hih.

    VastaaPoista
  8. Olipas positiivinen ja piristävä postaus! Kivan kuuloinen päiväkin...Usein tulee sellainen olo, että ei voi sanoa kaiken menevän hyvin ja olevan helppoa ja nautittavaa. Tuntuu, että se on väärin niitä kohtaan, joilla ei mene juuri hyvin, mutta useinhan se on asennekysymyskin.

    VastaaPoista
  9. Täälläkin pitäisi ryhdistäytyä positiivisempaan suuntaan. Olen sitä jo vähän harrastanutkin, mutta vielä olisi paaljon parannettavaa sen suhteen. Mekin tehtiin kiva kirppisreissu tänään ja pientä mukavaa löytyi kotiin kannettavaksi (kuten aina). Kivat paperit, meilläkin kasa papereita lojuu korissaan, tarrtis tehdä jotain... ;)

    VastaaPoista
  10. Tulin sua tänne pikaisesti moikkaamaan:)Kiva jos siellä ollaan tervehtymään päin!Meillä on pojat ja vauva kaikki kipeenä.Kunnon sairastalo:(Onnex mä olen vielä terve. Mä löysin kans ennen joulua noita samoja papruja oli pakko hommata varastoon.Sit joskus kun on aikaa väsäillä jotain. Voikun pääsiskin kirpparille penkomaan en oo pitkään aikaan päässyt.Mä yritän tässä kaikessa härdellissä ajatella positiivisesti ja kevättä kohden kuitenkin mennään.
    Hyvää Uuttavuotta sulle Hanni! Kiva kun jaksat postailla,täällä on aina niin kauniit kuvat.

    VastaaPoista
  11. Go girl! :)))

    Juuri näin. Ihanan virkistävä postaus.

    VastaaPoista
  12. Eka vierailulla täällä ja heti tuli tosi positiivinen mieli! Tulen varmasti toistekin! :)

    Minäkin muuten päätin eilen illalla, että tänään aamulla täytyy olla parantunut flunssastani, koska työt kutsuu. Ja kuinkas kävikään! Nukuin viime yön ilman tukkoisuutta ja nyt tunnen oloni ihan terveeksi. :)

    VastaaPoista
  13. Kiitos ihanat blogiystävät kommenteistanne :) :)

    Nonna, eipä kestä! Tää tonttu lainaa kirjan sulle mielihyvin heti, kun uskallat sen täältä hakea ilman pelkoa tartunnasta :)
    Ja ahh älä muistuta matkustelusta, olis kova kuume...

    Hanni, olet niin oikeassa ton parkkipaikan suhteen, hih...

    Hanna-Maija, ota koppi vaan ;)
    Toivottavasti teet hyviä löytöjä kirppikseltä. Ihanaa Uutta Vuotta teille myös :)

    Emilia, toihan on mahtava esimerkki. Varmaan me kaikki tunnetaan ihmisiä, joden ajttelee olevan onnekkaita tms mutta jotka saa kaiken hyvän tapahtumaan ihan vain päättäväisyydellä ja positiivisella ajattelulla...

    LeenaJohanna, kiitos :) ja samoin Hyvää Uutta vuotta sinulle myös!

    Esmeralda, sehän siinä juuri on niin hassua, että se on lopultakin niin helppoa, kun pääsee kiinni (oikein odotan sitä päivää kun v-tuttaa olan takaa ja pääsen testaamaan saanko kiukkumöröt karkotettua positiivisuuden voimalla ;)

    Kati, mun kirja on nimeltään Rhonda Byrnen Salaisuus. Siitä on olemassa elokuvakin, se olis mielenkiintoista nähdä!
    Mä olen kanssa varsinainen aarrejemmari, säilön ja hilloan kaikkea kivaa helposti kun en muka raaskiais käyttää ;) No nyt käytin :D

    Selma, kiitos :) Tiedän ton tunteen, tulee itsellekin joskus suorastaan syyllinen olo kun on asiat hyvin. -mutta toisaalta eihän sen tarvitse olla keneltäkään pois, jos jollain on hyvin. Oon kyllä ihan samaa mieltä, että se on asennekysymys!

    Kirsikka, teilläpäin taitaa olla tosi hyvä kirppis ;) ainakin kun luin sun blogia taaksepäin, siellä oli kaikkea ihanaa kirppislöytöä!
    Jään odottamaan, mitä kivaa keksit papereista :)

    Sannu, pikaista paranemista teillekin! Ja totta tosiaan, kevätä kohti, ah mikä ajatus. Tulppaaneja, auringonpaistetta, linnunlaulua...
    Toivottavasti pääset pian kirppikselle ja teet kivoja löytöjä :) Ihanaa Uutta Vuotta sulle myös!

    Teija, kiitti kiitti :) Hyviä vointeja sulle, ja myöskin Hyvää Uutta Vuotta!

    Pinky, tervetuloa :) ja hyvä hyvä, ajatuksen voima on suuri!

    VastaaPoista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. Ihanaa alkavaa vuotta!!!
    Positiivisuus ja toive universumiin siitä se lähtee ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)