tiistai 21. kesäkuuta 2011

Hempeää makuuhuoneessa











Hirvee määrä kuvia meidän makuuhuoneesta. Se on ollut nyt viime ajat työn alla ja kokenut melkoisen muodonmuutoksen -harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa "ennen" tilanteesta. Verrokkina on nyt vaan toi ihan alkuperäiskuva ennen kun me muutettiin tänne. Kuvassakin näkyvää sänkyä katselin tähän asti -kolme vuotta. Ja inhosin sitä kyllä aina, tunnustan nyt. En vaan tottunut sen väriin ja muotoon vaikka yritin. Rumasen sängyn lisäksi makkari oli tupaten täynnä pahvilaatikoita, listanpätkiä, epämääräisiä rasioita, venetavaroita, yhdellä seinällä 12 ikealaatikkoa täynnä kankaita...oli kyllä niin hirveen näköistä, että makkarin ovi pidettiin visusti kiinni vähintäänkin kun tuli vieraita.

Mutta nyt olen niin iloinen tästä muutoksesta! On ihana käydä nukkumaan ja herätä siistissä huoneessa. Vaikka puuttuuhan sieltä vielä listoja katosta,lattiasta ja oven ympäriltä. Kattolamppukin on iänikuisen vanha hirveä plafondi, joka muutossa vaan lykättiin kattoon, kun piti saada joku valo (miehen mielestä siinä tosin ei ole mitään vikaa, hah ;). Nyt tarttis jotain ideaa kattolamppuun; pimeähkö, matala huone eli jokin tehokas valaisin joka olis vielä nättikin...Olisko ehdotuksia???

Lämpöpatterin eteen on mies luvannut nikkaroida suojuksen, joka sitten toimii samalla ikkunalautana. Verhotkin olis kivat, mutta aika hankala viritellä laskosverhoa, kun ikkunaa pidetään auki melkein aina.

Kuvissa on mukana kivoja kirppislöytöjä: koppa vauvalle♥ 8e, enkelikortti 1e, pitsikassi 4e. Tykkään niistä kaikista tosi tosi paljon!
Uuttakin tuli hankittua, eli päiväpeitto(Tilpehööristä)ja hyllynaulakko (Wilhelmiinan Kammarista). Tykkään niistäkin tosi tosi paljon!

Hempeää ja vaaleaa on, mutta saa ollakin. Värejä voi aina ripotella lisää jos siltä alkaa tuntumaan...Nyt vaan nautin tästä kun vihdoin alkaa näyttää omanlaiselta. Nyt tää lähtee iltatoimille ja tyytyväisenä petiin :)

Mukavaa viikkoa ♥

27 kommenttia:

  1. Ihana, mä oon nukkut 80-luvun alussa tismalleen samanlaisessa kopassa <3

    VastaaPoista
  2. Oi, tulipas siitä todella kaunis makkari! Tuo vaaleus tekee siitä tosi rentouttavan oloisen.

    VastaaPoista
  3. Voi miten iso muutos.Tulipa teidän makkari valoisaksi.
    Mä luulin että sä oot tanskasta raahannut ton kopan.Ennen kuin luin loppun:)Odottaako siskot jo kovasti uutta tulokasta?
    Valkoinen on siitä helppo väri, että jos yhtään on vaihtelun haluinen tyyppi
    voi sitten vaihdella tyynynpäällisiä ja peittoja,verhoja ym.kivaa.

    VastaaPoista
  4. Hempeän kaunis makuuhuone! Blogiasi on kiva katsella ja lueskella, olen vähän aikaa sitten eksynyt joukkoon :).
    Saako udella mikä lattia teille tuli makuuhuoneeseen? Suunnitteills myös lattian vaihto ja valkoinen sävy tällä hetkellä mieluisin, saa nähdä muuttuuko mieli vielä moneen kertaan.

    -T-

    VastaaPoista
  5. Kaunis muutos, tykkään kovasti :)

    VastaaPoista
  6. http://www.sagan.fi/products_images/128_midsummer_light.jpg

    Tämä!

    Tai sitten googlaamalla sama:
    Tord Boontje Midsummer

    Susanna

    VastaaPoista
  7. http://www.sagan.fi/products_images/128_midsummer_light.jpg

    Kääks, ekasta linkistä jäi osa pois, tässä uusi yritys

    Susanna edelleen

    VastaaPoista
  8. _light.jpg


    Hö, miksi ei anna laittaa koko linkkiä? No, loppu on tuossa, tai sitten kokeile vain googlaamalla lamppu.

    Kiitos ja anteeksi kommenttiboksisi täyttämisestä,
    Susanna :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan valoisa makuuhuone! Meillä on myös yläkerrassa tuollaiset vinokattoiset makuhuoneet, joiden remontti alkaa olemaan ajankohtainen. Ei edellisten asukkaiden sisustustyyli vastaa ihan omaamme. Katot on ollut tarkoitus maalata valkoiseksi, ja laittaa jotkin vaaleat tapetit, mutta nyt innostuin kyllä ihan valkoisista seinistä. :) P

    VastaaPoista
  10. Kaunis, hempeä ja valoisa, tykkään! :)

    VastaaPoista
  11. Ihana ihana makuuhuone! Ja tuo vauvan kori on aivan mahtava. Siis ihan mieletön!!!!

    Kyllä tuo huone nyt kelpaa uudelle tulokkaallekin. Kaunista puhtaan vaaleaa, ja sinun taitosi tuntien siihen yhdistyy aina kauniita värejä. :)

    VastaaPoista
  12. Kaunis ja raikkaan näköinen huone. :)

    VastaaPoista
  13. Ihana ja selkeän kaunis huone, oih!! Ja tuo vauvankoppa on ihan huippulöytö, tosi suloinen!

    VastaaPoista
  14. Iki-ihana koppa vauvalle. Ja tuo on kyllä totta, makuuhuoneen rauhallinen ja ihana tunnelma virkistää kovasti. On aivan ihana herätä ja mennä nukkumaan sellaisessa huoneessa, jossa oikeasti viihtyy. Sitä odotellessa... :)

    VastaaPoista
  15. Ihana muutos! Valkoiseen on niin helppo vaihtaa tunnelmaa pienillä värillisillä jutuilla. Tuo vauvankori on kyllä huippu löytö!

    VastaaPoista
  16. Niina, mä luulen että toi koppa on just jostain 80-luvulta, koska siinä oli sellainen ajalle tyypillinen kangasverhoilu ja kuomu.

    Maija, kiitos :)

    Sannu, makkarissa sattui lisäks paistamaan ilta-aurinko kun kuvasin, niin tuli kyllä ihanan valoisia kuvia. Oikeesti se on aika pimeä huone, joutuu pitämään valoja päivälläkin. Heh joo mä olisin hyvinkin saattanu raahata kopan reissusta, mut onneks ei tarvinnut kun löysin lähifidasta ;) Kyllä meillä jo kovasti ootetaan vauvaa, mä ehkä eniten ;) Valkoinen on mulle ehkä kuitenkin paras (seinienkin) väri just ton vaihtelunhaluisuuden takia. Kuolaan muiden ihania tapetteja, mut jostain syystä en sit osaa kuitenkaan tänne niitä ajatella.

    T, kiitos, ilahduttavaa lukea kommenttiasi :) Meillä on makkareissa Pergon laminaatti, olisko ollut valkoinen mänty tai kuusi kuosin nimi, en enää muista, sorry :)

    Merja, kiitos ♥

    Susanna, kiitos vinkistä. Noi valaisimet on kyllä tuttuja, katotaan, mihin päädyn!

    Eekka, mä kyllä viihdyn valkoisten seinien ympäröimänä, vaikka aina haikailen kauniiden tapettien perään. Onneks väriä saa sit halutessaan muulla konstein...

    Virpi, kiitos :)

    Emilia, kiitos :) Vauvan kori on mustakin aivan ihana, saa nähdä vaan miten pidän koirasen poissa sieltä sitten. No onhan siinä muutenkin hiukan haastetta, tollanen villi höppänä koira ja vauva -täytyy varmaan virittää jokunen koiraportti kotiin.
    Kyllä mun silmä, henki ja ruumis nyt lepää makoisasti tuolla rojusta vapaassa makkarissa :)

    Varpunen, kiitos :)

    Satu, kiitti -koppa on mun top 10 -kirppislöytölistalla :)

    Miia, kiitos -olen niin samaa mieltä! Mutta kyllä se odotus palkitaan, mekin nukuttiin yhteensä 5 vuotta rumasessa makkarissa ;) Tsemppiä projektiin :)

    Peppi, kiitos! Toi valkoinen pohja -ajatus taitaa olla mun sisustuksen 'punainen' lanka :)

    VastaaPoista
  17. Ihanan hempeää!! Hyvää juhannusta toivottaa romulyyli-riitta.

    VastaaPoista
  18. Mikä ihanan hempeä makkari! Ja vauvan kehto voi että kuinka suloinen! Sulla ei taidakkaan pitkä matka enään laskettuun aikaan olla? Mukavaa Juhannusta!

    VastaaPoista
  19. Ihana makkari teillä:) Valoisa ja kaunis. Mukavaa juhannusta;)

    Laitoin muuten vasta tänään sulle postia, sorppa;)

    VastaaPoista
  20. Kaunis lopputulos.
    Hyvää juhannusta.

    VastaaPoista
  21. Sä oot ihan taikuri! Tosta makuuhuoneesta tuli niin kaunis!Ihania löytöjä. Ja ihanan iso ja huoleton perhepeti. Tykkään:)

    VastaaPoista
  22. Iiik miten ihana huone! Ja toi koppa!! Tarviiko ees sanoa, että kateudesta kankeanan täällä päässä :D

    Iloista juhannusta, ollaanpi möhömahat varovasti :)

    VastaaPoista
  23. Levollisia unia♥ ..ja ihan varmasti noin kauniissa makkarissa!! Suloisia löytöjä olet tehnyt :) Luin pikkuhiljaa blogisi taaksepäin ihan alkuun ♥KIITOS♥ ihania juttuja pitkin matkaa..t.Reetta♥

    VastaaPoista
  24. Riitta-Sinikka, kiitos ♥ ja samoin hyvää juhannusta :)

    Nonnukka, kiitos :) laskettu aika on 4.9. joten ei enää hirveen pitkästi, huh ;)

    Mari, kiitos! Ja hei ei hätää -tiedän kyllä miten postittaminen voi venähtää, kun on oikein paljon puuhaa :)

    Willa Tammisto, kiitos ja samoin hyvää juhannusta :)

    Teija, kiitti ♥
    Koppa, 'Mooseskori', on mustakin ihan huippulöytö! Joo-o, varovaisestihan tää juhannus menee -hyvä näin!

    Reetta, kiitos sulle itsellesi kauniista sanoistasi ♥ ja hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  25. Ihanan valoisa makkari ja kaunis sängynpeitto. Tuo vaatekaappi pisti heti silmään, tosi kivan näköinen :) Mistä olet sen hankkinu?

    VastaaPoista
  26. Onnenhippuja, anteeksi, unohtui ihan vastata kysymykseesi: kaapistot on Ikean peruskaappeja, olisko oven malli ollut Birkeland??? Ikean sivuilta löytyy...Kivaa kesää sulle :) niin ja kiitos kommentistasi!!!

    VastaaPoista
  27. Ihana muutos! Maalasitteko noi ikkunoiden puitteet vai vaihdoitteko uusiin. Mä haluisin kovasti valkoiseksi meidän kasariruskeet enkä tiedä, onko mahdollista :)


    -v

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)