maanantai 13. kesäkuuta 2011



Keskimmäinen täytti 7 vuotta. Yksi lahjatoive oli musta kitara. Aika ihana minusta, tekee mieli itsekin alkaa opetella soittamista, kun koko on oikea.




Kitarassa pitää olla olkahihna. Äidin virkkaama, mielellään...oikaisin hiukan, kun löysin kirppikseltä näin kivan. Musta emalipata on myös kirppislöytö tältä päivältä.





Voisin elää avocadoilla. Niitä menee nyt monta päivässä, nam. Lautanen on mummon vanha -noita samoja meillä oli lapsuudenkodissa.




Käynti Fidassa tänään tuotti iloisen mielen näiden löytöjen muodossa! Vanhat täkit on aina ihania ja meidän perheessä on yksi jonka lempivärejä keltainen ja oranssi ovat (se ei kuitenkaan ole toi Onni, heh ;). Kukkarasia taasen muistuttaa lapsuudesta; äidillä oli tuollainen ompelurasiana, mutta se hävisi johonkin jo kauan sitten. Tietääkö kukaan, mikä rasia on ollut alkujaan? Siis onko siinä myyty jotain?Karkkia, keksejä?



Tässä mun ruususet♥ poseeraa eilisessä helteessä. Tytöt on koko viikon isovanhempien kanssa mökkilomalla
ja meillä on 'vapaa'viikko. Ei olla koskaan oltu kolmea tai neljää yötä kauempaa erossa, siis mä ja lapset, ja nyt jo on hiukan ikävä. Viikko pitäis hyödyntää tekemällä kaikkea rästiin jäänyttä tän viikon aikana, esim:

-maalata portaat ja kaiteet
-raivata makkari tyhjäksi kaikesta muusta paitsi lattialle sijoitettavasta perhepedistä (mihin hittoon mä laitan kaiken sen tavaran!!! Fidaan kai!)
-suunnitella paikkoja vauvan tavaroille ja vaatteille ja raivata tilaa niille
-Käydä lastenhuoneet läpi ja karsia turhia leluja
-ommella verhoja ym.
-virkata parit synttärisienet
-maalata ja laittaa tv-huoneeseen pari hyllyä seinälle

Aloitin viikon tehokkaasti kirppistelemällä. Huomenna jatkan samalla kaavalla kun suunnataan naapurin rouvan kanssa Helsinkiin ja siellä johonkin kirppikselle. Ruohonjuuressakin ajattelin poiketa pitkästä aikaa. Niinhän se työlista lyhenee ;)

Mukavaa ja tehokasta alkuviikkoa!

17 kommenttia:

  1. Huh, miten pitkä to do -lista, mutta ehdottomasti täytyy rentoutua ensin, että jaksa sitten raataa :)

    Mielettömät kirppislöydöt, taidankin suunnata lähipäivinä Fidaan. Kivaa Hesa-reissua!

    VastaaPoista
  2. Aika pitkä lista :) Nauti nyt kuitenkin, kirppistely ja Helsinki-kierros kuulostavat paremmalta.

    Aivan ihanan peiton olet taas löytänyt, minäkin aina pidän silmäni auki tekstiilien suhteen muttei vielä ole löytynyt mitään.

    VastaaPoista
  3. No just sulla hommaa piisaa.
    Mä haluisin kans joskus et kaikki muksut olis jossain pari yötä.Sais kyllä tehtyy ihan hirveesti kaikkee.Lyyti on sellainen vauva et kaipaa koko ajan seuraa.Meidän pojat ei yhtään ollu sellaisia vauvana.Joten vaikka pojat on Pk:ssa 2 kertaa viikossa en silti saa kaikkee tehtyy.Meillä on samanlainen rasia mut en tiä yhtää mitä siin on ollu.
    Keltainen täkki on kiva ja Ihana karvainen Onni:)
    Onnittelut tytölle!!!Kiva nähdä tytöistä kuvaa.Onx vielä pitkä aika kun vaavi syntyy?

    VastaaPoista
  4. Niin ja piti vielä sanoa että jos tytöstä oikeen stara tulee eikun veljeni studiolle levyä tekemään:)

    VastaaPoista
  5. Minulla oli samanlainen rasia pienenä. Muistaisin että näissä oli kahvipaketti sisällä:)

    VastaaPoista
  6. Kivoja löytöjä, se peitto tuo mieleen mummolan.:) On se kiva kun muutkin ovat kirppistelijöitä. Löydöistä: Ostin tässä kerran stockmannilta alelaarista pari Muuramen sokkelikkoa (neliön mallista) 5 e /kpl. Pitihän ne sillä hinnalla ostaa. Ajattelin tehdä niistä hyllyt - sellaisiahan on ihan oikeasti myynnissä. Myyjäkin alkoi puhumaan just tällaisesta tuunaus/kirppistely hommista, oltiin heti löydetty hyvä aihe!!:) Täytyy osata nähdä hieman pidemmälle, eikö.

    VastaaPoista
  7. Voi hitsi, mä olisin ottanut ton padan heti. Mistä sä näitä löydät? Kävin Fidassa maanantaina ja tilanne oli se, ettei ollut mitään. Niittykummussa siis. Pitäisikö käydä Soukassa - onko siellä yleensä paremmat jutut?

    Kivoja kirpparikierroksia sinne! Ja onnea vielä hyvistä löydöistä :-)

    VastaaPoista
  8. Merja, joo pitkä on lista mutta ei auta -pakko hoitaa alta pois ennen vauvan tuloa. Koska sit ei aika riitä enää mihinkään muuhun♥. Ja Helsinkiin on kiva mennä, mutta vielä kivempaa olis jos olisi lämmin. No ei auta marista, kohta taas tulee helle, ihan varmasti :)

    Hanna, olen samaa mieltä: kirppistely ja visiitti Helsinkiin on paljon hauskempaa kuin raivaustyö kotona. Mustakin tuntui, etten ikinä löydä kivoja tekstiilejä, mutta onneks nyt on alkanut löytyä (vielä kun olis paikka kaikelle ;)

    Sannu, joo kyllä se kummasti tuo tehoja omiin puuhiin, kun lapset on jossain hoidossa. Muistan ton vaiheen, kun vauva halusi koko ajan olla mukana kaikessa touhussa eli eihän siitä mitään oikeen tule. No, vauvat on vauvoja vaan hetken, kun osaiskin sit nauttia täysillä vaikka välillä se on vaikeeta, ihmismieli tai mun mieli ainakin on sellainen ;) l.a. on vasta 4.9. mut mä oon aika kypsä raskaana oloon jo nyt, kun välillä ei voi tehdä oikeestaan mitään ja supistelut alkaa :( toivon todella että tää Hilda syntyis jo reippaasti elokuun puolella...Ja hei pidän mielessä ton sun veljen studion ;) esiintyjäainesta on tossa keskimmäisessä ;)

    Anonyymi, kiitti tiedosta!

    Gone to the beach, mullakin on peitosta mummolatunnelma :) ja aika hyvät löydöt säkin oot tehnyt. Tykkään kaivella alekoreja myöskin, koskaan ei voi tietää, mikä aarre löytyy!

    Hannis, joo mäkin kävin eilen Niittarissa ja lähdin tyhjin käsin, musta se huononi kun tiloja pienennettiin. Soukasta oon löytöjä tehnyt vähän useammin, täkki ja rasia on sieltä. Toi musta pata taas oli Olarin kirppikseltä. Kauhee kirppisvimma päällä vaikka pitäis viedä tavaraa pois eikä raahata uutta koko ajan, huoh ;) No jos se mökki saadaan joskus niin sinne sit...

    VastaaPoista
  9. Superkaunis tuo kitara! Veljelläni on samanmoinen, hieman ehkä isompi tosin :) ihanat kirppislöydöt myös. Olen metsästänyt myös noita vanhoja täkkejä, huonolla menestyksellä toistaiseksi :) Tietysti tukholman kirpparilta sellainen olisi löytynyt, mutta milläs sen sieltä olisit tuonut, kun juuri minutti takaperin päätin ostaa (samaiselta kirpparilta) myös isohkot lampunjalat ;D tehokasta vapaaviikkoa :)

    VastaaPoista
  10. Oi mitä löytöjä! Hieman oon kade tuosta peltirasiasta! Jos se katoaa jossain välissä niin... Heh!

    Mä saankin juosta sun kaa tänään kilpaa kirppareilla, kun joteski meillä alkaa olla samat intressit. Vuosi sitten sulle meni ne haaleammat ja mulle ne räväkät! Oletkos huomannut?

    Mukavaa päivää meille!!!

    VastaaPoista
  11. Pähee kitara! Ja ihana täkki!
    Intoa noihin kaikkiin hommiin. Vauvan syntymä varmasti kyllä laittaakin vipinää kinttuihin. Mutta ensin, mukavaa päivää ja hyviä löytöjä Nonnan kanssa!

    VastaaPoista
  12. Heip! Ihana kuva tytöistä, mustavalkokuvat on tunnelmallisia! Haaveilen tuollaisesta valkoisesta kaapista kuten sinulla tai vanhasta kirjoituspöytä/lipastosta ...tai oikeastaan molemmista:) Se on kyllä ihana tunne kun saa tekemättämiä asioita tehdyksi.. Kirppistely on kyllä mukavaa puuhaa!! Mukavaa päivää toivottelee Reetta♥

    VastaaPoista
  13. Täältä löytyy yhtä pitkä todo-lista, ihankuin ois maailmanloppu tulossa ;)

    Ihana toi kaappi, mistä semmosia löytääääää?? Kivat kirppislöydöt myös! Ja ihania postauksia muutenkin! Mullakin kuoharipullo kylmässä, ja aijai, että se on houkutellut..! :P

    VastaaPoista
  14. No vitsit sentään! Laitat kaikki ne tavarat, jotka pitää raivata loistavan perhepedin tieltä myyntiin tänne blogiin ja me kaikki sun suuret ihalijat ostetaan ne hetkessä:)
    Ihania löytöjä. Mä löysin meidän työpaikan roskiksesta upean tumman kitaran. sitä ei vaan voi nyt rämpytellä, koska mies aloitti sen korjailun. Kestää varmaan ikuisuuden! Tähän mennessä korjaus kestänyt 8 kk ja osia vasta irroiteltu.... En kyllä yhtään ihmettele pienoista ikävää. IIIIIIIIIIIhanat tytöt sulla!
    Mullakin on joskus tollaisia pitkiä listoja jos tytöt lähtee jonnekin, mutta sitten jotenkin vapaus ja rutiinittomuus sekoittaa ja to do-lista lamaantuu.

    VastaaPoista
  15. Voi pöh tuota kelloa!! Löysin "mistäliekautta" blogiisi ja jämähdin tähän kelaamaan juttujasi yli vuoden taaksepäin vissiin jo pariksi tunniksi :D Ihailen kotisi värimaailmaa!! Nyt on pakko yrittää nukkua välillä, kun aamulla pitäisi olla pirteänä puoli seitsemän maita mutta palajan juttuihisi taas :)

    VastaaPoista
  16. Mie kans olen ihastellut täällä jo tovin teidän kodin värimaailmaa. Ihanan vaaleaa, joukossa iloisia väripilkkuja. Kaikkea kaunista!
    Taidanpa tulla toistekin :)

    VastaaPoista
  17. Nipsu, kiitos :) Joo täkkien löytäminen on hankalaa. Monet varmaan tekee niinkuin mun tädit: heittivät kaikki ihanat vanhat täkit mummolasta kaatopaikalle, kun eivät voineet kuvitella, että joku haluais moisia lumppuja...

    Nonna, kiitti! No niin, nythän on sullakin omanen rasia ja superihania löytöjä...ja joo, mun ongelma on se, että tykkään niin monesta tyylistä...nykyään menee väritkin jo ;)

    Kati, kiitos ♥ ja joo kyllä se kummasti saa liikkeelle, kun muistaa, miten kiinni sitten on vauvassa ja vauva äidissä :)

    Reetta, kiitos kommentistasi :) mäkin voisin ottaa vaikka mitä vanhoja kalusteita! Ja kirppistely on kyllä superkivaa puuhaa :)

    Teija, toi oli aika osuvasti sanottu -tosiaan häärätään kuin maailmanlopun edellä, heh :) Ajattele että saatiin kaappi tän talon mukana, oli ollut monta vuotta ulkovarastossa -onneks huomasin sen ettei joutunut kaatopaikalle!

    Selma, kiitti :) heh, mulla oli karseeta romua huoneen nurkat täynnä joten luulen että oli ihan hyvä kun roudasin ne Fidaan ;) On kyllä tuttua mullekin toi että tekee mieli vaan ottaa rennosti, kun lapset -ja rutiinit niiden muassa- on poissa...

    Mari, kiitos! Tervetuloa vaan katselemaan :)

    Samoin Peppi, kiitos sulle myös :):)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)