perjantai 29. heinäkuuta 2011

♥ Vauvalle ♥

Vauvan tarvikkeita: Lakana kirpparilta, harsoliina Punavuoren Peikosta, vaaleanpunaiset vaatteet Lilli's putiikista ja helistin Bobosta.


 Huggaliina Bebes ja hiiruli viime talvena saatu Ihan Pienen Putiikin lahja :)


 Tuoli (joka oli oliivinvihreä ennenkuin sutaisin sen turkoosiksi) on kirppisaarre Tenholasta, vanha peltipurkki Tammisaaresta. 


Suloinen Sophie-kirahvi Riimikosta, kulunut peltipurkki Tenholan kirppikseltä.


Vähitellen on tullut haalittua vauvalle tarvikkeita. Vaatteita on jo tarpeeks, jotain pientä hoitotarvikketta vaan puuttuu. Menopeleistä vielä hankkimatta 'vain' vaunut ja autokaukalo...kantoliina kyllä löytyy :)
Hoitopöytäkin on järkätty. Nyt vaan odotellaan muutama viikko ja sit alkaa todellinen odottelu ;)

Eilinen kului totaalisen suursiivouksen merkeissä; lämmin kesäsää ja ulkoelo on pitänyt huolen, että koti oli jäänyt himppasen vähemmälle hoidolle. Nyt oli viime hetket hoitaa toi asia pois alta. Vaan kyllä tuntuu jaloissa vieläkin ja sekös är-syt-tää. Toisaalta, nyt taas jaksaa katsella kotia hyvillä mielin!

Luvassa vauhdikas viikonloppu; nähdään huomenna ystäväperhettä ja sunnuntaina saadaan mieluisia yövieraita. Maanantaina kivassa seurassa Linnanmäelle hurvittelemaan. Jee!

Kivaa viikonloppua jokaiselle. Nautitaan elämästä ♥

16 kommenttia:

  1. Iloista kesän jatkoa.

    Piipahduksella täällä ja tervetuloa vastavierailulle.

    VastaaPoista
  2. Voi mitä suloisuuksia vauvalle <3 Ihanaa! Täällä myös hiljalleen hankintoja tehty kolmoselle, lokakuussa on laskettuaika :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Ah, tuo turkoosi tuoli on ihana! Ja suloisia vauvantarvikkeita.

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Onpa söpöstä!Meillä alkaa olla aika luopua hoitopöydän käytöstä,haikeaa,vuosi sitten keväällä miekin sisustin vauvapesää :) Ompelin silloin vauvalle (Ikean) pinnasängyn reunasuojaan päälliset samasta kankaasta kuin sinulla on hoitopöydällä alustalla,siitä keltaisesta.Meillä on hoitoalustalla käytetty tytöllä söpösiä tyynyliinoja alustana,juurikin turkoosia ja vaaleanpunaista,kukkaista vaikkei niitä värejä meiltä muuten juuri löydy.Vauva-aika on ihanaa,odotuskin omalla tavallaan,ihania hetkiä sinulle!

    VastaaPoista
  5. Kaikki on siellä niin nättiä ja valmsita, nyt puuttuu enää se tärkein ;) Tosi kivoja nuo kankaat ja hienot peltipurkit!

    VastaaPoista
  6. Kuulostaapa kivalta! Ja voi että jaksatkin vielä! Mulla oli just siskon n kolme viikkoa vanha vauva hoidossa pari tuntia. Nukkui liinassa koko ajan ja oli niin ihana. Mahtavia hankintoja olet tehnyt ja hyvä liina! Tsemppiä vaan!

    VastaaPoista
  7. Oi mitä ihanuuksia olet löytänyt ♥
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. oikun hempeetä :) IHana herkku väri tuossa tuolissa!

    VastaaPoista
  9. Kyllä on ihana vauvan nyt tulla. Niin suloista siellä on! Ja se terassi ---ihanaaaaaaaa! Vieläkö jaksat käydä kävelemässä mahan kanssa. Muistan aikoinaan kun odotin tytärtäni niin siivosin itse kotini ja kiersin aika mukavia kävelylenkkejä....Tiedätkö muuten vauvan sukupuolen? Aikoinaan moisesta mahdollisuudesta tietää ei puhuttu lainkaan - eipä silti - ei sillä mitään merkitystä olekaan.

    VastaaPoista
  10. ihania juttuja! ja hieno kuin mikä on myös terassi. Sami sitä kehuikin ja mä ihan unohdin!!! Mut upea on!

    VastaaPoista
  11. Mulla olis sulle blogissa jotain :)

    VastaaPoista
  12. Kaikkee ihanaa siellä tulevalle vauvalle jo oot laittanut.
    Mä luulin että toi kirahvi oli vaan kivan näköinen juttu,mut sepäs osottautuikin ihan ykkös leluksi.Kiva sitä pureskella kun hampuja tulee.

    Meillä on Lyytillä Ikean halpis hoitopöytä jonka J maalas valkoseks,Siinä on myös valkoinen hoitoalusta jossa mulla on aina joku bungalowin pyyhe.
    Kiva idea toi retro kuosinen kangas tossa hoitopöydällä.
    Laitan joku pv tonne Helmen talon kirppusiin jotain kun ehdin.Laita meiliä mulle jos joku kiinnostaa.

    Teidän terassista tuli kyllä tosi upee.Näytin myös Miehellekkin.Ihanan valoisa.

    VastaaPoista
  13. Näitä kuvia katsellessa tulee ihan vauvakuume! Ihania juttuja! Itse asuin vauva-ajat vuokra-asunnoissa ja muutettuakin moneen kertaan vielä, niin ei oikein tullut laitettua mitään söpöstelyjä kunnolla. Ihanaa aikaa sulla!

    VastaaPoista
  14. Oih ja voih, miten suloista! Onnellista vauvanodotusta, edelleen toivoo Reetta♥

    VastaaPoista
  15. IIKS kuinka kivoja viestejä ootte jättäneet ja ÄÄÄKS kun mä oon niin laiskuri vastailemaan, mikä lie nyt on...
    Mutta sen verran, että me tiedetään tulokkaan olevan tyttö. Varmaan arvasittekin noista vaaleanpunaisista vaatteista? Nyt vaan odotusta, odotusta, odotusta..........

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)