lauantai 10. syyskuuta 2011

Tytöt poseeraa...













Isommat olivat mummin ja papan kanssa teatterissa. Lähtötunnelmissa oli hymy herkässä! Oli ollut tosi hyvä esitys, Kolme iloista rosvoa. Muistan, että kävin sen itsekin katsomassa lapsena ja tykkäsin :)

Neljävuotias oli kuin sitruunan syönyt kun siskot poseerasivat iloisina. Lupaus omasta tulevasta teatterireissusta ei paljoa lohduttanut! Pienen hymy löytyi vasta, kun sai kuulla pääsevänsä isin kanssa kahdestaan uimahalliin...

Että tällaiset päivän asut ja ilmeet tänään :) Oma asu (imetykseen soveltuva kotiasu) ja ilme (herätyksiä öisin ja valokynä visusti meikkipussissa) kun eivät kameraa tänään kestä, heh-eh.

Rentoa ja leppoisaa viikonloppua! 

20 kommenttia:

  1. Ihanat hymytytöt<3 Rentoa ja leppoisaa viikonloppua sinullekin niistä öisistä herätyksistä huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Huomaa , että iloa on riittänyt ja söpöt on poseerauksetkin !
    Sinulla on kauniit tyttäret.

    VastaaPoista
  3. Miten kiva nähdä tytöistänne valokuvia.Niin nätit pikkuneidit:)

    Saman huivin mikä tytölläsi kuvassa ostin Lyytille, oon sitä sillä käyttänyt jo ruskean velour mekon kans.Omin sen nyt itselleni:)

    On kyllä tuoreessa muistissa samanmoiset asut ja olotila kun Lyyti oli vauva(niin tai kai se on vieläkin)
    Sit kun joku sukulainen pamahti aamu kahville kun itsellä oli tukka pystyssä ja tummat silmänaluset ja koti hyrskyn myrskyn.Kyllä hävetti.

    Laita taas vauvasta kuvia jookosta kun ehdit.Olis niin ihana nähdä♥

    VastaaPoista
  4. Suloiset neitiset :) Kohta meillä myös yöheräilyt edessä.. voimia vauva arkeen!

    VastaaPoista
  5. Ihania tyttöjä! Ja ilo suorastaan tulee kuvista ulos :)

    VastaaPoista
  6. Kirsi, kiitos -joo, kyllä ne yöheräilyt on aika helposti kestettävissä...silmänaluset vaan ei meinaa kestää ;)

    Villiina, kiitos! Iloa tosiaan riitti :)

    Tähtianis, kiitos :):):)

    VastaaPoista
  7. Huippuihanat kuvat, kuin suoraan jostain tanskalaisesta katalogista :)

    VastaaPoista
  8. Voi ei, etenkin vikassa kuvassa M on niin hitsin söpöläinen :-)

    Mullakin vielä muistoissa se, kun näin teatterissa samaisen esityksen. Ja muistan vielä, ketkä esittivät pääosia mutta en muista nimiä! Kamalan huono nimimuisti, kasvot tunnistan kyllä heti.

    VastaaPoista
  9. Onpa ihanaisia neitokaisia ja poseerauskin sujuu näköjään kuin luonnostaan (meillä kun kaivetaan kamera esille, niin kaikki alkaa kilvan irvistelemään...).

    Hyvää alkavaa viikkoa!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  10. Sannu, pitkään kestikin, ennenkuin päädyin laittamaan lasten kuvia tänne...Noi huivit on siitä jännä juttu, että mäkin usein ostan niitä lapsille ja sit omin itselleni ;) reilu äiti ;)
    Vauviksesta tulossa kuvia, oon räpsinyt ihan kauheesti :D

    Nonnukka, kiitos :) ja voimia sulle viime metreille ennen h-hetkeä!

    Desiree (miten toi merkki tehdäänkään e:n päälle??), kiitos sullekin :) Täytyykin tästedes kuvata tyttöjä just tollaisissa kivoissa tunnelmissa niin saa aitoa iloa kuviin...

    Rebecca, kiitoskiitos -kauniisti sanottu, ilahduin hurjasti :)

    Hannis, kiitti :) :) Heh, olisinpa ottanut Matusta kuvia puol tuntia ennen tota riemua :D

    Geisha, kiitos :)

    Hanna-Maija, kiitos sullekin -ja niinhän se meilläkin usein menee, että kun mamma haluaa kuvata, se ei sovi lapsille ja sit irvistellään tai mulkoillaan kameraa ;) Samoin kivaa viikon alkua sulle myös :)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania kuvia - ja hurmaavat tytöt teillä! Meillä harvemmin saa tuollaisia ilmeitä tytöiltä kun kaivan kameran esille... ;)

    VastaaPoista
  12. Marja, kiitos :) -ja lasten kuvaaminen on useimmiten haasteellista täälläkin...Siksi olenkin niin tyytyväinen kun kerrankin hoksasin kuvata tyttöjä, kun oli tosi kivaa tiedossa :)

    VastaaPoista
  13. Niin ihanat, ihanat tytöt ja kuvat. Kurkkasin nämä jo aiemminkin, mutta tänään ajellessani tyttöjesi kuvat tulivat mieleeni ja saivat sateisesta säästä hyvälle mielelle ja tuulelle. Onneksi näkömuistini on niin hyvä. Meidän pikku-E lähti aamulla hoitoon vähän samantyylisissä kuteissa. Palaan jatkossakin blogiisi.

    VastaaPoista
  14. Ihanat on asut ja ilmeet! Kauniita kuvia kauniista tytöistä!

    VastaaPoista
  15. Onpa teillä kauniita tyttöjä! Ja ihanat vaatteet. Niin paljon toivoin tyttövauvaa tulevaksi, varmaan siksi, että ois kiva ollut hankkia tyttövaatteita, yms! Mutta kyllä noi 2 poikaakin on kyllä maailman sulosimmat, enpä voi muuta sanoa :)

    Silmäpussit? Roikkuu leuassa asti varmaan.. :D jo mentiinkin 1-2 pysähdyksen taktiikalla, mut nyt kun kakkaa ei tuu, niin ähisee hereille useemmin...

    Muksaa viikkoa!

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia tytöistä. Oikeita kaunottaria!!Kaipailin myös kuvaa sinusta, en silti usko että niiden mainitsemasi asioiden syystä olisit niin kuvaukseton. Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
  17. Reissuja ja Romantiikkaa, kiitos :) Ja lämpimästi tervetuloa takaisin -kiva kun jätit viestin, että pääsen myös sinun blogiisi vierailulle!

    Tuire, kiitos! Kyllä oli tytöt innoissaan -ja siitäkin, kun pääsivät äidin blogiin ;)

    Teija, kiitti sulle myös! Tytöille on kyllä tarjolla ihania vaatteita paljon (eh niin paljon, että on ihan tuskaa kun kaikkea ei voi hankkia ;), mutta mä aina katselen poikain vaatteitakin ja kyllähän pojillekin on jo nykyään ihania vaatteita eikä pelkkiä batmaneitä ;) ja heh noi silmäpussit, sain päivän naurut ajatuksestakin ja välillä peiliin katsoessa ne tosiaan alkaa lähestyä leukaa uhkaavasti :D :D
    Tää meidän lyyli taas kakkii *koko ajan* eli vaipanvaihtopisteellä vieraillaan tiheään ;)

    Gone to the beach, voi kiitos kauniista sanoistasi, äidin sydäntä lämmittää lukea tuollaisia kommentteja omista lapsista! Ja tuolla ylempänä on nyt mun kuva, tosin ei mikään lähikuva -vielä hiukan ujostuttaa laittaa omaa nassua tänne! Mut ehkä se tästä :)

    VastaaPoista
  18. Miten kauniit tytöt siellä poseeraakaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)