sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Nyt arvotaan...



...Isänpäivän kunniaksi :)

Ihana BoligLiv-joulunumero. 
Arvontaan osallistut perinteisesti jättämällä viestin, ja tietty olisi kiva tietää jotain sinusta, jos ei jo olla tuttuja :)

Kaikille tasapuolisesti yksi arpa. Aikaa ensi viikko, sunnuntai-iltana onnetar arpaisee...


Onnea arvontaan!


p.s. lukijoille on se omanen arvonta seuraavaksi, eilen jo aloittelin palkintoon kuuluvaa sientä ;)

91 kommenttia:

  1. Hep!
    Osallistun arvontaan. Jos vaikka onni suosisi toisenkin kerran (voitin vuosi sitten ruusutapetin arvonnassa viime vuoden joulunumeron) :)

    Olen satunnainen lukija ja lueskelen pääasiassa lifestyle- ja sisustusblogeja. Näppäimistön takaa löytyy 30+ äiti varsinais-suomesta, joka yrittää parhaansa mukaan yhdistää perheen ja työelämän :)

    Nimimerkkinä vanha tuttu -kielipoliisi-

    VastaaPoista
  2. Hej ! Haluan tietysti olla mukana arvonnassa. Olen H:gin läheltä bloggailluun hurahtanut henkilö... Rakastan tehdä omilla käsilläni kaikenlaista...
    Önskar dej en skön söndag kväll !
    Kraam
    Sanne

    VastaaPoista
  3. Hei

    Arpaonnea kokeilen nyt minäkin :).

    Sinun blogi on yksi näistä sisustuspainotteisista blogeista johon olen itseni koukuttanut :)

    Olen onnellinen 30 vuotias kotiäiti kolmelle (poika -06, tyttö -07, tyttö -10)

    VastaaPoista
  4. Mä en nyt osallistu tähän koska omat vanhemmat tilas etukäteen mulle synde lahjaks Bolig livin.
    Päihittää kyllä mennen tullen aikast monta lehtee.
    Mut jos Sieni arvonta tulee se olis kyllä niin kiva!
    Mä muistan ikuisesti sen minkä joskus teit.Se oli aivan mahtava.
    Mukavaa sunnuntai päivää sinne:)

    VastaaPoista
  5. Heippa sinne, olisipa ihana voitto näin ennen joulua. Edelleen manaan sitä, ettei tanskalaisia lehtiä saa täältä ostettua, ei ymmärrä! Sen verran ollaan tässä puolin ja toisin vuosien varrella viestitelty, että taidan nyt jättää esittelyt sikseen :) Leppoisaa isänpäivän iltaa sinne!

    VastaaPoista
  6. osallistun minäkin. Mielenkiintoisen näköinen lehti.

    olen ison perheen kotiäiti Pirkanmaalta. Vanhin on murkku, nuorin vauva. kaiken touhun keskellä rentoudun bogeja lukemalla. Kiitos teille, jotka niitä kirjoitatte.

    Sirkku

    VastaaPoista
  7. Vaikka mä olen tilannut omani toista kautta, tietty osallistun arvontaan! Eihän sitä koskaan tiedä, minkä lehden se "Annin isoisä" mukanaan tuo.

    Mitähän uutta osaisin kertoa itsestäni. Kääk, sä tiedät jo kaiken...

    VastaaPoista
  8. Hei!

    Minäkin osallistun. Olen uusi bloggaaja, aloittelen omaa blogiani Amalian aarrearkku (tervetuloa kylään!).

    Luen itse etenkin sisustus- ja rakentamisblogeja, sillä rakentaminen on meille nyt ajankohtaista. Sisustamista olen tehnyt työksikin, tällä hetkellä olen ihan toisella alalla. Lapsia on kolme, vanhin alkaa olla jo täysi-ikäinen.

    VastaaPoista
  9. Mukaan arvontaan tottakai :) Mun blogi taitaa sulle ollakin jo tuttu!

    VastaaPoista
  10. Heissan! Arvonnassa mukana :) Löysin vasta äskettäin blogisi, ja innokkaana olen sen jälkeen sitä lukenut. Jospa arpaonni kerrankin suosisi minua ;)

    VastaaPoista
  11. Osallistun arvontaan minäkin. Olen aika uusi lukijasi, ja katselin tuossa, että monella lailla samanlainen elämäntilanne, remonttikin kestänyt yhtä kauan.. =D ja lapsia samoin neljä.

    Kiva on seurailla blogiasi!

    VastaaPoista
  12. Olen kahden pojan äiti ja puuha-Peten vaimo. Kirjoitan blogia rintamamiestalon remontoimisesta, sisustamisesta ja meidän perheen arjesta. Blogiasi olen seurannut jonkin aikaa... Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  13. Hei! Arvonnassa mukana totta kai! Löysin vasta äskettäin blogisi mutta sisustus, lapset, remppaaminen ja kirppaaminen ovat minunkin sydäntä lähellä. Aurinkoa päiviisi toivoo Anakonda

    VastaaPoista
  14. Mukana arvonnassa. Oman sisustus- ja lahjaputiikin omistaja, joka tekee käsitöitä ja tykkää seurata sisustusjuttuja ja -lehtiä, vaikkei omassa kodissaan ehdikään sisustaa. Kaikki aika menee putiikin pyörittämiseen, kun teen suurimman osan myytävistä tuotteista itse.

    VastaaPoista
  15. Heippa! Uusi kaunis päivä -blogia pidän (tervetuloa kyläilemään) ja olen myös lukijasi : )! Ihana ollut seurata vauvaelämää täällä, kun omakin (eka) pian syntyy. Tykkään myös sisustusjutuistasi!
    Kiva arvonta! Tanskalaisia sisustuslehtiä minäkin kaipailisin Suomeen lehtihyllyille..

    VastaaPoista
  16. OI-voi, tää ois niin ihana voittaa. Tarkemmin tutustut minuun blogissani.. ;-) Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  17. No tottahan arvontaa osallistutaan. Olen innokas sisustelija ja kirppistelijä pirkanmaalta. Minut löytää ruusunpunaiset haaveet-blogista. Tervetuloa kurkkaamaan!

    VastaaPoista
  18. Hei
    Osallistun mieluusti arvontaan, fanitan erityisesti tanskalaisia ja ruotsalaisia lehtiä ja sisustustyylejä, joten kyseinen lehti kolahtaisi varmasti omaan makuun oikein kunnolla.

    VastaaPoista
  19. Arvontaan mukaan!
    Olen ollut jonkin aikaa lukijasi. Kahden lapsen äiti hämeestä, tykkään sisustaa kotiamme ja muiden blogeista saakin usein ihania ideoita :)

    VastaaPoista
  20. Ihanaa! Haluan mielelläni satunnaisena lukijana osallistua arvontaasi! :)

    Janina

    VastaaPoista
  21. Olipas mukava arvonta ja ehdottomasti lähden onnea koittamaan :) Minusta ehkä tiedätkin jo jotain. Kolmen murun äiskä, vauva-arkea vietellään myös. Rakastan kaikenlaista näpertrlyä ja kotoilua :) Mukavaa isäinpäivän iltaa!

    VastaaPoista
  22. Hip, minäkin mukaan. Ihanat värit lehden kansikuvassa.

    VastaaPoista
  23. Heippa!

    Mukaan arvontaan osallistuu 30+ kahden lapsen äitiyslomalainen pk-seudulta.
    Blogilistan kautta taisin aikanani blogisi löytää ja säännöllisen epäsäännöllisesti seurailen.

    -Heidi

    VastaaPoista
  24. Arvontaa mukaan hyppää 5 lapsen äiti Pirkanmaalta. Blogiasi olen seurannut jo pidemmän aikaa mutta huomasin etten ole näköjään lukijaksi itseäni klikannut. No nyt on se asia korjattu :) Mukavaa isänpäivän myöhäisiä tunteja!

    VastaaPoista
  25. Moi tääl on Nanna ja mulla olisi ihan kauhea himo saada tuo lehti!
    Meidän köyhäilyreissulta Turkuun, kun ei tänä jouluna tuoda lehtiä. Tai no saisihan sieltä vaikka kotivinkin joulun, mutta sitä selatessa totesin sen melko köyhäksi. Sopisi tosin teemaan, heh

    VastaaPoista
  26. Arvontaan tahdon mukaan.
    Juuri riisuin pois oranssit syystekstiilit ja vaihdoin isänpäivän kunniaksi siniseen. Seuraavaksi saa jo vaihtaa siniset punaiseen joulun kunniaksi, eipä kerkiä kyllästymään... =)

    VastaaPoista
  27. Kiva pieni arvonta ja tämä yksi arpa per pää on mielestäni hyvä juttu :) Mukana ilolla! Olen vakkarilukija napapiirin tuntumasta, haaveissa oma koti - nyt vielä ankeasti ja liian pienesti kerrostalossa.

    VastaaPoista
  28. Osallisstun arvontaan.

    Blogeja lueskelee 43v. yksinelävä (koira seurana)naisihminen. Luen mielelläni lifestyle- ja sisustusblogeja.

    VastaaPoista
  29. osallistuisin arvontaan. itse olen vielä ihan keltanokka-bloggaaja. Olen ihan viime viikkoina aloittanut oman blogin, mutta pidemmän ajan jo seuraillut muiden juttuja.

    VastaaPoista
  30. Hei,
    Mukana arvonnassa 32v sisustusblogien suurkuluttaja 1v tytön äiti Hämeestä.

    VastaaPoista
  31. Mukana myös! Bolig Liv on kiva lehti - onko muuten vinkkiä miten sen saisi tilattua omaan postilaatikkoon tänne Suomeen?

    VastaaPoista
  32. Hei Hanni!

    Osallistun mielihyvin arvontaan. Blogisi on aivan ihana ja niin sielukas!! Olen seurannut blogiasi jo pikään ja se saa minut aina hyvälle tuulelle :). Joululehti olisi kovin tervetullut meidän taloon!!

    t. Melli

    VastaaPoista
  33. Olispa ihana voittaa tää lehti! Tois vähän vaihtelua perinteisiin joulujulkasuihin.

    Vauvaterkkuja sinne! :)

    VastaaPoista
  34. Osallistun arvontaan.
    Asumme maalla ja pikkuhiljaa remppaamme vanhaa taloamme vuodelta 1927. Perheeseeni kuuluu mies ja 2 lasta, tyttö ja poika.
    t.Lissu
    http://lissunomablogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  35. Hei Hanni! Osallistun arvontaan! Blogisi on aivan ihana! Kahden pienen palleron äitinä Bolig Livin joululehti teekupin ääressä olisi ihana yllätys :).

    Unna

    VastaaPoista
  36. tuo lehti olisi kyllä kiva, osallistun siis arvontaan! 3 lapsen kotoileva äiti olen ja tykästynyt kovasti blogiisi. Meistä enemmän "kotomolla" :)
    mukava arvonta :)

    VastaaPoista
  37. arvonnassa mukana. mukavaa jolunodotusta!
    päivi

    VastaaPoista
  38. Osallistun arvontaan jos vain vielä kerkiän :) olen 40v. sisustusblogeihin hurahtanut. Tänä vuonna erityisen "hullu" jouluihminen. Liityin lukijoihisi ♥

    VastaaPoista
  39. Mukana arvonnassa! Mummolatyylinen kolmekymppinen äiti- ja vaimoihminen täällä paukuttaa näppäimistöä. Hirmu harvoin tulee kommentoitua, vaikka täällä käynkin lueskelemassa... Koitan parantaa tapani! :)

    VastaaPoista
  40. Mukana! Lehti ei ole tuttu, mutta ehkä pian on ;)
    Säännöllisesti sun juttujas lueskelen. Täällä rannikolla asustelen lasten kanssa ja koitan klaarata opiskelun kunnialla läpi.

    VastaaPoista
  41. Mukana arvonnassa tottakai! Tuo lehti olisi niiiiin kiva voittaa. :) Säännöllisesti vierailen ihanassa blogissasi. Pidän erityisesti upeista valokuvistasi.Itse harrastan käsitöitä eri muodoissaan, nukkekoteja ja tietysti sisustamista.

    VastaaPoista
  42. Hei!
    Osallistun arvontaan, olen niin toivonut saavani tuon lehden käsiini jostain. Olen hoitovapaalla ja seuraan muutamia mielenkiintoisia blogeja (kuten tätä sinun) viikoittain. Minua kiinnostaa erityisesti sisustaminen ja käsityöt. Perheeseeni kuuluu 1,5-vuotias poika, mies ja 2 koiraa.

    VastaaPoista
  43. Jouluasiat alkaa pikkuhiljaa vallata mieltä kun lapsen syntymäpäivät ja isänpäivä on saatu vietettyä,lehti olisi ihana,miulle ei just nyt yhtään lehteä tulekaan.Ja täällä kirjoittelee 30-v kahden pienen äiti Itä-Suomesta.

    VastaaPoista
  44. Heipparallaa!

    Olen kahden teini-ikäisen pojan äiti Helsingistä.

    Ihailen blogissasi ennen kaikkea kauniita kuvia. Onnittelut perheenlisäyksen johdosta :)

    Mielelläni lähden tavoittelemaan kivaa arpajaisvoittoa!

    - Kristiina -

    VastaaPoista
  45. No tällainen tavallinen tallaaja täällä vaan. Äiskä parille pikkaiselle ja yhen ukkelon vaimo. Rakastan sisustella, vähän industrial tyyliin. EHotomasti sun arvonnassas mukana.

    VastaaPoista
  46. Hei, mukana Bolig-arvonnassa blogisi vakkarilukija pohjoisemmasta Suomesta. Lunta ja joulua odottelee neljän lapsen äiti ja innokas sisustaja, nimim. Loving white & black

    VastaaPoista
  47. Hei!

    Arvontaan osallistun minäkin, olen etelä-suomesta reilu kolmikymppinen kolmen lapsen äiti ja lueskellut blogiasi nyt vähän aikaa ja olen aivan ihastuksissa! Todella kaunista :)

    Hanna

    VastaaPoista
  48. Olen 30-vuotias helsinkiläinen, lifestyle- ja sisustusblogien ahkera vierailija.
    Tuo lehti olisi kyllä kiva ja toisi varmasti joulufiilistä.

    t:pääsky

    VastaaPoista
  49. Hej ja ilman muuta mukana arvonnassa.
    Olen "sisutus"lehtien suurkuluttaja ;)
    Sinun blogia olen jo aika pitkään seurannut.... Itse olen Loviisasta ja Rakastan kaikkea mitä kuuluu kotiin. Ommella,askarrella kasvattaa ja nyt olen vielä ihanan pienen pojan (10pv)isoäiti.

    Terkkuja Monica

    VastaaPoista
  50. Iiik! Näyttääpä houkuttelevalta tuo lehti!
    Olen yhden 4-vuotiaan pikkuprinsessan äiti Etelä-Hämeestä ja käyn täälläkin aina ihastelemassa kirjoituksiasi ja kuviasi.

    VastaaPoista
  51. Uusi lukija löysi tiensä tänne DecoraFramen facebook sivujen kautta ja osallistuu arvontaan :)

    VastaaPoista
  52. Kyllä kiitos lehti kelpaisi minullekin! ;) ...siis arvonnassa mukana melko uusi lukijasi.

    VastaaPoista
  53. Arvonnassa mukana tottakai! Mä ajattelin aloittaa jouylun laiton kotiin jo todella hyvissä ajoin eli nyt kun isänpäivä juhlatkit on vietetty ;)
    Mukavaa viikkoa sinulle ♥

    VastaaPoista
  54. i am so in. Love your blog and follow it through reader.

    never won anything, so...keeping my fingers crossed.

    VastaaPoista
  55. Arvonnassa mukana opiskeleva virkanainen, lapset yhtä vaille maailmalla.

    VastaaPoista
  56. Heps! Täällä taustalla "vaikuttaa" 26v. äippä, joka rakastaa sisustamista mutta nyt remontin keskellä ei voi toteuttaa itseään kuin suunnittelemalla. Lueskelen sinunkin blogiasi aina kun ehdin tyttösemme hoidolta.

    Varpaat ja peukut pystyssä josko olisi minun vuoro voittaa..:)

    VastaaPoista
  57. Jouluhullu kotiäiti täällä lehteä tavoittelee :D lapsesta asti on joulu ollut lempipyhäni :)

    VastaaPoista
  58. Mukava lisä olisi lehtikokoelmaan!
    Olen kahden pojan ja 3 koiruuden äiti pk-seudulta.

    VastaaPoista
  59. Moikka!
    Arvonnassa mukana. Helsingissä asustelen kahden koiran ja kissan kanssa.Olen hurahtanut näihin blogeihin ja tuunailen kaikenlaista blogien inspiroimana. t.Heidi

    VastaaPoista
  60. Mukana arvonnassa;)

    Olen vasta bloggailun aloittanut ja siihen koukkuun jäänyt.

    VastaaPoista
  61. Arvonnassa mukana :) Olen 40v yhden poikalapsen äiti Oulusta.

    VastaaPoista
  62. Rakastan lukea erilaisia lehtiä ja jouluaiheisiin lehtiin en ole vielä paneutunut lainkaan!
    Sinulla on tosi kaunis blogi, tykkään kuvista ja blogin ilmeestä!
    Olen Raumalta innokas sisustaja ja kauniiden kuvien ihailija.

    VastaaPoista
  63. Hei!

    Olen 36 v. äityliini kaukaa pohjoisesta ja pidän blogia, jossa kerron meidän perheen arjesta, sisustamisesta ja käsitöistäni.

    Lapsukaiset ovat iältään 12-, 6- ja 4 v, joista nuorimmainen on vielä mun kanssa kotosalla.

    Pidän erityisen paljon lifestyle- ja käsityöaiheisista blogeista ja sun blogia olen seuraillut jo jonkin aikaa :). Ihania kuvia ja tunnelmia!

    Siispä yhdellä arvalla mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  64. Hei!

    Mukana arvonnassa! Vaikuttaa kivalta tuo lehti!

    Jonkin aikaa olen lueskellut blogiasi ja tykkään kovasti. Itse olen 33-vuotias käsityöblogin pitäjä etelä-pohjanmaalta. Sisustus ja käsityöt kiinnostavat minua.

    VastaaPoista
  65. Oi, miten ihana arvonta. Mukana tietysti, vaikka en varmaan kovin onnekas olekaan :)

    VastaaPoista
  66. Hiphei, mukana arvonnassa :) Mulla ei olekaan vielä hankittuna yhdenyhtä uutta joululehteä...

    VastaaPoista
  67. Mukaan arvontaan :)
    Olen käsitöitä harrastava 2 pojan äiti Koillismaalta.

    VastaaPoista
  68. Voi mitkä ripset teidän vauvalla!
    Ja hei, täälläkin käpyjä askarteluja varten kerätty mutta ne ei tunnu avautuvan millään. Oisko vinkkiä siihen?
    Arvontaankin mielelläni osallistun :)

    VastaaPoista
  69. Arvonnassa mukana, näyttää tosi kivalle tuo lehti! Ja tosi ihana sinun blogisi!

    VastaaPoista
  70. 40-kymppinen opiskeleva/töissä käyvä perheenäiti, joka yrittää venyttää senttejä ja hermojaan. Rentoutuu käsitöiden ja blogimaailman pauloissa.

    Arvonnassa mukana, tottahan toki!

    VastaaPoista
  71. Hyvvää huomenta kammarista ! Kaunis blogi täällä sinulle , heti hyppäänki lukijaksi ja tietysti mukkaan soman lehen arvontaan. Tuolta Kaunis pieni elämä-blogista tänne tieni löysin ja ammennan iloa ja inspiraatiota täältä blogilandiasta ja kirjottelen myös ommaa blogiani.
    Parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

    VastaaPoista
  72. Hei!
    minäkin tahdon osallistua..ihania sisustuslehtiä kun ei ole koskaan liikaa.

    Käyn katselemassa ja lukemassa blogeja parisen kertaa viikossa ja silloin myös kurkkaan sinun sivujasi.

    Aika samoissa mennään, lapsiperheen arkea ja kodin sisustusta yms.

    T: Reise

    VastaaPoista
  73. Osallistuu arvontaan! Löysin kuin löysinkin tänne ja ihan Googlen kautta
    -Tiina perhekerhosta :)

    VastaaPoista
  74. Jejee, arvonta! Olen aika huono-onninen mutta koitetaan kuitenkin :) Olen ollut lukija jo... No en muista kuinka kauan, aivan ihastunut tähän blogiin.

    VastaaPoista
  75. Hei,

    Oi, olisipa ihana saada tuo lehti :)

    Olen satunnaisesti eksynyt blogiisi ja tykännyt kovasti, nyt liityin lukijaksi, että löydän takaisin :)

    ka-tit

    VastaaPoista
  76. Osallistun arvontaan! Tanskalainen sisustustyyli kiinnostaa kovasti, vaikkakin se on selkeää niin silti rentoa. Tykkään tehdä käsillä kaikenlaista (sen minkä koulunkäynniltä ehtii) ja joulunalusaika jos mikä on tässä asiassa sesonkia.

    VastaaPoista
  77. Kolmen lapsen äiti eteläsuomesta osallistuu arvontaan. Tykkään tehdä käsillä kaikenlaista tuunausta ja väkerrystä ja sille alueelle haenkin lisää ideoita ja inspiraatiota blogimaailmasta. Siinä on vaan se juttu, että nyt pää on täynnänsä sitä inspiraatiota mutta aika on kortilla..niinkuin meillä perheellisillä tapaa olla.

    VastaaPoista
  78. Osallistun arvontaan:)
    Käyn säännöllisesti eri sisustusblogeissa, myös sinun. Omaa blogia minulla ei ole,mutta mukavaa käydä katselemassa ja hakemassa inspistä milloin siivoukseen ja milloin sisustamiseen ihmisten persoonallisista blogeista.Hyvää Joulun odotusta sinulle:)Minnakgm

    VastaaPoista
  79. Heipsis!

    Olen hiljaisuudessa lukenut tähän mennessä blogiasi, fiilistellyt ja tunnelmoinut mukana. Blogistasi jotenkin huokuu seesteisyys ja rauha, jota olisi ihana tavoitella (vaikka varmaan sullakin vilinää riittää:>)

    Mukavaa joulun odotusta ja näpräämishetkiä!

    VastaaPoista
  80. Reetta; hyvän miehen vaimo, kahden ihanan pojan äiti. Joka tykkää kaikista kivoista jutuista.. mm.arpajaisista, sisustuslehdistä ;) On ihan koukussa tällaisiin ihaniin blogeihin.. Arpaonnea :)

    VastaaPoista
  81. Mainiota mikä lehti! Ei ole entuudestaan tuttu mutta jospa nyt pääsisi tutustumaan :)
    Minä 25v. äiti, kaksi pientä poikalasta, mies, koira ja kissa, farmari-auto ja maalaistalo - näillä mennään nyt :)

    VastaaPoista
  82. Hei!
    Tuo lehti olisi niin ihana saada, olen ihan hirveä lehtifani. Niitä löytyy kotoa iso kaapillinen ja mistään en voisi luopua, heh :) Sisustaminen on mun rakas harrastus ja siksi vierailen kauniissa blogeissa lähes päivittäin. Perustin tilin parisen viikkoa sitten ja liityin nyt blogisi lukijaksi! Omasta blogista haaveilen, ehkä sitten, kun talomme on valmis. Mukavaa joulun odotusta, terv.Lantliga Drömmar

    VastaaPoista
  83. Tietenkin osallistun arvontaan! Olen uusi lukija ja ihastuin blogiisi ensisilmäyksellä. IHANA!

    VastaaPoista
  84. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  85. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  86. Osallistun myös! :) Ihana arvonta ja palkinto :)


    Täällä kirjoittelee reilu parikymppinen, sisustamisesta innostunut nuori nainen! Tykkään tosi kovasti sun blogistas, tätä on ihana lukea!

    VastaaPoista
  87. Hei! Tuota lehteä on niiiin paljon kehuttu seuraamissani blogeissa, että olisi mahtavaa saada se viimeinkin omiinkin käsiin.
    Kiitos kauniista blogistasi.

    VastaaPoista
  88. Olen varsin uusi lukijasi. Rakastan käsitöitä, etnkin virkkaamista.
    Ja mulle tulee Mollie Makes...

    Siru

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)