perjantai 11. marraskuuta 2011

perjantain namut

Sohvaseinän uusi ilme :)

Namuset Piupalipaupalit potretteja virkistämässä! Heposellakin näköjään heiniä turvan alla ;)

Lakastuneen ristiäiskimpun muratit pääsivät kynttiläkruunua koristamaan...

Kotossa tehtiin eilen Rockyroadia ja meillä heti tänään, namskis miten tymäkkää namua :P



Yksi pitkään mielessä hautunut sisustusprojekti on valmis! Sohvan yläpuolella on ollut tyhjä seinä ja siihen on ollut kolmisen vuotta tarkoitus laittaa valokuvia, tauluja tai jotain. Miten ollakaan en vaan ole saanut aikaiseksi mitään siihen laittaa ja silmäkin tottui jo paljaaseen seinään kummasti. Vaan nyt tuo sohvaseinä näyttää minusta niin kivalta, etten voi kuin ihmetellä, miksi en tarttunut toimeen jo aiemmin!?!

Sain mahdollisuuden toteuttaa sohvaseinän ehostuksen kivoilla DecoraFrames- tuotteilla. Niihin tutustuin Habitare-messuilla ja ihastuin ideaan. Käykäähän nettipuodissa kurkkimassa :)
Tykkään tuosta mustasta Piupalipaupali-kehyksestä hurjasti <3 Tämänsyksyiset perhe- ja koulukuvat pääsivät nyt ensin kehyksiin tauluhyllylle. Sain myös kauniita valkoisia R.A.K.A.S. -kehyksiä ja kun joskus haluan vaihtelua, niillä kuvien ilme muuttuu taas uudenlaiseksi. Näppärää!

Ja hei, viikonloppuna käynnistyy vihdoin arvonta! Ukkokulta on paraikaa matkalla kotiin laukussaan muutama BoligLiv -lehden numero. Namuja nekin! Toinen lehti mulle ja toinen kenties juuri sinulle!

Hyggeä perjantai-iltaasi :)
  

18 kommenttia:

  1. Upea seinä tuli! Ja mikä ihana tunne on, kun saa jonkun pitkään suunnitellun jutun tehtyä. Hyvä sinä!!

    VastaaPoista
  2. Very nice!

    Katsottiin eilen kans Kotoa ja röyhtäiltiin tuolle Rockylle! Taatusti tymäkkää tavaraa. Voi jättää päivällisen väliin kun vetää tuota! =)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Hieno sohvaseinä, meillä on melkein identtinen. ;) Tosin tässä kun sitä katselen, niin ehkä tuollainen pieni seinälamppu olis kiva meillekin. Peilisi tilalla meillä on ikkuna.

    Ja onnea Hilda-vauvalle suloisesta nimest, jäi kommentoimatta edelliseen. Ja ihanat isosiskot valkoisissaan.

    VastaaPoista
  4. Kaunis sohvaseinä ja jotenkin ihanan rauhallinen tunnelma tuli tuosta kuvasta. Meillä kanssa katsottiin Kotoa ja tänään tulikin kaupasta Rocky Roadin tarvikkeet mukaan kotiin. Tuon jälkeen varmasti makeanhimo on tyydytetty :).

    VastaaPoista
  5. Toisin kuin aikaisemmilla kommentoijilla Koto on jäänyt katsomatta, mutta tämä herkkuilmestys kyllä pakotttaa etsimään reseptin netin syövereistä. :)) Ihana mässäiltävän näköistä.

    VastaaPoista
  6. Täällä lapset tekee huomenna myös tuota suklaata ja isukki saa sitä sitten sunnuntaina lahjaksi :)
    Ihanaa viikonloppua teille!!!

    VastaaPoista
  7. Seinä on tosiaankin hyvä kuvien kera :)

    Oi, Bolig on minun lemppari, odotan arvontaa :)

    Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Mä katoin saman ohjelman eilen ja tänään ostin tarvikkeet. Katsotaan mikä päivä teen.

    VastaaPoista
  9. Hei ja kiitos viimeisestä. Olikos Onni kovinkin onnellinen ne sarvet päässään ?? Mulla myös sama ongelma AINA sohvan yläpuolen kanssa. Siksi se sohva onkin ikkunan alla. Bloggaajatapaamista odotellen..Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista
  10. Selma, kiitos! Tunne on tosiaan kiva :)

    Nonna, kiitos! Arvaa kuka oikeesti jätti päivällisen väliin ton namun takia...

    Nora, kiitos :) joo mä olen nähnyt vastaavia tauluhyllyjuttuja vaikka missä, pitää tulla krkkaamaan onko sulla kuvaa teidän vastaavasta ;)

    Villa nasu, kiitti siinekin! Voin kertoa, että kyllä makeanhimo talttui, röyh ja röyh!!!

    Kaisa, tähän ei tarvitse mitään tarkkaa reseptiä vaan omia herkkuja paloitellaan, sulatetaan suklaa ja sekoitetaan...mua hiukan harmittaa, kun jouduin tekemään täysin maidottoman version, koska maitosuklaasta sais paljon parempaa -mutta kyllähän tuokin kauppansa teki!

    Mari, kiva idea tehdä isälle herkkua! Hyvää viikonloppua myös sulle!

    Merja, kiitos!
    Mukaan vaan arvontaan -lehti ei petä tälläkään kerralla, täynnä ihania juttuja :) iloa myös sun viikonloppuun!

    Mia, ei siinä kauan mee, tekemään heti kun herkkuhammasta kolottaa :)

    R&R, kiitos itsellesi :) Juu ei se Onni niistä porohommista ikein tykännyt -illalla kyllä söi poronkäristyksen jämät mielellään ;) Ikkunanalussohva olis kyllä aika kiva ratkaisu, meillä oli vanhassa kodissa välillä kans sohva ikkunan alla. Joo varaa aikaa kalenteriin jo ;) kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Moikkis blogi ystävä:)Tultiin käymään kotona ja näin että olit laittanut viestiä.
    Mulla ei ole ollu kun välillä netti käytössä, vähän pakollinen blogi tauko päällä.
    Ihanan tunnelmallinen kastejuhla teillä ollu.Onnea Hildalle kauniista nimestä♥
    Hilda oli meidänkin suuri suosikki nimi kun mietittiin Lyydialle nimeä.Sulo jos olis ollu tyttö siitä olis tullu Siiri:)
    Tiiätkö mitä hassu juttu...nimittäin reilu kuukaus sitten mua rupes jurppii iso peili sohvan yläpuolella.Laitettiin sitten kans hylly ektorpin yläpuolelle.Löytyi kodin ykäristä.
    Ihanii juttui sä oot laittanut.
    Vai köpiksee..voi sua onnellista.
    Me päästään kohta kotia.Putkiremppa vihdoin ohitse!
    Huomenna mä laitan pienen postauksen.

    VastaaPoista
  12. Moi Sannu,
    kiva kuulla susta :) Hilda kiittää :)
    ja varmaan ihanaa päästä taas kotiin!
    Meillä oli iso peili sohvan yläpuolella vanhassa kodissa ja täälläkin piti laittaa, mutta se olikin niin kiva tossa seinää vasten nojaamassa, että siihen jäi. Laita kuva siitä sun hyllystä joskus, olis kiva nähdä, mitä ihanaa sä oot siihen keksinyt.

    VastaaPoista
  13. Millainen tuo katto on? Onko siellä pohjalla joku tumma levy?

    VastaaPoista
  14. Nätti nimi, nätti seinä, nätit kuvat juhlista.. *huokaus* kaikki on niin nättiä!! t.Reetta<3

    VastaaPoista
  15. Marikan, eh-heh...katto on vain maalattu huonosti ;) eli pohjalla on tumma paperi tai kangas, jota kyllä yritin sutata pikkusudilla valkoiseksi, mutta monin paikoin luovutin!

    Reetta, kiitos, kiitos -sä jätät aina niin mieltälämmitävät viestit <3

    VastaaPoista
  16. Katsos kun meillä on kellastunutta lautaa katossa ja siellä "pohjalla" on just joku tumma huokosen näkönen levy ja tosissani haluisin tuosta katosta valkoisen, mutta homman suuruus hirvittää. Mut nyt kun näin tuon teidän katon, niin pulpahti ajatus, et jos maalaiskin vain sen pinnan siitä, eikä niitä rakoja ollenkaan...ei kai se nyt hirveemmältä voi näyttää ku toi keltanen mäntykään??? Olisko mahdotonta saada lähikuvaa katosta???

    VastaaPoista
  17. Moi,

    voin laittaa lähikuvan katosta!laita mulle tonne s-postiin sun osoite niin klikkaan kuvan tulemaan lähipäivinä.
    meidän katto oli kans puunvärinen ja samanmoinen musta riepu siellä alla, luulen et jokin kuitukangas tms. mä kyllä hinkutin niitä rakojakin pienellä pensselillä, mutta lopulta fuskasin, kun työasento ei ole katonmaalauksessa mikään paras mahdollinen ;)
    alle otexia telalla ja sit paneelikattomaalia sudilla kierros, pari. kyllä muuten raikasti kummasti, kun katto valkaistui!!

    VastaaPoista
  18. Oon kans ajatellut tehdä tuota Rockyroadia, en vaan tiedä vielä mitä kaikkea sinne laittais. Netissä on onneksi aika paljon vinkkejä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)