lauantai 21. tammikuuta 2012


Ah viikonloppua! Lunta ja hiihtoladut.
Ja mä yhä flunssainen -huomenna aion uhmata ja käydä avaamassa hiihtokauden. Tää loputon flunssakierre on luonnollisesti seurausta huonoista, huonoista ruokatottumuksista, jotka yllättäen jäivät päälle joululta. Ehkä olis kandennut se herkuttelun vähennys -lupaus. Nyt on nimittäin kuitenkin pakko jättää sokerin ja höttöruoan syöminen vähemmälle. Superfoodit, kasvikset ja raakaruoka voitolle taas. Kaiholla muistan viime kesää, kuinka vointi oli loistava raskauskolotuksista huolimatta kaiken sen terveellisen ja hyvän herkuttelun ansiosta.


Kuvissa ruusut joulukuisessa Frederiksbergissä. Käveltiin ihanien kaupunkivillojen alueella ja valkattiin taloja itsellemme. Ihailtiin sitkeästi kukkaa puskevia lukuisia ruusupuskia. Kohta ne taas jo kukkii siellä, kun täällä on vielä paukkupakkaset ja metriset kinokset. Huhtikuussa päästään taas viikonlopuksi. Ei hassumpaa! 
Kaikille matkakuumeisille vinkkinä, että sinne (siis Köpikseen) pääsee todella halvalla: lennot+hotelli 134e. Ei hassumpaa sekään! 

Mukavaa lumilauantaita!


6 kommenttia:

 1. Kohta sitä ollaan ihailemassa kevätkukkasia!

  Tralalaa, minä jo illalla mietin, mitä pakkaan mukaan. Siis minimaalisen vähän menomatkalle, että on laukussa tilaa...

  VastaaPoista
 2. Sieht so wundervoll aus.
  Liebe Grüße
  Rosalie

  VastaaPoista
 3. UUUh, uudestaan Köpikseen! Ihana juttu!Siinä kävelykadun kanssa samansuuntaisesti menevällä viereisellä kadulla, johon pääsee siitä aukiolta, on ihan sun näköinen ja tyylinen jätti-ihana liike! Tai no onhan siellä niitä monia muitakin:)

  VastaaPoista
 4. Mä siirrän sitä hiihtämistä vielä hiukan - mutta kai se on pakko munkin ensi viikolla jossain vaiheessa sukset jalkaan laittaa, sillä täällä on ainakin kaksi innokasta hiihtelijää - ja varmaan se kolmaskin haluaa ladulle kun huomaa, että toisetkin pääsee...
  Mä en itse ole vielä löytänyt sitä hiihtämisen riemua.

  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 5. Ruusu on ruusu on ruusu...Kirjoitti kirjailija joskus aikonaan ja oikeassa oli. Onko ihanampaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteerauksistanne :)


  Nonna, samat pohdinnat täälläkin :)

  Rosalies Träume, thanks <3

  Selma, joo, ollaan Köpiskoukussa, hih. Sinne on niin kiva mennä, kun paikat on tutut ja aina löytyy uutta kivaa. Mikämikä kauppa? Muistatko nimeä???

  Hanna, kunnon luistelusukset jalkaan ja ladulle :) Mäkään en taatusti olis löytänyt hiihtämisen riemua, jos pitäis edetä pertsalla lipsuen.....!!!

  Lovviisa, näin on! Vaikka ruusu ei olekaan mun lempikukka, niin kyllä se vaan on kaunis ja ihana, vähän rähjääntyneenäkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)