keskiviikko 25. tammikuuta 2012





Lounassoppa ja parit kirppislöydöt. Fidasta löytää välillä uskomattomia juttuja halvalla ja usein sit niitä kategoriaan "paskat kirppislöydöt" kuuluvia (esim. oranssi-keltainen, 90-lukuinen kangaspala pöytäliinakokoa 25e. Rikkinäinen pitsipäiväpeitto 100e. Kulahtanut aluspaita 5e. Näitä voisi jatkaa loputtomiin!).

Täkki maksoi 3e ja leipälaatikko 4e. Kumpikaan ei ihan varsinaisesti ole lempiväriä, mutta kivoja silti. Leipälaatikon ruusut on niin suloiset! Jos joskus olis mökki, minne kaiken kivan kirpuilta kannetun jutun sais viedä. Nyt ne pitää majaa varastossa ja vintillä.

Kirjakopassa mun ihana sisustuskirja sekä ihana lasten klassikko, jonka Hilda sai lahjaksi. Tykkäsin lapsena juuri tuosta samasta kirjasta ja piti heti selata esiin kuva, jossa metsän väki juo appelsiinistä mehua pillillä. Taisin lapsena yrittää samaa :)

Leppoisaa loppuviikkoa!



11 kommenttia:

  1. Minäkin taisin lapsena kokeilla tota samaa pilli-juttua;)

    Jaahas, teillä on nyt sitten molemmilla frouvilla samanhenkiset leipälaatikot! ;)

    Huomiseen!

    VastaaPoista
  2. Kuvasin tänään juuri hyvin samannäköistä keittoannosta...

    Kivoja on nuo löytösi, ja sopishan nuo teille kotiinkin!

    VastaaPoista
  3. Moikkelis. Sama täällä, Fidassa olen tehnyt ihan mielettömiä löytöjä !

    VastaaPoista
  4. Pelastusarmeijan kirppu on mun löytömestani:). Ihkut väripilkut nuo oranssit löydöt! Ja mulle tuli taas sellanen "niinpä-tietysti-miksen-ite-ole-keksinyt" harmittelu leipälootan suhteen. Meillä sellain on ollut keittiön vähäisen laskutilan tukkeena. Voisihan sitä tosiaan käyttää muuallakin:D...

    VastaaPoista
  5. Voi jestas miten kauniit löydöt!
    "Miks aina kaikki muut löytää tollasia mutta minä en???" Höh! ;)
    Ei vais, hirmuisen ihanaa että edes te muut teette noita löytöjä!

    VastaaPoista
  6. Tosi suloinen leipäloota.Täällä meillä on tehnyt hyviä löytöjä paikallisesta kierrätyskeskuksesta,mm. nojatuoli 7e.Vaan sielläpä vaihtui myymälävastaava ja hinnat on 10-kertaiset.Ostin joskus puisen pinnatuolin sieltä hintaan 2e ja nyt oli ihan vastaavalla tuolilla 24e hintaa..Harmi,ei näytä enää tavara siellä liikkuvankaan.
    Oi kun pääsis kirppiskierrokselle!Ensin pitää tyhjentää omia myyntiin,jospa sitten.

    VastaaPoista
  7. Tulipa niin lapsuus mieleen kuvia katsellessa. Hienoa kun löytää vielä tuollaisia juttuja, joista on itselläkin muistoja.

    VastaaPoista
  8. Vitsi miten ihania löytöjä!!!
    Meillä oli kanssa samantyyppinen oranssi leipälaatikko (tosin kehäkukka tyyppisillä kukilla koristeltuna). Puoli vuotta se tuossa etsi paikkaansa ja sitten oli vaan pakko todeta, että vaikka tykkäsin siitä hirveesti, niin meille se ei vaan sopinut.

    Oli muuten tutun näköinen koru tuossa edellisessä postauksessa...

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia taas, kiitos! Samankaltaisia kokemuksia Fidasta, välillä hinta- laatusuhde ilostuttaa ja välillä pöyristyttää!
    Ja tuo "aikuisten" kirja tuolla sinun korissasi on minun ehdoton suosikkini :)

    VastaaPoista
  10. Oranssi näyttää kyllä ihanalta valkoisen kanssa, vaikka pitkään olen myös sitä vähän vierastanut. Luin lasten kanssa tuon samaisen lastenkirjan tällä viikolla ensimmäistä kertaa. Beskowit ovat vaan aina yhtä ihania. Vähitellen olen niitä hyllyyn keräillyt. Välillä nuo kirpparihinnat kyllä ihmetyttää, eihän niitä kukaan sellaisilla summilla oikeasti osta, vai ostaako?

    VastaaPoista
  11. Löytyipäs raikas blogi apinalandian kommenttiboksista. Ihana täkki tässä postauksessa. Selailin jo aika pitkälle eteenpäinkin sun blogia. Tosi nätti meininki. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)