perjantai 3. helmikuuta 2012






Ulkoilutin eilen autoa pikaisen Helsingissä pyörähdyksen verran. Käväisin uudessa lastenvaatteita myyvässä LittleCopenhagen -putiikissa. Myynnissä on esim. puodin perustajien omaa LittleCopenhagen-mallistoa, Joulesia, Wheatia. Kaupassa on lisäksi second hand-osasto, ja sieltä löysin nuo kivat hopeabaltsut Matildalle.
Harmi, kun kamera ei ollut matkassa, koska sieltä olisi saanut tosi kauniita kuvia. Jutellessa selvisi, että putiikin perustaja on asunut Köpiksessä yhdeksän vuotta, ja sen huomaa... tiedätte, mitä tarkoitan!

Tänään on kässätty naapurissa -siellä kamera oli mukana, mutta yhtään kuvaa en muistanut ottaa. Kässäys ja kälätys olivat taas pääosassa ;)


Hauskaa viikonloppua!

18 kommenttia:

  1. beautiful place;)
    have a nice weekend!
    m.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta putiikilta, tanskalaisten tyyli kyllä iskee ihan täysillä. Yks Belle ja Boo fani täälläkin, niin suloisia juttuja.

    VastaaPoista
  3. Tuonne tarttee lähteä excursiolle!
    Viikonloppuja!

    VastaaPoista
  4. Putiikin perustajat ovat Camin hyviä ystäviä :). Pitäisi käydä myös! Rouvat ovat hienosti toteuttaneet omaa unelmaansa!

    VastaaPoista
  5. Monisia -thanks! And have a nice weekend for you, too :)

    Kirsikka, on se kaunis putiikki. Ja Belle&Boot on mun suosikki nro 1 juuri nyt :)

    Nonna, sinne, sinne! Mennään tässä joku kerta kimpassa!

    Sari, Camin fb-suosituksesta menin sinne :) Kandee käydä! Tykkäsin.

    VastaaPoista
  6. Ihanat kengät löysit.
    Mun piti heti googlettaa puoti ja ilokseni huomasin, että se on lähellä mun työpaikkaa.
    Täytyykin pistäytyä siellä kun käy joskus taas töissä (täytyy tässä varmaan ryhdistäytyä ja tehdä muutama työkeikka, niin ettei ammattitaito ihan pääse ruostumaan...).

    Hyvää viikonloppua!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  7. Voi että, olet pyörinyt melkein naapurissa :) Näköjään olen vain ulostautunut aina eri suuntaan enkä ole huomannut, että tuo kauppa on jo auki. Pitääpä poiketa siellä heti tänään!

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka kauniita nämä kaikki kuvasi ovat!!!
    Täytääpä poiketa putiikissa joskus. Ihanaa pakkasviikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Teillä on kyl kaikkii herkkuja siel pääkaupunkiseudulla! Ja erikseen pitää mainita, et aivan ihana tuo eka kuva! Oih!

    VastaaPoista
  10. Aivan ihania kuvia! Kuulostaa tosi ihanalta liikkeeltä, mutta en tällä erää taida mennä, sillä meidän Epsu 5.5v pitää pelkkiä legginsejä ja mieluiten mustia, vaikka toivoisin kaikkia ihania pikkutyttömäisiä hepeneitä. Ovat kuulema niin mukavat ja pehmeät...:)

    VastaaPoista
  11. Kiitos Hanni viimeisestä! Tosi runsaat tarjoilut:lapsille kaikkea kivaa tarjolla aikuisia unohtamatta. Se Essin mekko olikin Ihanat-merkkinen. Voit käydä tutkailemassa niitä osoitteessa www.rockingskidi.fi.

    T:Ilona

    VastaaPoista
  12. Heippa hei!

    Täällä tää on etsinyt ja löytänyt syöttötuolin kaikki osat pehmusteen istuinosaa lukuunottamatta :-) Ei ole tosin vielä pesty!

    Olitko tuunannut Hilulle sen H:n? Ihana!

    VastaaPoista
  13. Pitääpä muistaa tuo kauppa, kun joskus Helsinkiin pääsen. Ihania kuvia jälleen kerran!
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  14. ...Teija vei sanat suustani :) t.Reetta<3

    VastaaPoista
  15. Kiitti Hanni vinkistä lastenvaatekaupan suhteen ! Mulla on semmosta meininkiä, että moni puoti ja putiikki menee aivan ohi, kun ei keskustassakaan tule käytyä ihan joka päivä ;) :) ♥
    Lotta ei nyt mitään tarvitsekaan mutta kummitytön synttärit lähenee.

    VastaaPoista
  16. Onpa kaunis blogi, eka kertaa tänne eksyin! :)

    VastaaPoista
  17. Ihana tuo virkattu kassi naulakossa! Oletko itse tehnyt? Mietin vain, että millaisista paloista...

    VastaaPoista
  18. Kiitos inspiroivista kuvista!! Mahtava tuo teidän parketti! Ihanan tanskalaisen oloinen ;) Mainitsit jossain, että on Timberwisen valkoöljytty, muistaisitko millään tarkempaa nimeä? Olisin todella erittäin kiitollinen tiedosta. Meidän pitäisi valita lattia pian ja sopiva ollut hakusessa jo lähes vuoden! Kaunis on, mutta jossain kommentoit sen kuluneen ja pinttyneen likaiseksi. Missä tiloissa on erityisesti pinttynyt? Entä onko kellastunut, ilmeisesti ollut teillä muutaman vuoden? Öljyvahattu kyllä kiinnostaa enemmän kuin lakattu..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)