perjantai 29. kesäkuuta 2012






Olen suunnitellut jo varmaan kolme kuukautta tv-huoneen suursiivousta. Eilen en  enää kestänyt kaaosta, kasoja ja beigeä sohvanpäällistä. Kannoin kaiken irtosälän toiseen huoneeseen, heitin kolme muovikassillista kaikkea turhaa paperia roskiin, lajittelin monen monta miljoonapurkin sisältöä paikoilleen, pyyhin pölyt, siivosin ja järjestin huoneen hiukan värikkäämpään kuosiin. Sohvakin sai pitkästä aikaa ylleen luonnonvalkoisen päällisen. Lopuksi hain vielä ihanasti tuoksuvia liljoja pihalta maljakkoon. Nyt taas jaksaa katsella tätä huonetta! Eräs fengshui-konsultti pyöritteli taannoin päätään, kun näytin kuvaa keväällä huoneessa vallinneesta tilanteesta. Kuulemma energiat seisoivat. No, nyt virta on vapaa! Tiedättehän sen hyvänolon tunteen, kun kaaos on raivattu? Se on sitä virtaamaan päässyttä energiaa, sekin!

Lamppu on kevään kirppisaarteita, vanha kermanvärinen työpöytävalaisin, josta pulitin muistaakseni seitsemän euroa. Olisi kiva tietää sen ikä. 80-luvulla minulla oli samantyylinen punainen lamppu, mutta se oli paljon rumasempi, kulmikas, kolho, muistanette ne koulupöytäin lamput varmaan?

Meillä alkaa tiistaina koko perheen yhteinen loma. Ohjelmassa on mm. mökkeilyä ja karavaanarieloa, jännää (-jaa niin ja remppaakin pitäis tehdä...) Vene on myynnissä, neljän lapsen kanssa veneily ei tunnu ihan omalta jutulta.

Hyvää viikonloppua :)



15 kommenttia:

  1. Kesäisen raikkaalta näyttää. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. On se ihana tunne kun saa raivattua paikkoja. Mulla ois samoija hommia vähän joka nurkassa, mutta nyt on inspis kateissa... Eiköhän se vielä löydy;)

    Aurinkoista viikonloppua

    VastaaPoista
  3. Kuvista päätellet fengshuit näyttivät olevan hyvinkin kohdallaan :) Mitäköhän joku alan ekpsertti sanoisi meidän kodistamme ja keräilystäni... Ajatuskin hirvittää ;)

    Ihanaa viikonloppua ja mukavaa lomaa teille :)

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää, ihana tuo teidän sohva ♥ ja kiva lamppu :)
    Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
  5. Kyllä olivat energiat paikalla! Sain tänään katsella maisemaa livenä. Ihanalta näytti! Karsinta kannattaa!

    VastaaPoista
  6. Kyllä näyttää ihanan kesäiseltä!

    VastaaPoista
  7. Rauhalliselta, mutta kuitenkin herkullisen väriseltä näyttää!

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat ♥
    Mukavaa ja leppoisaa lomaa!

    VastaaPoista
  9. Onpa taas raikkaita kuvia; ihanan väljää!

    Käväsin just lukemassa fengsui juttuja; täytyy varmaan ihan oikeasti muuttaa, että sais nuo energiat virtaamaan oikein - tähän ei nääs taida mitkään raivaukset enään auttaa ;)...

    Hyvää lomaa!!!

    Hanna(-Maija)

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia, värit ja kaikki! Kyllä oot ollu tehokas! *hatunnosto* :)
    Mäkin tykkään tosta sohvasta!

    VastaaPoista
  11. Se inspiraatio ja innostus on ihanaa, kun raivausinto oikein iskee päälle. Kyllä sen jälkeen saakin olla tyytyväinen itseensä. Kivan raikas huone, kesäinen.

    VastaaPoista
  12. Hei,

    kenen valmistama sohva teillä on tässä tv-huoneessa? Ja saako siihen valmiina irtopäällisiä? Olen kiinnostunut samantyylisestä sohvasta, mutta päälikankaan puhtaanapito mietityttää. T. 3 lapsen äiti

    VastaaPoista
  13. Heippa!

    Täällä kuule kans heiluttu samaisen FS:n ohjeiden mukaan - homma vielä pahasti kesken, mutta jos ottais elokuun puolivälin eli koulujen alun sellaiseksi tavoitepäivämääräksi :-D

    VastaaPoista
  14. GREAT POST:)
    Your blog is so wonderful and Im following...I hope you follow me also:)

    If you want some cute swedish decor inspiration...check out my new post:)

    Have a great weekend

    LOVE Maria at inredningsvis.se
    (sweden)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)