tiistai 2. lokakuuta 2012

PompdeLuxia







Pompdelux. Kauniita vaatteita, kohtuulliseen hintaan. Vaatteita on saanut tilata nettikaupasta Tanskasta jo jokusen vuoden, ja kotimyynti Suomessa alkoi tänä syksynä.

Olin innoissani, kun pääsin jokunen viikko sitten PompdeLux -vaatekutsuille (kiitos vielä, Hanna:) jossa ihanuuksia pääsi esittelyn (vilkutukset Susannalle:) jälkeen hiplaamaan. Olisin halunnut ne kaikki! Värit on niin mun mieleen, murrettuja, maanläheisiä sävyjä. Liilaa, ruskeaa, harmaata. Harmi, kun kamera unohtui kotiin. Vaikka olisinkohan saanut innoltani yhtään kunnon kuvaa otettua :D
Ostoslistalle päätyi toppavaatteita (viimevuotinen toppahaalari ainakin veti täysin vertoja esim.Ticketin haalarille) sekä valinnanvaikeudentäyteisen mietinnän jälkeen koulu- ja kerhoasua, esikoiselle tunika juhlavampaan menoon. Paketti saapui eilen kotiovelle ja sen aukaiseminen oli taas yhtä juhlaa. Ihanuuksia!
Onko noi vaatteet jo tuttuja? Tykkäätkö?

40 kommenttia:

  1. Voih, mä kans monesta blogista ja niiden sivuilta noita ihastelen ja himoitsen, mutta nyt en voi mitään tilata kun on ostolakko päällä :D. Katotaan jos pukinkonttiin jotain sitten...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maiu, liity niiden postituslistalle, niin saat tiedon heti, kun ale alkaa. Kaikki myydään pois -50% ja lopuksi -70%. Sieltä on hyvä tilata pukinkonttiin, niin mäkin teen :)

      Poista
  2. Täältä blogeista tuttuja juu, mutta eikö vaan, että ne on vaan tytöille?? Ihania ku mitkä, ja varmaan tyttärelle ostelisin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa, Teija, on niillä mallisto myös pojille! Ja uskoisin, että sä tykkäät :) Mä ostaisin ainakin, jos olis poika. Sellaisia aika klassisia ne poikain vaatteet!

      Poista
    2. Nonni, jotenki arvasin! En vaan uskaltanu guuglata aiemmin!

      Poista
  3. Minä tykkään kovasti. On vaan isoja jo omat lapset, lapsenlapsista ehkä pienin, joka on tyttö, voitais pukea näihin vaatteisiin! Kunnolliset ja kauniit lastenvaatteet on kyllä ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin esikoinen jo käyttää suurinta kokoa. Mutta onhan noita vielä kolme pienempää :D
      Olen niin samaa mieltä sun kanssa!

      Poista
  4. Oih! Kuka järjestää kutsuja? Olisi kiva itsekin nähdä noita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pompin nettisivuilta löytyy kai lista edustajista. Siitä vaan yhteydenottoa ja kutsuja järkkäämään :)

      Poista
  5. Tykkään. Tanskasta tilannut monta kertaa, avrsinkin 70% alet ovat mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ale on ihan huippu. Ei jää laatuvaatteille paljoakaan hintaa :) sitä odotellessa ;)

      Poista
  6. Joo, meidänkin supersuosikkeja Noa Noan lisäksi. Värimaailma on mun mieleen ja laatukin hyvää. Meillä oli kutsut elokuussa, mutta tei ihan maltillisen tilauksen tällä kertaa. Mäkin oon tykännyt tilata niiden alesta... Toivottavasti ne ei lopu kotikutsujen myötä. Vielä jäi monta juttua ostoslistalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat suosikit täällä :) Mä aion buukata kutsut heti, kun kevätmallisto tulee. Ei kai ale lopu (hoppas), mutta varmaan pitää olla nopea, kun se alkaa...Mullakin on kiva lista pukinkonttiin alea varten!

      Poista
  7. Jo kolmas loistoblogi löytö tänään. Ihan malttamattomana täällä ahmin uusia ja uusia vanhoja postauksiasi. Ja jossakin vaiheessa tajusin.. oletkin lehdestä tuttu ;). Jään ehdottomasti lukijaksi seurailemaan ja linkitän omaan blogiini, että näen aina uudet postaukset etujoukoissa :).

    Niin ja tänään viimeksi tein jälleen Pompdelux tilauksen. Pidin itse kutsut muutama viikko sitten ja koukkuunhan jäin. Ovat kyllä niin ihania, sopivan hintaisia ja ihan huippu kauniita vaatteita. Meidän lapsetkin hullaantui noihin. Itsellekin sieltä yhden tunikan ostin.. hahah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanna-Riikka, tervetuloa lukijaksi :)

      Koukussa noihin vaatteisiin olen minäkin. Mä olin ostanut tuon esikoisen yllä olevan pingviinitunikan itselleni, mutta annoin sen sit tyttärelle. Oli sen verran kittana kuitenkin. Toivotaan, että saadaan oma mallisto äideille!!!

      Poista
  8. Voi mikä kuva tuosta suloisuudesta<3
    Eivät ole itselleni tuttuja kuin nimestä. Ihania ovat. Täytyypä tutustua tarkemmin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkuva lapsi on jotenkin niin...? Ihana? Herkkä? Suloinen?
      Kandee katsoa Pompin nettisivut. Uskon, että jos tykkäät Noanoasta, niin tykkäät myös PompdeLuxista!
      (Maksoin muuten vasta tänään, unohdin sit pe kuitenkin. Mutta hoidettu on!!!)

      Poista
  9. Kauniita tyttöjä suloisissa vaatteissaan!
    Meidänkin Pomppikset tuli ja ovat ihania. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se poikien mallisto oli musta tosi kiva myöskin, mutta siitä en kirjoitellut, kun ei tullut mitään niistä ostettuakaan ;)

      Poista
  10. Suloisia tyttöjä ja kauniit vaatelöydöt! Sama pingviinitunika kotiutui myös tänne ja pitihän sitä sun esimerkin mukaan itsekin kokeilla. Hyvin mahtui:) Täällä tytöt ihastuivat vaatteisiin heti, poika ilmaisi tykkäämistään maltillisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pingviinitunikan sai kuin saikin esikoinen. Hyvinhän se mahtui mullekin muuten, mutta alaresori oli aika tiukka. Äitien mallistoa odotellessa ;)

      Poista
  11. Kyllä tykkään. Mulla onkin ollut koko päivän kyseiset sivut auki ja olen pläräillyt vaatteita ees taas. Niin tekis mieli tilata joulupukin pakettiin jotain, mutta valinnan vaikeus on valtava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se valinnan vaikeus on aivan kauhiaa :D Mulla myös on sivut harva se päivä auki, ja mietin, mitähän seuraavaksi tarvittaisiin ;)

      Poista
  12. Moi,
    voi että mitkät ihanuukset! Sekä tyttösi että tämän vaatefirman mallisto! Ne ovat just minun tyylini ja en ollut kuullut sitä aikaisemmin - kiitos paljon vinkistä! Kahden pojan äitinä olen niin kyllästynyt jo että tyttöille aina löytyy niin paljon helpommin kauniita vaatteita ja tykän just sitä vanhan ajan tyylistä! Ihana poikien mallisto heillä on!
    T: Appelgretchen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva, kun voin olla hyödyksi :)
      Ne vaatteet on niin kauniita! Se on kyllä totta, että tyttöjen vaatteita löytyy helpommin. Mutta onneksi Pompilla on kivoja poikien vaatteita, ihanan klassisia.

      Poista
  13. Yksi tilaus saatu kotiin, lähinnä mekkoja ja ihania sukkahousuja tilattiin. Ja kyllä tykättiin : )
    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pompin mekot ja sukkikset onkin ihania. Meidän 5-vuotias tykkää niistä myös!

      Poista
  14. Kiva nähdä nuo pikkusen housut livenä. Tilasin samat pienemmälle, mutta menevät vasta keväällä.
    Itse juuri postasin tämän ja viime vuoden tylliunelmista :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne housut on tosi kivat! 80cm on tuo koko ja Hilda on pienikokoinen (77cm), mutta housut on just sopivat. Joten watch out, ettei jää pieneksi ;)
      Pompin tylliä löytyy meiltäkin, ihania nekin!

      Poista
    2. Kiitti vinkistä. Sama koko meillä ja nyt vasta käytössä 68cm, mutta tyttö on pitkänlainen eli menee varmaan ennen 1vee-juhlia. Lahje saa jäädäkin reilusti pussille.

      Poista
  15. Ihan uusi merkki mulle. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Sannu :) Ihania vaatteita! Voin niin kuvitella Sulon ja Onnin Pompin vaarinpaidoissa ja Lyydian pussihousuissa ;)

      Poista
  16. Joo täällä kans hurahdettu Pomppiksiin. Aivan ihania vaatteita myös pojille, joita itselläni kaksi kappaletta. Haluaisin pitää kyllä omatkin kutsut! Ja ihana blogi sinulla! Täytyy heti lisätä suosikkeihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä haluan kans kutsut, kun kevätmallisto ilmestyy!

      Poista
  17. Ihan ensin pakko sanoa, että noi teidän tytöt on kyllä niin nättejä :) Ja niin on vaatteetkin. Tännekkin saapui tällä viikolla eka Pomp-paketti, ja kutsut olisin heti itsekkin pitänyt, mutta edustajalla oli kalenteri jo täynnä ( enkä yhtään ihmettele ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tyttöjen puolesta <3
      Mä luulen, että edustajat on tosi varattuja. Ajattelin olla kärppänä varaamassa kutsuja heti, kun uusi mallisto on tulossa ;)

      Poista
  18. Täällä myös ihastuttu Pomppiksiin. :) Ihanaa, kun löytyi merkki jolla paljon kivoja vaatteita myös pojille. Meille onkin jo kotiutunut kaksi isoa pakettia. Harmi, kun ei ole vauvakokoja. Yksi mekkonen oli kuitenkin pakko ostaa vaikka vielä hetken on liian iso pienelle tyttösellemme... oli niin ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään niistä poikien vaatteista ja tilaisin, jos olis käyttöä täällä ;) Vauvakoot olis kyllä kivoja. Vaikka bodyja ja housuja, olis edes pieni mallisto! Nyt sain Hildalle ekaa kertaa bodypaketin ja ovat kyllä hyvät käytössä. Kuolasin myös mekkoja, mutta en sit kuitenkaan tilannut.

      Poista
  19. Skriver på svenska när ja nu får :)
    Har en vinterhalare från Pomp till min 7-åring från förra året (köpt på rea) som jag var nöjd med, och det tror jag att min dotter oxo var :)
    Läste om Pomp de lux på en svensk blogg för något år sedan och har såå väntat på den här dagen när den kommer till oss här i finland, jeee! Ska ha ett "Pomp-party" om 2 veckor, can´t wait! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Det går bra att skriva på svenska fast jag svarar mest på finska:
      Mä olen kanssa tosi tyytyväinen viime talven haalariin, se tuli myös ostettua alesta. Aika mainio hinta-laatusuhde ;)
      Mä luin Pompeista ekan kerran viime syksynä ja ahkerasti oon niitä tilannut nettikaupasta. Mutta kyllä oli kiva päästä hiplaamaan vaatteita livenä!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)