lauantai 29. joulukuuta 2012

Lastenhuoneesta


 
Siivottiin tänään kahden pienimmän kanssa lastenhuonetta. Joka on toistaiseksi Matildan valtakuntaa, mutta tulevaisuudessa Hildan myös. Tuossa sänkyseinustalla on verhon takana vaatesäilytys, ja sinne aiotaan rakentaa Hildalle pieni sänky, kunhan pinnisvaihe jää taakse.

Disney-nuket jatkavat voittokulkuaan täällä meillä. Joulupukki toi kahdelle isoimmalle omat nukkensa ja kyllä niillä on leikittykin! Tykkään niistä itsekin, kauneimmat nuket ikinä. Tilauksessa olisi mekkoja ja nuttuja. Jasminilla on yllään suloinen ostettu mekko, josta ajattelin ottaa mallia seuraaviin virkkaamuksiin.

Tämä pienen kodin ja ison perheen yhdistelmä toimii useimmiten, mutta välillä en voi olla ajattelematta kaivaten kahta edellistä kotiamme, joissa oli tilaa. (Ja meitä oli silloin vähemmän...ollaan edetty hiukan takaperin näissä asuntojutuissa, hah.) Toisaalta juuri tämä meille liian pieni talo on aina tuntunut Omalta Kodilta.
 Kerran aiemmin syskyllä, kun ahtaus oikein ahdisti ja päätin suoda kupin teetä hermoilleni, löysin teepussin sisältä ihanan viisauden: 

-Fear not a narrow home, fear a narrow heart.-

 Hyvä muistutus siitä, mikä on oikeasti tärkeää. 
Lohdutti silloin aika tavalla :D ja yhäkin.

Täällä alkaa aikamoinen tavaroiden karsinta. Pakko tulla vähemmällä toimeen, niin sitä on ennenkin tultu.

 Kivaa viikonloppua ja vuoden viimeisiä päiviä!

20 kommenttia:

 1. Pieni koti kokoaa perheen yhteen,nin ajattelen. Vaikka tiedän myös tunteen ahtaudesta. Silloin kuppi kuumaa teetä ja rauhoittuminen tekee ihmeitä,huomaa kuinka hyvin kaikki onkaan. Teillä on kaunis lastenhuone.

  VastaaPoista
 2. Meillä samaa tilaongelmaa kuin teillä. Syynä ei kylläkään ole kolmihenkinen perheemme eivätkä oikein neliötkään, vaan perheenäidin tavaroiden hamstrausvimma... Eli samaa karsimista täytyisi minunkin tehdä, se vaan on aivan karmean vaikeaa!

  Ihania muuten nuo Disney-nuket sekä tietysti lastenhuone :)

  Samoin sinulle mukavaa loppuvuotta <3

  VastaaPoista
 3. Tilanahtaus on tuttua! Minulla on tapana ottaa kahdesti vuodessa kirppispaikka ja viedä reilulla kädellä sinne kaikki tarpeeton roina:)

  VastaaPoista
 4. Sulonen huone. Koti, pieni tai iso, kunhan kaikki vaan tykkää toisistansa on tärkeintä :)
  Täällä alkaa tai jatkuu kans tavarakarsinta. syynä karvapallero, joka löytää kaiken liian alas unohtuneen tilpehöörin :)

  VastaaPoista
 5. Nätti huone, ihana jakaa se isonsiskon kanssa! Liika tila on ihan turhaa. Kaikki ovat meillä ainakin aina ihan lähekkäin ja tuntuu turhalta lämmitää isoa kotia ja siivota. Tavaran määrä ja hyvät säilytysratkaisut ovat a ja o ja tietysti eniten yhdessä viihtyminen. Koti kuin koti:)

  VastaaPoista
 6. Ihana huone tytöillä. Meidän talossa kyllä neliöitä riittää perheemme tarkoituksiin mutta silti liika tavara aina ahdistaa. Ajattelinkin aloittaa uuden vuoden taas tavaraa karsimalla.

  VastaaPoista
 7. Viihtyisä ja kaunis tyttöjen huone. Turkoosi tuoli varsinainen namupala vaaleuden keskellä:) Mulla on tavoitteena määritellä, minkä verran ja mitä leluja missäkin kehitysvaiheessa tarvitsee/käyttää, ja heivata loput kiertoon. Turhaa tavaraa soluttautuu kyllä käsittämättömän helposti nurkkiin energiaa sitomaan. Riemullista vuoden vaihtumista koko perheellenne!

  VastaaPoista
 8. Kaunis huone tytöillä, kuvissa ei näytä ollenkaan ahtaalta. Nuket on kyllä kauniit, ompa niillä somat mekotkin <3

  VastaaPoista
 9. Voi miten suloisia kuvia -ihan kaikki! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanalle näyttää :) tosi söpöjä noi nuket!

  VastaaPoista
 11. Mikä vaaleus ja väljyys!
  Tiedän, että sun mielestä teillä on ahdasta, mutta mun mielestä teillä on ihanan väljää ja "raikasta"!!!

  Meillä sauna alkaa taas täyttymään kirpparikamoista, joten täytyy alkaa tosissaan miettimään sopivaa ajankohtaa Akselin varaukselle...

  Hyvää tulevaa vuotta teille!!!

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
 12. Kyllä blogisi on kaunis ja miten suloisia tyttäresi ovatkaan!
  (Nauratti tuo teidän harottava hiuksinen lumiukko edellisessä päivityksessäsi :-))

  VastaaPoista
 13. Ihanaa tunnelmaa lastenhuoneessa :) Ja tosi hyvä viisaus, naulankantaan!

  VastaaPoista
 14. Kaunis lastenhuone, ihana tosiaan tuo turkoosi tuoli ja lelukaappi.
  Hyvää uutta vuotta <3
  -Sari

  VastaaPoista
 15. Ihana on huone,kaikki tavarat ja ennen kaikkea tytöt! :)

  VastaaPoista
 16. Tavaranhamstraaja täälläkin. Meillä on yläkerrassa kaksi huonetta ihan vaan varastokäytössä odotten että joku ne kaiken maailman tavarat lajittelisi ja laittaisi eteenpäin. Eli vaikka tilaa on, niin kaikki paikat silti tuppaavat tulemaan täyteen. Meillä on vielä vaunutkin myymättä ja kuopus menee eskariin, huoh. Teillä on niin ihanan valoisaa yläkerrassa, ja näitä kuvia katsellessa tuli mieleeni että miksiköhän meillä ei olla aloitettu jo yläkerran remppaa...

  VastaaPoista
 17. Ihana huone tytöillä! Niin ihanan hempeän sävyinen. Ja edellisen postauksen lumiukko on mainio - erityisesti tuo harvahko kuontalo. :D
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 18. Hei KIITOS kaikki ihanat kommenteistanne :) Nyt en ehdi vastailla, kiire meikkaamaan, pakkaamaan Hildan yökyläkassia, kukkakioskille...Ihanaa Uuttavuotta jokaiselle <3

  VastaaPoista
 19. Yes Your Right..!!! BUT Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These sites are the best during my two years online experience, don't forget to say thanks.

  Happy Birthday

  Birthday Wishes

  Birthday Quotes

  Happy Birthday messages

  Happy Birthday Images

  Happy Birthday Cake

  Birthday Ideas

  Happy Birthday Gifts

  Happy Birthday Cards

  Birthday Funny

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)