torstai 27. joulukuuta 2012











Tänään tehtiin tyttöporukalla talven ensimmäiset lumihepat ja yksi akka niitä hoitelemaan. Hilda oli innoissaan kopottamassa heppojen selässä
Ollaan herkuteltu ihan joka päivä. Perinteiset jouluruoat ei ole mun juttu, mutta olen paikannut asiaa tehokkaasti juustoilla. Ja suklaakonvehdeilla. Ja karkilla. Kyytipoikana glögiä tai inkivääriteetä. 

Sitten pikku kertomus tuosta kuvien peilistä:
Joulupukki oli järkännyt mulle kivan yllärin. Ostin tuon peilin joitain vuosia sitten Köpiksestä jostain kirppikseltä, mutta koska sen kauniit, vanhat peilit hajosivat traagisesti (hikeä, tuskaa, kyyneleitä, ei onneksi verta kuitenkaan) jo ennen kuin sain sen kotiin, se on ollut  kehyksenä vintillä odottamassa aikaansa. 
Nythän se olisi superihana. Mutta. Uusien peilien tekijällä asiat ei sujuneetkaan ihan niinkuin Strömsössä. Peilit on tosi kauniisti käsin leikatut ja muuten hienot, mutta ne on kuparinsävyiset. Jotenkin se peili oli vahingossa tullutkin kuparinsävyä, vaikka kirkkaat oli tilattu. Ja koska tekijä on miehen Joulupukin tuttava, joka hyvää hyvyyttään teki sen lähes ilmaiseksi, ei oikein voi hänelle valittaa.
 Tulee ihan mieleen se, kun tilasin uuteen sohvaan valkoisen sohvanpäällisen, mutta paketissa olikin beige soffa. Siis tiedättehän, että jokin on tosi kiva ja ihana juttu, muttei kuitenkaan juuri sellainen, mikä piti olla. Melkein muttei ihan. 
Joten toi peili päässee takaisin vinttiin, odottamaan, että kuparipeilit alkaa näyttää hienoilta mun silmissä tai että se saa uudet peilit, kirkkaina. Oikea kovanonnen peili :s
 
Joo tällaista kauheeta mun elämä on, vääränsävyiset peilit ja kaikkee ;D

Jos nyt kuitenkin kaivaisi Kiitollisuuskirjan esiin ja muistaisi kiittää. Jos nyt ei tosta peilistä, niin kaikesta hyvästä omassa elämässä!

12 kommenttia:

  1. Mahtavia luomuksia siellä teidän pihamaalla.
    Ja kaunis peili,
    omaan silmään näyttää hyvältä tuollaisenaankin
    ainakin kuvan perusteella.
    Leppoisia välipäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Joo toi peili näyttää kuvissa ihan tavalliselta, kun oli aika hämärää kuvatessa. Päivänvalossa totuus paljastuu ;)

      Poista
  2. Ihana Hildukka siellä kaikkien veistosten keskellä <3 Harmittaa, kun ei eilen tajuttu tehä kunnon ukkoa pihalle töröttämään!

    Juu mä niin tiiän tuon tunteen, kun se on melkein hyvä, muttei kuitenkaan tarpeeks hyvä.. mun appiukko on tosi hyvä noissa jutuissa. Mä tilasin siltä Oskulle nyt joululahjaksi vanhan kirjoituspöydän ehostuksen (kun kerta kysyivät, että mitä Oskulle, kun eivät keksi mitään), semmonen pöytä kun on lojunut meijän yrityksen tiloissa jo vuosikausia. Kaunis ja vanha ja ihana, pöydän kansi vaan vioittunut. No, nyt he jouluaattona sit toivat sen, ja kanneksi oli bauhausista haettu pyökkinen levy! Voi kaameus. Muuten täydellisesti maalattu yms, mut se pyökki vaan tökkää silmään joka kerta, kun meen O:n huoneeseen. Kyllä on siis elämä täälläkin välistä tosi vaikeeta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kamala. Toi mun peili on ihan pikkujuttu pöytään verrattuna! Voin hyvin kuvitella sun fiilikset...sun on varmaan aika vaikea ruveta sitä levyä vaihtamaankaan. Jos ei sitten joku piirrä maalitussilla pintaa pilalle (ai kun mä oon hirveä...)?

      Poista
    2. Niin siis se pöytälevy ajan saatossa saa kyl väriä pintaansa.. ;)

      Poista
  3. Todella suloinen ja hieno lumiukko!
    Kaunis teksti, aina olisi hyvä muistaa kiittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Joo, kyllä se kiittäminen on niin tärkeää. Miten se välillä onkin niin vaikeaa!?!

      Poista
  4. Ihania lumiukkoja, huomenna täytyy meidänkin pihaan saada sellainen! Mussutettu on ähkyyn asti ja juustotkin vielä paketissa...uutena vuotena sitten :) Huomenaamulla herään ilomielin aamulla ajoissa että ehdin jumppaan. Kukahan ne kaikki loput suklaat sitten mussuttaa, tällä itsekurilla vaikea arvata... uups ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oh, ollapa juustot vielä odottamassa paketeissaan :P samoin on täälläkin ahmittu suklaata. Mitenköhän sitä taas pärjää ilman jokapäiväistä sokeri- ja rasva-annostaan, kun arki alkaa ;D???

      Poista
  5. Ihania tunnelmia :)

    Täälläkin syöty ihan urakalla, uuteen vuoteen saakka olen antanut itselleni luvan lepsuilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Mulla on sama lupa myönnettynä itselleni. Takaporttina voin vielä jatkaa loppiaiseen, jos en pysty lopettamaan, mutta sitten on pakko. Sukset odottaa ovenpielessä, mutta kyllä susi syyt löytää, miksei vois jo lähteä kunnon hikilenkille ;D

      Poista
  6. Yes Your Right..!!! BUT Don't Forget to Wish you dear one's on their Birthday, For Best and Unique Happy Birthday Wishes, Quotes, Messages, Ideas, Cards and Songs, Visit the following site. These sites are the best during my two years online experience, don't forget to say thanks.

    Happy Birthday

    Birthday Wishes

    Birthday Quotes

    Happy Birthday messages

    Happy Birthday Images

    Happy Birthday Cake

    Birthday Ideas

    Happy Birthday Gifts

    Happy Birthday Cards

    Birthday Funny

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)