perjantai 30. maaliskuuta 2012

Nella&Nuttu





Otin viikoksi pöydän uudehkolta lastenvaatekirppikseltä. Nella&Nuttu (klik) on siisti ja pöytävuokra suht edullinen. Katsotaan, miten vaatteet ja tarvikkeet tekevät kauppansa. Mukavasti näytti ihmisiä siellä kiertelevän eikä vapaita pöytiä ollut kovinkaan montaa! Mulla on pöytä 41, jos joku innostuu kirppiskierrokselle :)

Täällä voipi olla nyt hiukan hiljaista, (niinkuin teidän kommenttibokseissakin on ollut jo pitkään -sorry, mutta en vaan ehdi olla koneella) kun jotenkin härdelliä on niin paljon, ettei vuorokauden tunnit meinaa riittää edes arjen pyöritykseen, saati sitten bloginpitoon :) Mutta yritän ehtiä aina välillä jotain...!

Mukavaa viikonloppua!

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Eräs nurkkaus Kevättorilla...

Pinnit, lenksut ja pöllöt oli suosituimmat mun väkräyksistä!

Pöllöt ja muut tilpehöörit rivissä

Huomatkaa mun "keväiset" oksat ;D

Magneetteja ja pakettikoristeita dasmassasta ja papereista


Kiitos Kevättorilla vierailleille!
Tässä mun nurkkauksesta pari kuvaa -kun piti alkaa kuvata ympäriinsä, olikin jo alkamisaika, ja kuvasaalis rajoittui omaan pöytään...

Pöllöistä jokainen pääsi uuteen kotiin. Niitä olis varmaan mennyt enemmänkin, mutta en ollut ehtinyt tehdä suurempaa parvea. Jos joku vielä sellaista itselleen halajaa, saa laittaa s-postia :)

Joku teistä kyseli aiemmassa postauksessa pöllön ohjetta. Mä olen virkannut nuo ihan omasta päästä (toki innoitusta sain eräästä Hildan lelusta, joka vilahti jossain alkuvuoden postauksessakin) ja jokainen on hiukan erilainen -en ole koskaan kirjannut silmukkamääriä ylös. Joten valitettavasti ei ole antaa ohjetta...

Mukavaa (ah valoisaa) sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

 

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Tervetuloa Kevättorille!



Tässä vielä mainostusta kaiken virkkauksen keskeltä...

Tervetuloa lauantaina
klo 10.00-13.00 kässäkerhon kevättorille
(myyjäisiin ja kirppikselle)
tekemään kivoja löytöjä!

Osoite on:
 Latokasken asukaspuisto
Lehtikaskentie 4
 02340 Espoo

Myynnissä kaikkea kivaa käsintehtyä: kanasia, avaimenperiä, pipoja, kortteja ja noita mun kuvassa mainostettuja juttuja ja paljon muutakin. Kirppistä unohtamatta! Mulla on myynnissä mm. hirrrweesti tyttöjen vaatteita alkaen vauvakoosta aina kokoon 140cm. Eniten ehkä kokoa 98-104cm.

Jos pääset paikalle, niin tule moikkaamaan, olis kiva tavata teitä blogituttuja siellä naamakkainkin :)

Kivaa keväistä viikkoa kaikille!



torstai 15. maaliskuuta 2012

kiirettä...






Hirrveen kiire! Virkkaan ja väkerrän, koneelle en meinaa ehtiä ollenkaan. Reilu viikko aikaa myyjäisiin ja niin paljon olis vielä tehtävää. Onneksi huomisiltana pääsen kässäämään ilman lapsia...

Huomasin, että lukijoita on jo yli viisisataa! Oho :) Tervetuloa, lämpimästi tervetuloa, te kaikki. Mun pitää varmaan arpaista yhden sijaan kaksi palkintoa, kun teitä on noin lukuisasti :)
Hoidan myyjäiset ensin ja sitten arvotaan!

Ja joo, uudesta järjestyksestä ei nyt vielä tullut juttua, kun en ole ennättänyt kuvaamaan. Mutta tulee aikanaan...
 (Ja mulla on yksi unelmakin ehkä toteutumassa, siihen liittyy vanha hirsiaitta ja villiintynyt puutarha...iiik arvaatteko! Mutta tää on vielä salaista, hys)


Mukavaa loppuviikkoa!

perjantai 9. maaliskuuta 2012








Kiitos kaikille pöllöjen hintakommentin jättäneille! Pöllötehtailu jatkuu aina kun on aikaa. Yksi pikkuinen pöllis jo lähti maapallon toiselle puolen tyttären ystävälle.

Kässättiin porukalla -tosin vajaalla- taas tänään. Parane pian, H!
Ihmeteltiin Hildan alati ristissä olevia käsiä (syödessä, nukkuessa, istuessa, sylissä...). Harras vauva meillä :)

Keittiö-olkkarissa eli tuvassa vaihtui järjestys. Siitä kuvia seuraavaksi!

Oikein kivaa viikonloppua!



maanantai 5. maaliskuuta 2012





Höpsöt pöllöt. Tuollaisia ajattelin virkata ja värkätä tuleviin myyjäisiin. Ja siksipä blogi on ihan hunningolla -suunnittelen myyntijuttuja ja virkkaan vapaahetkinä (ja haittaahan tietysti myös muu elämä tätä bloggausta :D).
Hintoja olen pyöritellyt mielessäni, mitähän noista pyytäisi? Ovat aika pieniä ja suht helppotekoisia.
Olisin kiitollinen mielipiteistänne!