perjantai 12. lokakuuta 2012

Perjantai-mys & Indiedays Inspiration sneak peek








Perjantain kuulumiset: Mys, mys. Koti siivottu, pizza uunissa, lapset sovussa ja terveinä.
Joo. Uskoo ken haluaa!
Oikeasti: Siivousta yritetty koko päivä. Energiaa itselle toffeesta, lapsille valmisruuasta. Kaksi neljästä ipanasta kirkuu tuntikaudet naama punaisena, kun pitää siivota oma huone. Kyllä tää äiti sitten onkin maailman tyhmin ja epäreiluin, kun vaatii noin hirveää ponnistusta!
Ja pienin vielä toipilaana enterorokosta. Jau!
Eli kuvat on otettu jokunen päivä sitten ;)

TGIF. Ja huomenna pääsen juhlimaan rapukekkereihin! Mies tarjoutui jäämään kotiin toipilasta hoitamaan, jotta pääsen hiukan tuulettumaan. <3>

Sain muuten mahdollisuuden kutsua teidät tekemään pikku sneak peekin  lokakuun aikana julkaistavaan Indiedaysin uudistukseen eli Indiedays Inspiration -sivustoon, johon blogini sai kunnian tulla kutsutuksi mukaan. Voit käydä kurkkaamassa osoitteessa http://indiedays.com/showroom/inspiration/. Sinne voit jättää sähköpostiosoitteesi, ja saat ensi viikon alussa tunnukset, joilla pääset kurkkaamaan Inspirationin beta-versiota ennen muita. Sivusto on siis vielä kehityksessä, mutta itse olen ollut todella tyytyväinen siihen: olen löytänyt monta uutta mielenkiintoista blogia sen kautta, ja blogien seuraaminen on helppoa!
*1 sivusto*300 blogia*1000 ideaa*

Nyt valmistelemaan todellista fredagsmysiä! Se pitsa uuniin, valot himmeälle ja kynttilät palamaan, lapset sopuun ja viikon rasitukset unholaan!
Hauskaa viikonloppua!!!


keskiviikko 10. lokakuuta 2012




Lasten sairastaminen on kurjaa. Kaksi pienintä ovat vuorossa. Pienin haluaa olla luonnollisestikin sylissä ihan koko ajan, joka hetki vähintäänkin askeleen päässä äidistä, ja toiseksi pienin on hurjan kiukkuinen kipeine kurkkuineen 
(ei ole angiina, vaan jokin kurja virusinfektio, joka saa nielun rakkuloille).


 Mutta onneksi on ilonaiheitakin. Eilen ehdin pikkuisen päiväuniaikaan ommella muutamat riisipussit. Ajattelin tehdä niitä myyntiin joulutorille. Omat lapset olisivat heti keksineet monta leikkiä niillä, mutta saivat tyytyä kahteen mallikappaleeseen, ainakin toistaiseksi.
Tänään postilaatikosta löytyi ihana paketti -Sannun arpajaisista voittamani BoligLiv -lehti lisäosineen. Sen lukeminen lykkääntyi paremmalle ajalle sylissä/sylistä/syliin rimpuilevan Hildan vuoksi.

Ärsyttää tämä bloggeri. Nyt se ei suostu julkaisemaan tekstejä, ja kun julkaisee, niin osia puuttuu -niin puuttui tästäkin postauksesta.

Nyt tää kaikesta kantamisesta ja kitinästä väsynyt äiti lähtee kuumaan suihkuun ja vajoaa sitten sohvalle tv:n ääreen keräämään voimia huomiselle ;)



tiistai 9. lokakuuta 2012


 


 


Vietettiin tyttöjen viikonloppu, kun mies oli kalareissussa. Leppoisaa kotonaoloa, himmailua yökkäreissä, sadonkorjuuta omenapuun juurelta, junarataleikkejä olohuoneen lattian täydeltä, leffailta yksin (Volver - paluu) ja esikoisen kanssa (Harry Potter, osa 2). Lauantaina saatiin ystävät, niin minun kuin lastenkin, iltakylään ja lasten leikkiessä me äidit paransimme maailmaa. Pitsan ja sihijuoman siivittäminä. Kiitos <3>

Sunnuntaina Matilda oli vielä täydessä iskussa, ulkoiltiin ja leikitettiin Onnia kotipihalla. Maanantaiaamu toi tullessaan kurkkukivun ja korkean kuumeen. Tänään saadaan tietää nieluviljelyn tulos. Kotipäiviä siis tiedossa täällä. 
Ja mulla syyhyää sormet virkkaamaan ja ompelemaan kivoja juttuja myyjäisiin. Palaan niistä tuonnempana, kun on näytettävää!

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kauniissa kodissa







Julkaisin tämän jutun jo torstaina, mutta se katosi mystisesti. Uusi yritys:

Oltiin torstaina kässäämässä tässä kuvien kodissa, jossa on lämminhenkinen, kodikas sisustus ja paljon kauniita yksityiskohtia. Aivan ihana koti! Ihania ovat myös nuo emännän taitavissa käsissä valmistuvat talot, joita tulee olemaan oikea kylällinen myynnissä joulutorillamme 9.12.

Emännälle kiitos kässäaamupäivästä! Ja herkullisesta lounaasta :p 

Leppoisaa sunnuntaita :)

tiistai 2. lokakuuta 2012

PompdeLuxia







Pompdelux. Kauniita vaatteita, kohtuulliseen hintaan. Vaatteita on saanut tilata nettikaupasta Tanskasta jo jokusen vuoden, ja kotimyynti Suomessa alkoi tänä syksynä.

Olin innoissani, kun pääsin jokunen viikko sitten PompdeLux -vaatekutsuille (kiitos vielä, Hanna:) jossa ihanuuksia pääsi esittelyn (vilkutukset Susannalle:) jälkeen hiplaamaan. Olisin halunnut ne kaikki! Värit on niin mun mieleen, murrettuja, maanläheisiä sävyjä. Liilaa, ruskeaa, harmaata. Harmi, kun kamera unohtui kotiin. Vaikka olisinkohan saanut innoltani yhtään kunnon kuvaa otettua :D
Ostoslistalle päätyi toppavaatteita (viimevuotinen toppahaalari ainakin veti täysin vertoja esim.Ticketin haalarille) sekä valinnanvaikeudentäyteisen mietinnän jälkeen koulu- ja kerhoasua, esikoiselle tunika juhlavampaan menoon. Paketti saapui eilen kotiovelle ja sen aukaiseminen oli taas yhtä juhlaa. Ihanuuksia!
Onko noi vaatteet jo tuttuja? Tykkäätkö?

maanantai 1. lokakuuta 2012

Hortensia









Ihana hortensia. Se on ilahduttanut täydellisillä sävyillään pöydällä ja hyllynreunalla. Jos se tuoksuisi, veisin yöpöydälle unien ajaksi.
Kiva viikonloppu takana -kässäkerhoa, kuntoilua, rymsteerausta, illanistumista- ja tämä maanantai...no, tää on perusmaanantai, kotonahaahuilupäivä, paitsi että vieläkin väsyttää lauantain valvominen. Sanonta "nuorena juhlii viikon ja toipuu siitä päivässä, vanhana (keski-ikäisenä ;) juhlii päivän ja toipuu siitä viikossa" on tosi! 
Mutta kivaa oli, kiitos kamut. Kirsikkakakku maistuu suussa vieläkin :P

Hauskaa&pirteää viikon aloitusta!