lauantai 25. toukokuuta 2013







Bloggailu on joutunut tekemään tilaa mun elämässä muille jutuille. Aikaavievin niistä muista jutuista on tämä ihana neljän tytön äitinä oleminen :)
Hilda kasvaa huimaa vauhtia ja on niin mainiota, kun juttua riittää. Tätä rataa: 
Mökillä Hilda näki moottoriveneen ja tuumasi: auto meni uimaan. Jyrkässä alamäessä autossa Hilda hätääntyi: apua, Hippeä pelottaa, auto kaatuu!

Olen jatkanut Jutan (Fitfarm Lite/In shape) viitoittamalla tiellä, eli syön terveellisemmin kuin ennen ja liikun. Litessä noudatin 10 viikkoa ruoka- ja liikuntaohjeita, ja sain kyllä hyviä tuloksia. Mun tavoite ei ollut painonpudotus, vaan lihasmassan kasvatus, mutta kyllä tuossa sai ne pari ylimääräistäkin kiloa kyytiä. Tai no, ei kilot karisseet, päinvastoin melkein, mutta tiivistymistä tapahtui.
Liikunta eli salilla käynti ja lenkkeily on helppo juttu, todelliset haasteet kohtasin ja kohtaan keittiössä! ...ja myönnän, että nyt lipsahtelen ihan reippaasti silloin tällöin, syön esim. karkkia tai jätskiä. Enkä enää saa millään juotua 4 litraa vettä päivässä...Liten aikana tein vesi kielellä lapsille juustoleipiä ja kuola valuen jaoin irtokarkkeja karkkipäivänä kippoihin. Oi sitä tuskaa ja toisaalta riemua, kun pystyi voittamaan mielihalunsa!
Perusrunko on kuitenkin Liten jäljiltä hyvä, eli en enää elä karkilla, juustoleivillä ja tuoremehulla vaan syön kunnon ateriat, paljon kasviksia ja reilusti proteiinia. Ja kiskon sitä vettä ihan urakalla ;)
Voin kyllä suositella Fitfarmin nettivalmennusta kaikille, tykkäsin!
Nyt ulos ja lenkille.
Ihania kevätpäiviä, folks!



16 kommenttia:

  1. Kuulostaapa tosi hyvältä tuo sun elämäntapamuutos, vai miksi sitä nyt kutsuisi. Jutan dieetit toimii, muutama työkaverini on saanut kiloja pois ja ruokavalion balanssiin Jutan neuvoilla.
    Tämmösen postaukset on tosi motivoivia! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Jutta rules :) Kai tätä voi elämäntapamuutokseksi kutsua! Kiitos itsellesi, kun ilahdutit kommentilla :)

      Poista
  2. Just vedin "iltapäiväaeron" pyörällä teidän metsikössä ja mietin, että mitäköhän sulle kuuluu. Tulin kotiin rahkapalalle ja sulta olikin tullut päivitys, kivakiva!
    Niistä metsäpoluista saa muuten helposti 15 kilsaa, kun teitä on tullut paljon lisää. Enkä muistanutkaan miten tehokasta reisijumppaa pyöräily mäkisessä maastossa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää kuuluu, tack :) Rahkaa kuluu täälläkin. Onneksi se on niin hyvää marjojen ja mehukeiton kanssa. Jos taas pitäis syödä purkkitolkulla raejuustoa, mun juttailut olisi jääneet jo ajat sitten. Polkaisin tässä taannoin salille pyörällä ja jestas että olikin raskasta. Kyllä sai reidet tosiaan kyytiä, hyvä kun kotiin pääsin..!

      Poista
  3. Supersuloinen Hilda! Ymmärrän hyvin sua, vaikka meillä ei olekaan neljää ihanaa tyttöä. Tunnit eivät vaan riitä kaikkeen, vaikka haluaisi. Onnea hienosta elämäntapamuutoksesta ja ei kai kukaan kokonaan herkutonta elämää tavoittelekaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Joo ei riitä tunnit, päivät tai viikotkaan. Välillä se ahdistaa, mutta yritän asennoitua kiitollisin mielin, että on sentään perhe, jonka eteen ravata paikasta toiseen :)
      Mä en voisi ajatellakaan elämää ilman herkkuja. Onneksi satun tykkäämään myös niistä monien inhoamista prodepatukoista, joten niillä lähtee pahin tuska, jos itsehillintä siis riittää torjumaan oikeat herkut ;)

      Poista
  4. Ihania kuvia :)
    Ja hienoa tuo elämäntapamuutos. Itse olen kanssa nyt fitfarmin superdieetillä ja olen aikaisemminkin muutamia kiloja pudottanut ja hyväksi havainnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Jee, tsemppiä superdieettaamiseen. Mä join Liten aikana pahimpaan nälkään lakritsiteetä, toimi hyvin. Vaikka ei mitään meganälkää ollut, kun syöminen kuitenkin oli vapaampaa kuin superdieetillä. Dieettailuintoa sulle!

      Poista
  5. Niin on suloinen tuo neiti pikkuinen<3

    Oon kohta kans fitfarmilla...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Mulla on sulle täytevanua, yks tyyny kävi pesussa ja on valmis täytevanuksi sun taloihin ;) Muistuta mua!
      Mitämitä, mikä Fitfarmin ohjelma? Koska? Hyvä homma :)

      Poista
  6. So adorable! Love the pastel colors and that room, simply wonderful. Got my eye on your next posts.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks Jeane for your kind words!
      I hope I'll manage to do the next one ;) *busy mom*

      Poista
  7. I♥jutta. Vihdoin kun sain aikaseksi, niin on kiloja mennyt. Ja jollei joka viikko kiloja, niin senttejä. Onkohan mulla nyt 4. vko menossa tota sd:tä farmilla. Ja okei, viikonloppusin lipsun kyllä, mutta totaalirepsahduksia ei oo tullut, oon kuitenkin maaliskuusta noudattanut ruokavaliota kutakuinkin. Oon siis antanut itselleni luvan herkutella joskus (niinku normaalielämässäkin), mut silti on tuloksia tullut. (maaliskuusta -8) Haaveilen treenaamisestakin, mutta toistaseksi hoituu 1xkahvakuula viikossa, sekä lapion heiluttelua pihamaalla :D

    Ja on toi hildu niin ihana!♥ Ihana kun juttelee jo noin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä Teija!!! Mahtavat tulokset sulla! Ja ruokavaliohan on niin paljon tehokkaampaa/tärkeempää kuin treeni, jos haluaa kroppaan muutoksia. Jos sä treenaisit kovemmin, nälkäkin olis ihan eri luokkaa (ainakin mulla oli Litessä kovien treenien jälkeen niin karsea nälkä, että olis voinut syödä omat kätensä ;D)Mulla on kyllä nytkin niiiin lipsuttu viikonloppu takana, vaan tästä on hyvä palata rahkapurkille...Nyt tais Hilda heräillä, täytyy hakea, ennekuin herättää siskot :)

      Poista
  8. Mistä nuo ihanat keltaset tee/kahvikupit on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, mukit on bloomingvillen ja muistaakseni quriosa interiöristä ostettu! Terkuin Hanni

      Poista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)