keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Remonttia ja ihmettelyä









...nimittäin ajan kulumisen ihmettelyä! Tuntuu, että päivät vain viuhuvat ohitse ilman, että ehtii tehdä puoliakaan niistä asioista, joita aamuisin suunnittelee tekevänsä. 
Osansa tässä hitaudessa on varmasti tällä pimeydellä ja harmaudella, vaikka en koekaan kärsiväni mitenkään erityisesti: mikäs on ollessa, kun takassa rätisee tuli, jalassa on iänikuiset tohvelit, kaapissa suklaata, lattiat narisevat ihmisjalkojen alla, kattopaneelit rapisevat hiirenjalkojen alla ja asiat on ylipäänsä mukavasti! Ja ulkonahan on oikeastaan tosi kaunista. Tähänkin aikaan vuodesta :)
Hetkittäisinä tarmonpuuskina olen saanut maalattua olohuoneen ikkunanpuitteet ja ikkunasyvennykset valkoiseksi sisäpuolelta. Tykkään lopputuloksesta! Valoa ja raikkautta ei voi olla liikaa! Seuraavaksi on sama homma edessä keittiössä ja pikkuhuoneessa (huone, josta lähtee portaat ylös. Sille on mietitty nimeä...). 


maanantai 4. marraskuuta 2013

Juhlittiin








Halloween on tullut tärkeäksi juhlaksi lapsille, ja tokihan sitä sitten vietettiin täällä uudessa kodissakin. Vanhassa kodissa asuessamme miellä oli monet hauskat Halloweenit naapurustossa, usein monen perheen voimin.
Tällä kerralla saatiin ystäväperhe kylään. Juhlissa oli paholaisia, hirviöitä, noita, peikko, kissoja, kurpitsa...ja hulvattoman hauskaa :) Kiitos vielä vieraille :)
Vaikka kuvista voisi päätellä tarjoilun olleen juomavoittoinen, gröhöm, niin sitä se ei ollut....nuo netistä printatut etiketit vain olivat niin hauskoja, että niitä tuli kuvattua syömisten sijaan. Esikoinen leikkasi ja liimasi ne paikalleen. Lasten kanssa väkersimme myös hämähäkkikeksejä kuusijalkaisina versioina ja leivoimme muffinsseja, joista en huomannut ottaa kuvia. Niin ja noidansormiakin oli, tosin ei ihan yhtä hienoja kuin nämä viimevuotiset
Alimmassa kuvassa meidän keittiön seinää. Hirveen nätti! Purkuhommia olisi...mutta se taas vaatisi jonkun sähköistä tietävän läsnäoloa, koska seinän takana menee yllättäen melkoinen sähköjohtovyyhti! 

Iloa ja valoa viikkoon!