tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kukkuu...

 
Hiukan tuppaa venähtämään nämä postausvälit! 
Mutta kun on niin paljon tekemistä ja niin vähän aikaa...

Täällä on siis remontoitu (laiskahkosti).
Keittiö on osimoilleen suunniteltu ja tilattukin jo.
Paljon on myös haaveiltu, haahuiltu ja toimitettu tyhjää.
Sekä venäytetty yksi selkä pahemman kerran, josta saankin oivallisen syyn laiskaan remontointiin ja haahuiluun :D

Remppaa tehtiin kodinhoitohuoneen puolella. Valkoisen maalin ja uusien pyykki-, siivous- sekä vaatekaappien avulla. No, kyllähän piti tietysti purkaa seiniä sen verran, että kurkattiin hirsien kunto. Ja luonnollisesti vaihdettiin samalla puretuilta osin vuorivilla selluvillaan ja höyrynsulkumuovi höyrynsulkupaperiin. 
Voi kun voisikin tehdä saman koko talolle! 
 Selän nitkautus katkaisi työt mun osalta kesken hommien, joten osa kattoa on yhä vailla maalia ja pari seinänpätkää vailla tapettia. Niin ja kylppäri vailla suihkukaappia.
 Onneksi selkä alkaa olla jo kunnossa, vaikka en taida vielä uskaltaa katon maalaukseen...Laitan sitten kuvia, kun on valmiimpaa. Tosin edellisten omistajien laattamaku ei ihan vastaa mun omaa...mutta niillä nyt mennään.

Seuraavaksi saadaan keittiö kuntoon! Sitä mä odotan niin paljon. Tietäisittepä totuuden tästä kyökistä -siis sen, miten rumanen tämä on...se täällä ollut kuva kun on vain osatotuus. Kaiholla muistan vanhan kodin keittiötä! 
Keittiö on siis tilattu Ikeasta. Työtasoja lukuunottamatta. Haluan  valkoiset puutasot tai vaaleat kivitasot, niitä vielä mietitään.
Ja seiniin helmipaneelia. Joko puolipaneeli+tapetti tai kokonaan paneelia. Huhtikuussa aletaan, jes.

Ja hei, se on kevät.
KEVÄT!!!!
Vuodenajoista parhain.
Ihanaa viikkoa :)


11 kommenttia:

 1. Kauniita juttuja keittiöön! :)


  http://www.pienilintu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla teidän kuulumisia...
  Kivoja juttuja tulossa teidän uuteen keittiöön.

  Ilmoitelkaa kun olette tulossa tännepäin, niin että jos eskarilaiset voisivat treffata (sitä kovasti kyselty...).

  Keväisin terveisin

  Hanna(-Maija)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, voi meidän pitää ehdottomasti järkätä tapaaminen. Matu ikävöi kovasti!

   Terkkuja :)

   Poista
 3. Voi hitsi selkää! Mutta keittiö siis jo tilattu, erävoitto! :) Hieno tullee! Mä haaveilen meillekin JOKA puolelle helmipanelista, lattiasta kattoon.. muistelen teidän vanhoja seiniä :) Tsempit remppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ja siihen nähden, ettei pitänyt kuin tehdä pikku kasvojenkohotus keittiölle, tää on iso juttu :) (mies välillä väittää, että mä huijasin hänet asumaan taas remonttikohteeseen, vaikkei mitään isoa pitänyt olla...:D mutku mutku :D ). Helmipaneeli on vaan niin ihanaa, huoks!

   Poista
 4. Kiva kuulla kuulumisia, kauniita juttuja tulossa keittiöön! Voin suositella Diapolia, jos valkoisen kivitason perään haikailee. Tulevat paikan päälle mittailemaan, pieni seinien vinous ei haitannut ja kulmapalankin sai yhtenäisenä kappaleena ilman ikäviä saumoja. Palvelu ja toimitus oli moitteetonta. Meillä muistaakseni White Quarts, joka on todella helppohoitoinen: liat (punaviini, sahrami, paprika jne.) lähtee hyvin Cif Creamilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kivitasoa ollaan mietitty, juuri kvartsia. Mutta saa nähdä, mitä laitetaan -jotenkin se puu tuntuu olevan voitolla...
   Kivaa kevättä sinne hurmaavaan villa Vaahtokarkkiin :)

   Poista
 5. Mä pääsen sitten varmaan katsomaan valmista keittiötä :-) Ja muuten suosittelen nyt niiden puutasojen (valkoisten) kanssa pelanneena kyllä todellakin jotain muuta. Komposiittia vaikka. Meinaan ei kauhean helppoa se tahrojen välttäminen ja tuntuu että kaikki ketsupit imaisee toi vahapintakin itseensä. Suomessa siis. Mun täytynee vaihtaa tasot kesällä ennen kuin otetaan vuokralaiset taloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tietty :)
   Miten sulla oli käsitelty ne tasot?? Mä ajattelin vahata valkoiseksi ja sitten laittaa vielä osmon öljyvahaa parit kerrokset. Jos sillä selviäisi. Edellisissä keittiöissä puutaso oli huoltovapaa, viimeisessäkin nyt vasta viiden vuoden jälkeen olisi kaivannut uutta öljyvahakerrosta altaan viereen. Eikä mikään siihen tarttunut, ei viini, ketsuppi tms.

   Poista
  2. Mulla kävi pieni moka niiden kanssa… Käsittelin Allbackilla, jonka PITI kestää missä vain ja tarttua mihin vain. Se myrkytön öljyvaha. Mutta toisin kävi. Jos nyt tekisin, pitäis laittaa Osmoa ensin värikerrokset ja sitten Osmon top oilia päälle niin paljon kuin imee. Sit kestäsi varmasti! Mutta mä olin ennättänyt laittaa jo top oilit, ennen kuin edes ajattelin, että voisin laittaa valkoisiksi :-)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)