perjantai 14. maaliskuuta 2014
Ihanaa, perjantai!

Tänään olen nauttinut hiukan siistimmästä remonttikaaoskodista, hauskasta seurasta ja ihan ensimmäisestä koskaan leipomastani raakakakusta (ohje täältä).

Eilen meinasi iskeä täydellinen romahdus,
kun piti alkaa siivota tätä huushollia monen viikon rästien edestä. Tietysti mies on hoitanut kiitettävän auliisti kotia ollessani pois pelistä, mutta se hienosäädön puute monelta viikolta kyllä näkyi mahtavina pölykerroksina ikkunalaudoilla, leluröykkiöinä sohvien ja sänkyjen alla ja epämääräisinä tavarakasoina siellä, missä pitäisi olla lelukorit. Minähän sitten piiskasin nurisevan jälkikasvun työhön ja saatiin kuin saatiinkin pahin sotku selätettyä. 

Matilda vietti tänään kuudetta nimipäiväänsä 
(tarkoittaa, että mun blogi täytti ihan huomaamatta ja unohdettuna äskettäin KUUSI vuotta!!! täällä postaus -voi apua noita kuvia...), ja sai lahjaksi hartaasti toivomansa korvikset. Hiukan kuulemma sattui, kun niitä laitettiin, mutta taisi olla sen arvoista. 

Yhdessä kuvassa pilkistää kuopuksen uuden vanhan sänyn pääty. Ihana päästävedettävä pilkkahintaan. Kunhan tää selkä on täysin kunnossa, sänky pääsee käsittelyyn = kevyt hionta ja maalaus. Olis myös parit vanhat väliovet kunnostettaviksi. Ja siellä täällä tapetointia, maalaamista, hiomista, purkamista...

Täältä ei totisesti hommat lopu. Vaikka remontointi on kivaa, niin kyllä sitä välillä kysyy itseltään, että miten me ollaan taas tälläisessä tilanteessa!!??!! 
:D 


2 kommenttia:

 1. Voi elämä teillä on niin kaunista siellä uudessa kodissa! Sun blogi on ollu aina mulle inspiksen lähde toivottavasti jaksat päivitellä vielä vuosia eteenpäinkin. Mun blogi on telakalla kun ei oo paukut riittänyt mihinkään ylimääräiseen töiden lomassa. Kyllä mä olisin vielä kotiäiti mielelläni:) Se oli kivaa aikaa.Pääsen ensi kuussa kesäkuuhun asti toiselle osastolle töihin jos vähän helpottais ja jaksais vaikka kotiakin sisustella. Ps mua välillä naurattaa kun oon katsonut mun vanhoja blogi päivityksiä vuosien takaa ,huh!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kiva kuulla susta! Ja hei kiitos samoin sun blogi mulle -mäkin toivon sun blogille piiitkää ikää :) Kiva, jos jaksaisit taas alkaa bloggaamaan. Vaikka kyllä ymmärrän, että aina ei vaan jaksa ja ehdi!
   Tää kotiäitiys on kyllä kivaa, ja mulla taitaa jatkua vielä jonkin aikaa, kun ei ole täällä työpaikkaakaan. Hoitotyö kiinnostaisi, mutta taitaa olla mun koulutus hiukan vanhentunut näiden kotivuosien aikana. Et ehkä opiskelua edessä tulevaisuudessa!
   Ja mun vanhat päivitykset on aika monetkin kanssa tota voi apua -linjaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)