keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Valkoisia ihanuuksia
Meille tuli lauantaina vauva! Varsinainen yllätysvauva. Oltiinhan me suunniteltu tällaista perheenlisäystä jo kauan, mutta lauantaina se sitten eteni meille ominaiseen pikatahtiin: (ja huom, kaverit, uskokaa tai älkää):
mieheni aloitteesta.
Aamusella alettiin googletella pentueita ja sattumoisin löydettiinkin heti useampikin luovutusikäinen pupsi. Pikku puntaroinnin jälkeen päädyimme alunperin aiotun uroksen sijaan narttuun. Ja illalla Bella oli jo meillä. 

Bella on Coton de tulear ja sillä on ikää 8 viikkoa.
Onni, joka on myös cotoni, suhtautuu tulokkaaseen ystävällisesti. Taitaa kuitenkin meidän vanhaa poikaa rasittaa, kun pikkuinen riehuu aina hereillä ollessaan. Nimittäin Onni on alkanut majailla yläkerrassa, jonne Bella ei pääse perässä. Välillä tulee katsomaan, nuuhkimaan, heiluttamaan häntää ja aikuismaisesti murahtamaan, jos pentu hyppii kuonolle. Ja Bellahan hyppii! 
Sekä pomppii, loikkii, juoksee, nukkuu, taapertaa, vinkuu, haukkuukin välillä. Näykkäisee terävillä hampaillaan milloin mistäkin -ihan kuin ihmisvauva: kaikkea on maistettava!

Bella on hurmannut meidät kaikki, ainakin lauman ihmisjäsenet ;)
Ja eiköhän se aikanaan hurmaa Onninkin puolelleen, kunhan rauhoittuu vähän.

Vauvantuoksuisin terkuin: mukavaa viikkoa :)

Niin ja eiks ole ihanuus toi valkoinen hortensiakin! 
Ollut hengissä jo kohta viikon. 

31 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö! Ja sitten se yhdessä Onnin kanssa tunkee sun syliin ;D

   Poista
  2. Niin Onnikin :) vaistosi kai, ettei K tykkää ja kiusasi ;D

   Poista
 2. Voi mikä ihanuus. Minulla on myös kaksi Cotonia, toinen kasvanut juuri pentuiän ohitse:) Miten ihania nuo pennut ovatkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pennut on niin ihania, mutta kyllä Onnikin on yhä vaan söpönen mun silmissä :) kivoja kevätpäiviä sulle!

   Poista
 3. Oiiiiiiiiiiii...mikä söpöläinen ..IHANA! :)

  VastaaPoista
 4. Iiiiks kuinka suloinen! En tiedä koirista juuri mitään, mutta onko tuo rotu sellainen, josta ei lähde juurikaan karvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niinhän se on :)
   Olet oikeassa, ainakaan Onnista ei lähde karvan karvaa kuin leikatessa (ja harjaan jää muutamia). Tietysti tässäkin on varmasti vaihtelua eri yksilöiden välillä. Mutta plussa potenssiin miljoona tuosta karvaamattomuudesta :)

   Poista
 5. Onnea perheenlisäyksestä. Ihana on uusi tulokas, mutta hurmaava on Onnikin;)

  VastaaPoista
 6. Oh! Sooo sweet and sooo lovely!
  Best wishes from Ann

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) puppy has stolen our hearts as well as its 'big brother' :)

   Poista
 7. Ihana <3 Mistä kennelistä ostitte? Minäkin olen etsinyt Cotonin pentua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Bella on Loviisasta kasvattajalta nimeltä Tea Lehtinen. Oli siitä pentueesta viimeinen. Toijalassa oli myös kaksi urosta luovutusiässä. Kennelliiton pentuvälityssivuillahan näkyy virallisten kenneleiden pentuetilanteen. Sieltä katsoimme, että Koskuessa olevassa kennelissä olisi myös luovutusikäisiä uroksia. Etköhän sinäkin omasi löydä :)

   Poista
 8. Voi apua mikä ihanuus <3 Minä kissaihmisenä olen huomannut lämmenneeni juurikin tälle rodulle - johtuen lähinnä tyttärien jatkuvasta koirakuumeesta... Tämä sinun postauksesi sai minutkin jo miltei vakuuttuneeksi että meillekin tulee joskus tuollainen ihana karvapallo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea jo etukäteen ;) en voi kuin suositella! Ei karvaa, sopivan kokoinen, Onni ainakaan ei koskaan räksytä (toki tiedän yksilöitä, jotka ovat haukkuherkkiä)... Kiva koirarotu lapsiperheeseen :) ja teillähän on siellä Tampereella Merenhelmen kennelkin...!

   Poista
  2. Niin ja mä luen itseni myös kissaihmiseksi, vaikka koiria onkin lemmikkeinä :)

   Poista
 9. Iiiiiiiks mikä hauvavauva! <3 Meilläkin coton-neiti ja toisesta olen haaveillut... Tuommoisten kuvien myötä pentukuume vain kasvaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentukuume on vaarallista ;) Onnikin alkaa jo hiukan leppyä = tottua Bellaan, ja kiva seurailla koirien tutustumista. Meille tämä oli kyllä hyvä ratkaisu!

   Poista
 10. Awwwwww, ihana, ihana, ihana!!! Voi itku. Mieki tahon! ;) (Mulla on krooninen vauva- ja koirakuume, heh! Joten nämä pentukuvat on aivan ehdottoman vaikeita minulle katsella. Hehee!) :D Nuuskutelkaa ja rapsutelkaa pikku-Bellaa myös minun puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bella kiittää :) mä olen myös vauva- ja pentukroonikko, hih! Mutta hamsua me ei nyt saadakaan, kun koira tuli taloon...ehkä joskus! Rapsutellaan sulta terveiset!

   Poista
 11. Suloinen Hauva-vauva. Ja paljon ilon hetkiä toivon teille pennun kanssa.

  VastaaPoista
 12. Kiitos :)
  Kyllä tuollainen pikkuinen tuokin niin paljon iloa! Ja tietysti sitten myöhemminkin, mutta pentuaika on niin erityistä :)

  VastaaPoista
 13. Niin suloinen pikku pallero!! En kestä, meilläkin kauhee vauvakuume, nykyisen koiran kaveriksi olisi ihana saada joku söpöliini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bella kiittää :)
   On kyllä kiva, kun on kaksi koissua! Nyt on reilu viikko yhteiseloa takana ja Onni tottuu pikkuhiljaa :)

   Poista
 14. Voi mikä söpöliini<3 Kivaa että teidän lapset saa elää ja olla eläinten kanssa. Mä niin ja ottaisin koiran mutta sitä ku ei kukaan tässä elämän tilanteessa ehtisi ulos viemään.Varsinkaan aamuisin kun J lähtee töihin klo 5 ja mä muksujen kanssa kuudelta. Tarpeex härdelliä muutenkin. Sitten kun muksut kasvaa vähän isommiksi niin katsotaan tilannetta uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mustakin on kiva lasten takia, kun on lemmikkejä -meillä ei ollut mitään eläimiä, kun omat vanhemmat ja sisko oli allergisia. Jos lapset ei veisi koiria ulos (tai no ei Bellaa vielä käytetä kuin kotipihassa enimmäkseen), mä olisin pulassa...eli kyllä lapsista on iso apu!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)