perjantai 7. marraskuuta 2014

Ihanaa
Ensin ajattelin märistä tästä naisen elämän hankaluudesta. Siitä, ettei koskaan ole mitään päällepantavaa eikä kaupastakaan löydy etsiessä mitään. Siitä, että nyt se lumi satoi ja mulla ei ole enää oikeaa autoa vaan Nihola jonka sähköt renaa ja mites nyt pärjätään! Ja pitää meikata ja laittautua tuntikaupalla (keski-ikä ei tule yksin ;). Ja pikkujoulut! Risteilyllä! Ja vali vali.

Sitten väänsin nupit pään sisällä oikeaan asentoon, ja oikeastaan kaikki onkin ihanaa:

Ihanaa, että saatiin lunta ja sen myötä valoa vihdoin
Ihanaa, että on perjantai
Ihanaa, että lähdetään tänään pikkujouluihin
Ihanaa, että saa laittautua
Ihanaa, että voi ostaa kaupasta vaatteet kotiin sovitukseen ja palauttaa ne väärät valinnat
Ihanaa, että on oma perhe

Niin on lopulta kaikki kovin ihanaa tänään ja listahan voisi jatkua ja jatkua ihanan pitkälle :D
Mutta minkäs sille mahtaa!

Ihanaa viikonloppua!

16 kommenttia:

 1. Kaikesta "surkeudesta" huolimatta ihanaa viikonloppua ja mukavia pikkujouluja! Joutunette tulemaan Hesan kautta, joten pääsette osaksi tätä märkää harmautta, mikä meillä vallitsee!
  ps. Sovitaanpa piakkoin pikkujoulut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna -kivaa oli! Ja se sama harmaus tuli jotännekin, enää rippeet lumesta jäljellä. Palataan, kivaa päivää sinne :)

   Poista
 2. Jee, loistavasti onnistui sinulla nuppien uudelleensäätö! Oikein mukavia pikkujouluja ja nautitaan lumesta nyt ainakin hetki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa oli. Uudelleensäätö kyllä onnistui hyvin ;) -ja hitsit, lumikin jo suli...

   Poista
 3. Hyvässä asennossa sinun nupit ovat nyt! Nauttikaa valkeasta maisemasta, täällä etelässä on taas sitä iänikuista mustaa ja pimeää, mutta yritän vain pitää omat nupit oikeassa asennossa ja nauttia kynttilöiden valosta ja takkatulen lämmöstä. Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sielläkin oli ihana viikonloppu kynttilänvalossa. Nyt sitä taas kaipaa erityisesti, kun lumi suli marraskuun mustuudeksi täälläkin!

   Poista
 4. Ihanaa :) Tuossa oli loistava esimerkki kuinka oman ajattelumaailman voi kääntää positiiviseksi. Eli nupit vaan uudelleensäätöön kun ankeutta ilmassa :D
  Kauniita kuvia ja ihanan luminen maisema :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, omasta asenteesta on paljon kiinni! Yleensä ajattelen positiivisesti, mutta välillä olis tietty helpompi mankua&valittaa kuin hehkuttaa ;)
   Kiitos -se luminen maisema on enää muisto vain tällä erää :)

   Poista
 5. Kauniin näkökulman sait päivään ainakin näiden kuvien perusteella - kyllä kannatti! Tahtoisi tännekin jo noin talvista maisemaa. Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se uudelleenorientoituminen positiiviseen ajatteluun kannattaa ;) Toivotaan talvista maisemaa pian kaikkialle -täälläkin on taas synkkää ja lumetonta!

   Poista
 6. Mä niin nautin näistä postauksista. Olen jo vuosia kuolannut sitä asuinaluetta, missä asutte, mutta sopivaa taloa ei ole vielä löytynyt. Yksi mielenkiintoinen kohde oli myynnissä, mutta uskallus ei riittänyt, kun talo olisi vaatinut mittavan peruskorjauksen ja meidän budjettiin ei olisi mahtunut ikävät yllätykset.

  Mutta vanhat talot...niissä vaan on sitä jotakin. Mulle sydäntä lähellä on 20-luku ja kerran pääsin vuodeksi tällaiseen vanhaan talokaunottareen vuokralle, mutta sitten järkisyistä ostettiin oma ja "jouduin" uudempaan taloon. Ikävä jäi :)

  Olisi kiva tietää enemmän, miten päädyitte just tähän kotiin. Oliko se yllättävä käänne vai tietoisesti etsitte jotakin vastaavaa? Ihanan aarteen löysitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Toivotaan, että se teidän unelmakoti löytyy! Mullakin on tässä lähistöllä pari haavetaloa, mutta mies on sitä mieltä, että tämän vanhempaa taloa ei hankita, enkä minäkään kyllä jaksa enää mitään megaremonttia varta vasten haalia -eri asia sitten, kuinka paljon tänne täytyy vuosien varrella tehdä....!
   Niin, tämä talo nyt vaan sattui olemaan sopivasti myynnissä, ja kyllä me jotain vastaavaa oltiin ajateltu. Kanala (pihatalo/sauna) oli iso plussa yökyläileviä kavereita ja sukulaisia ajatellen. Hiukan liikaahan tätä taloa on "uudistettu" edellisten asukkaiden toimesta minun makuun, mutta pintaremontilla saa kyllä ilmettä muutettua aika mukavasti.

   Poista
 7. Tervehdys Ihanalle rouvalle sinne valkoiseen maisemaan!
  Hyvin valitsit. Tolla asenteella mennään pitkälle<3 <3 <3

  Nim. Tänään työtön..eikun työnhakija....;) ( Ja siis ihan oikeesti, mä nautin tästä. Talo on ihan hiljaa, ja mä istun keittiössä, kynttilät ja tuikut palaa ja koti hyrisee, ja niin minäkin!!! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla susta! Tervehdys takaisin täältä nyt jo tummasta maisemasta...täälläkin hyrisee tyytyväinen ihminen, vaikka samassa veneessä ollaan ;)

   Poista
 8. Hei, Hanni! Sinulla on ihana koti ja hyviä kuvia. Ottaisitko minuun yhteyttä osoitteeseen atso.mikkola@a-lehdet.fi?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)