tiistai 11. marraskuuta 2014

Joulua keittiöön









Kun kuopukset olivat kerhossaan, me äidit teimme ihanan rauhallisen kahvittelu-shoppailuretken Pompotiin. Tähän saakka ollaan käyty siellä lapset mukana, ja jokainen runsaasti ja houkuttelevasti ihanuuksilla täytetyssä sisustuskaupassa pikkulasten kanssa käynyt tietää, kuinka kivaa se on ;)
Tällä kerralla saimme kaikessa rauhassa tutustua mahtavaan valikoimaan ja lopuksi nauttia kahvit herkullisten Brita-kakkupalojen kera.

Ilahduin, kun löysin Pompotista kipeästi kaivatun uuden vahakankaan keittiöön. Mukaan lähti myös paketti jouluisia tonttuservettejä ja mustavalkoraidallinen helmiäiskippo. Tuliaiskahviakin olisi ollut ostettavaksi, mutta ehkä vähän tuhma nimi, en tiedä....

Eilen innostuin ostoksieni myötä järjestelemään keittiön perusteellisesti ja miten tykkäänkään taas tästä neutraalimmasta värimaailmasta! 
Värit (eli tapauksessani täällä kotona vaaleat pastellit) on kauniita sisustuksessa, mutta kyllä vaaleus on aina vaan se mun juttu. Luonnonsävyt, ripaus harmaata ja mustaa. Ja paljon valkoista! Nyt joulun lähestyessä jaksan katsella myös punaisia pilkahduksia, ainakin vähän. Jouluvalot ja muutama koristekin pääsivät jo keittiöön esille. Tekisi niin mieli maalata sinisävyiset tuolit ja pikku maustehylly kermanvalkoisiksi, mutta kun kiireellisempiäkin projekteja on odottamassa, ne saavat toistaiseksi olla vanhoissa asuissaan.

Kivaa keskiviikkoa  hups, tiistaita...
 :)

15 kommenttia:

  1. Niin kaunista <3 Minä just ihastelin ja muistelin teidän aiemmassakin kodissa, että miten kauniilta vaaleansininen näyttää valkoisen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :):) Joo, vaaleansininen on kyllä kulkenut lempivärinä sisustuksessa mukana! Kaunis se on edelleen, mutta palavin rakkaus siihen taitaa olla jäähtynyt hiukan ;)

      Poista
  2. Kaunista :) Luksusta on olla kaupassa ilman kullannuppuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      No niin on: lasten kanssa ei paljoa -ainakaan Pompotissa- ehdi katsella ympärilleen, kun pitää vahtia, ettei jälkikasvu aiheuta tuhoa ;)

      Poista
  3. Kaunista!! Ja hassua että sinä Pompotissa,ollaankohan satuttu joskus yhtä aikaa..! Käyn siellä viikottain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä käyn suht harvoin Pompotissa, mutta jos joskus satutaan yhtä aikaa, niin olispa hauska tavata :)

      Poista
  4. danke für die tollen bilder und liebe grüße von angie aus deutschland

    VastaaPoista
  5. Meiltä saa Pasca-suklaata :-D Haha, en ole pystynyt ostamaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Mielikuva on kieltämättä vahva..!
      Eikö olis kiva muistaa joitain vähemmän kivoja ihmisiä tolla kaffella tai sillä sikäläisellä suklaatilla :D Tai huumorintajuisia ihmisiä. Mutta kenen huumori riittäis noihin, se onkin jo toinen juttu ;D;D

      Poista
    2. Tänne vaan kahvipaketin kanssa! Keittelen sitä sitten sulle ja lisään joukkoon jotain omaperäistä, että saadaan outo maku... Hehe!

      Poista
    3. Kyllä sulle kivemman nimistä kaffetta Nonna ;) Ja apua, ensi kerralla...otankin teetä...;D

      Poista
  6. Kiitos Marri :):) Noi esineet on mun suosikkeja ja voi hyvin laittaa jo esille...ja bambihan sopisi ihan hyvin ympärivuotiseksikin koristeeksi, mutta olen luokitellut sen meillä joulujutuksi, etten kyllästyisi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)