lauantai 13. kesäkuuta 2015

Ihana Hämeenlinna


Paljon kuvia, vähän asiaa -en malta istua nyt koneella kauaa, kun täytyy imeä jokainen lämmönhippunenkin ulkona...
Hämeenlinna on aika ihana kaupunki. Tai ehkä sittenkin tosi ihana. Ainakin retkikohteiden osalta!
Ollaan retkeilty serkkukatraan kanssa eilen Aulangolla (ah mikä kukkataivas! Kurjenpolvet, koiranputket, kielot, niittyleinikit, nurmitädykkeet ja erinäiset pensaat kukassa! Mahtava tuoksu! Linnunlaulu! Maisemat näköalatasanteelta!) ja tänään Tiirinkosken Tehtaalla. Ihailimme vasikoita, koiria, possuja, kanoja kukkonsa kera ja kaneja, ja pääsimme myös katsomaan sonneja, jotka olivatkin melkoisen vaikuttavan kokoisia eläimiä. Lapset (ja minä, sielultani maalaistyttö) ihan innoissaan :) Olisipa ihanaa asua maalla! 
Kaupasta sisältä en ehtinyt ottaa kuvia, mutta se on kaunis ja pullollaan ihanuuksia -ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ensi viikolla kahvilankin pitäisi aueta. 
Mutta kyllä tykkään istua kotipihallakin kaffittelemassa. Nauttia elämästä. Nuuhkia illakkojen ja syreenien tuoksua. Kuunnella sirkkelin särinää ja paineilmanaulaimen ääntä, ne ovat kauneinta musiikkia korvilleni tällä hetkellä. Portaat remontoidaan, pari väliseinää kohoaa. Seuraavaksi - huomenna -retkeilläänkin Metsäkylän Navetalle ja  Domus Classicaan alpakoita katsomaan ja uuteen huoneeseen tapettia ja karmipuuta ostamaan. 

Edit: Bogger kiusaa minua jälleen...en saa julkaistua vastauksia kommentteihinne. Kiitos siis kaikille erikseen ja yhteisesti, myös edelliseen kommentoineille <3 font="">
Ylimmän kuvan puutarhakalusteet on tilattu netistä, Åland-polyrottinkiryhmän nimellä pitäisi löytyä paristakin nettikaupasta!

7 kommenttia:

 1. Hämeenlinna on kaunis kaupunki - olen asunut/opiskellut siellä 2-vuotta.
  Ihania tunnelma kuvia -mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla ja nähdä kuulumisia tätä kautta �� t.Kati

  VastaaPoista
 3. Kesällä saat pitää kunnon opastetun kierroksen :-) Mä tunnen vaan sen asuntomessualueen, kun sattuneesta syystä siellä surrannut aikoinaan yhden talon kimpussa puoli vuotta :-D

  VastaaPoista
 4. Hämeenlinna on kyllä kiva kaupunki. Kauniita kuvia, mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 5. Jep, Hämpton on parhautta. Seitsemän vuotta hämeenlinnalaisena vaihtui kolme viikkoa sitten riihimäkeläisyyteen. Onneksi se on kuitenkin edelleen lähellä.

  VastaaPoista
 6. Heissan kamu, ihkuja kuvia! Siis onkos tuo alin kuva otettu olkkarista telkun kohdilta? Wau! Terkkuja kaikille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)