maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kaupunkijuhannus
Vietimme juhannusta kotona ensimmäisen kerran vuosiin. Oli ihanaa valmistella juhlaa, kun sai koristella ja laittaa paikkoja kauniiksi -aiempien vuosien juhannuspaikka oli niin ankea puitteiltaan (asunto lomakylässä: vihreää sohvaa, pyökkikalusteita, rikkaruohoa kasvava onneton pihanpläntti, lapsia mulkoilevia kanssa-asujia -kaikki tietää, millaisia ne on!), että oli aina vain yritettävä olla ajattelematta kauniita kattauksia, kukkia ja koristeluita ;) 
Meille kokoontui 8 aikuista ja 11 lasta, joten vilinää, naurua ja hauskuutta riitti. Söimme grilliherkkuja ja ihania jälkiruokia, kisasimme joukkueittain juhannusolympiaadeissa ja me aikuiset valvoimme aamuun saakka pihakatoksessa huopien ja peittojen lämmittäessä. Juhannuskokko jäi tänä vuonna näkemättä ja eräät ihanat ystävät tapaamatta. Lipunnostajaiset kuitenkin pidettiin! Olimme varautuneet sateeseen, mutta pisaraakaan vettä ei illan aikana satanut! Haaveeni juhannuksen puutarhajuhlasta toteutui :)
Kiitos ystävät!

Nyt vaan odotellaan kunnon lämpöä, että päästään nauttimaan kesästä täysillä. 

p.s. Vinkkinä raakakakkujen ystäville: minttusuklaa-raakakku, jonka tein Jonna 1983:n ohjeella, oli niin hyvää, että se jää vakioksi meidän perheessä. Ohje täällä.

9 kommenttia:

 1. Heh, hauska sattuma. Kun asuimme vielä Suomessa vietimme ystävien kesken juhannuksena useasti 'olympialaisia'. :) Se oli hauskaa yhdessäoloa, palkinnotkin oli aina hankittu sekä mitalit askarreltu. ;)

  http://kotisaksassasydansuomessa.blogspot.de/

  VastaaPoista
 2. Niin kauniilta ja herkulliselta näyttää teidän juhannus <3 <3 Mun mielestä juhannus on ihaninta kotona omassa puutarhassa ja muutenkin omissa ympyröissä. Saa laittaa paikat kauniiksi ja pääsee yöksi nukkumaan omaan sänkyyn ;) Vihaan mökkeilyä vieraissa paikoissa hyttysten keskellä ;)

  VastaaPoista
 3. Hurmaava juhannus! Elämänmakuisia tunnelmakuvia!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat,tunnelma välittyi tänne! Täällä hymyillään :)

  VastaaPoista
 5. Moi oisin kiinnostunut henry lloyd takista! Pliis myy mulle:))

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos mielenkiinnostasi mutta takki on jo myyty. Hyvää kesää sulle 😊

   Poista
 7. Ihanat muutamat kesäpostaukset kävin lukasemassa♥ Teillä on valtavan kaunis piha! Ja koti! Ja lapset! Ja kaikki! :D Ihan paikanpäällä käyneenäkin... nauratti vieläkin tuota kanalan ovea katsoessa se aherrus ja puuskutus ;)

  Iloista elokuuta sinne teille!♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)