perjantai 9. toukokuuta 2008

Uutta keittiöön

Turussa oli hauska käydä, tosin aika siellä jäikin vain pariin tuntiin. Siinäkin ajassa ehti hoitaa asiansa hyvin, kun tiesi, minne mennä...Kovin monessa puodissa en ehtinyt käydä, mutta niistä muutamasta tein kivoja löytöjä!
Keittiön piristykseksi löytyi uusi ihana saippua ja kaunis suihkepullo (Sisustusliike Day). Elvinassakin kävin ja tapasin Merjan, jolta ostin myös pari pikkujuttua, niistä myöhemmin. Elvina on kyllä ihan unelma, kaunis kauppa täynnä ihanuuksia ja suloinen kahvila samassa tilassa. Suosittelen siellä käytiä, jos menette Turkuun!
Hauskaa viikonloppua :) ja Äitienpäivää!

4 kommenttia:

 1. Tuo Lisbeth saippua on kyllä todella ihanaa! Meillä liki puoli pulloa vaahdotettu vessassa, uutta pitäisi alkaa katselemaan ;-) En ole kyllä näitä enkä Maison belle pesuaineisiin törmännyt kuin nettipuodeissa:-( tuosta jää aivan ihqu tuoksukin sekä käsiin että huoneeseen.
  pitää varmaan tehdä shoppailureissu Turkuseen;-)

  VastaaPoista
 2. Maisonin pesuaineita minäkin himoan, niitä ei vielä ole. Kesällä on tiedossa lomamatka Tanskaan :D, ja ehkä sieltä löydän pesuainetta ja hiukan muutakin ;)
  Lisbeth Dahlilla on kaikkea muutakin ihanaa, tuotteita saisi olla enemmänkin kaupoissa, eikä vain nettipuodeissa...

  VastaaPoista
 3. Onpa sinulla ihana blogi:-) Itsekin olen kovin ihastunut valkoiseen sisustukseen. Ja miten olenkin voinut missata tuon Elvina-kaupan, kun asun ihan Turun kyljessä. Pitääpä korjata asia pikaisesti.

  VastaaPoista
 4. Hei Siirisofia,
  Kiitos :)
  Kiva kun kävit vierailulla ja jätit kommentin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)