sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Perintökalleus


Mieheni kultainen kummitäti antoi lapsillemme tämän ihanan vanhan kiikkutuolin. Täti on itse saanut sen 40-luvulla, joten ikää on kertynyt yli 60 vuotta. Kiikkutuoli oli alunperin vihreä, ja varastossa siitä oli lahonnut tai muutoin hajonnut ainakin toinen käsinoja. Meille kiikku tuli kuitenkin jo valmiiksi valkoisena ja kunnostettuna, ja siitä on ollut iso ilo jokaiselle tytölle. Viime viikolla hain sen alakertaan kuopuksen kiikuttavaksi, ja ahkerassa käytössä se on ollutkin! Kuvassa (lapsilta salaa) keinumassa esikoisen uusi pupu, joka odottaa visusti piilossa tulevaa, keväistä syntymäpäivää...
Remonttiakin on taas viritelty alulle, eilen ja tänään maalasin esikoisen huoneen seinät, ja pian mies alkaa asentaa uutta lattiaa sinne...
Mukavaa sunnuntaipäivää!

9 kommenttia:

  1. Ihania tuollaiset aarteet.

    Teillä on todella kaunis lattiakin, mitäpä mahtaa olla? Vinkkaa vaikka blogiini, jos ehdit pistäytymään :)

    VastaaPoista
  2. Ihana pikkuruinen kiikkustuoli! Meillä minun vanha oranssinen kiikku odottaa verstaalla kunnostamista ;)

    Innostusta remonttiin!

    VastaaPoista
  3. Me myös kävimme noita lattioita Puukeskuksessa eilen katselemassa. Tylsää vain, kun Timberwisella ei ole mitään näyttelytiloja, joissa voisi suurempia pintoja katsoa. Ajattelin joka tapauksessa tulevalla viikolla laittaa ainakin Puukeskukseen tarjouspyyntöä.

    Mistä te muuten ostitte lattiat?

    VastaaPoista
  4. H, kiitos!

    Kati, kiitos, samoin intoa teidänkin remontille!

    Nanna, me ostettiin lattiat Parketti Romanoffilta. Oli ihan ok palvelu ja tarjouskin taisi olla kohtuullinen. Vaikka ei sielläkään nyt mitään isoja pintoja ollut näytillä, mutta ihan riittävät palaset minusta.

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihana keinutuoli. Meilläkin on vielä esillä valkoinen keinuheppa, välillä sitä käytetään ja olen miettinyt se pois laittamista. En vain raaski kun on niin suloinen.

    Ja ihana pupu! Olen varmaan "harvinaisuus" kun meillä noita ei löyty yhtään.

    p.s kiitos sipulikukkavinkistä, hain niitä Plantagenasta kassillisen :)

    VastaaPoista
  6. Oih, löysin vasta blogisi ja teillä näyttää niin ihanalta! Niin ihanan valoisaa ja juuri sellaista tunnelmaa, jota tavoittelen omassa kodissani!!! Ihana kiikkutuoli!

    VastaaPoista
  7. Tosi suloinen toi keinutuoli :) Kiikkustuolista tulee aina niin kodikas olo. Söötti myös tuo maileg-pupu :)

    VastaaPoista
  8. Hanna, meilläkin on se samanlainen keinuheppa ja olen kyllä ajatellut säästää sen...jos vaikka joskus saisi lapsenlapsia ;)

    A, kiitos :) Käväisin kurkkaamassa blogiasi, ja ihanalta näytti!

    Minttu, kiitos! Minulle ja miehellekin kelpaisi oma kiikkutuoli...

    VastaaPoista
  9. Ensivisiitillä blogissasi ja olen ihastunut! Kaunis keinutuoli ja mistä olet hankkinut tuon Mailegin pupun, niin kauniit vaatteet sillä?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)