torstai 22. lokakuuta 2009

Kassi-alman uusin...



Posted by Picasa

Tällainen kassi pääsi mukaan Ihana Livingistä, kun ystävän kanssa vietimme shoppauspäivää Porvoossa viime viikolla. Näissä CK -kasseissa on jotain, mitä en vain voi vastustaa! Neljä tuntia hupsahti ihan huomaamatta pikku puoteja kiertäessä, taloja ihaillessa, tunnelmia nuuskiessa ja kahvitellessa. Onnistunut ensivisiitti siis! Tunnelmaa riitti, vaikka vettä vihmoi ja oli ankeista ankein sää -voin hyvin kuvitella, mikä idylli vanha Porvoo onkaan kesällä tai vaikka joulun aikaan...
Mukavaa päivää! Vielä ehtii osalistua arvontaan edellisessä postauksessa!

Arvonnan aika!

Posted by Picasa
Hurjasti kiitos teille kaikki lukijat! Mahtavat luvut kävijälaskurissa :) Ihanaa ja ilahduttavaa, että käytte täällä kyläilemässä ja viestejäkin jättämässä.
Tämänkertaisissa arpajaisissa joku voittaa "omasiksi" kuvan kaksi Greengaten Paisley-kuosia olevaa keittiöpyyhettä.
Mukaan pääsee kuten ennenkin: kommenttilootaan viestin jättämällä. Tosin kommentointi onnistuu vain rekisteröityneiltä käyttäjiltä, joten kaikki te rekisteröitymättömät arpajaisiin halajavat, tunnuksia luomaan :)
Arpaonnea kamut!

tiistai 13. lokakuuta 2009

Tuolin uusi asu

Posted by Picasa
Muistatteko tämän tuolin? Ostin sen kesällä kirppikseltä ja silloin se näytti tältä. Nyt se on valmiina keskimmäisen huoneeseen. Aika hempeä vai mitä?
Keskimmäiseltä tyttäreltä on puuttunut huoneesta "työ"pöytä. Sekin asia korjaantui eilen, kun huutiksesta löytyi kiva puinen peruspöytä viidellätoista eurolla. Tietysti se pitää maalata ja vetimet vaihtaa, mutta silti! 15e :) :) Ja minä kun kävin jo Ikeassa hiplaamassa kahdensadan euron lastulevyvirityksiä. Onneksi en sortunut sellaiseen!
Pöytä pääsee pikapikaa maalauskäsittelyyn. Laitan kuvia siitä myöhemmin!
Eilen tein muitakin kivoja kirppislöytöjä, mutta vaatepuolella, joten en ala niitä tänne kuvaamaan. Kuitenkin hyvä mieli hyrisee...
Hyvää mieltä sinunkin päivääsi :)

sunnuntai 11. lokakuuta 2009

7




Sain ihanat tunnustukset. Kiitos lämpöinen, Vanamo ja Nora! Olen kuitenkin niin tylsä, etten jaa niitä eteenpäin tällä kertaa, koska melkein joka blogiin ne ovat jo tiensä löytäneet.

Haasteeseen vastaan, ja tässä seitsemän asiaa minusta, joita ette tienneet:


1. Olen ikuinen elämäntaparemontoija. Ja tällä en tarkoita vasaraa ja nauloja, vaan ravintoa, liikuntaa ja yleistä hyvinvointia. Niin ruumiillista kuin henkistäkin.


2. Vihasin lapsena liikuntaa ja käsitöitä. Olisiko opettajalla ollut osuutta asiaan? Sama nainen molemmissa oppiaineissa.


3. Olen intohimoinen tasa-arvon ja kaikenlaisen tasapuolisuuden kannattaja.


4. En tiedä vieläkään, mikä minusta tulee isona.


5. Olen sietämätön myöhästelijä. Aikaoptimisti.


6. Pelkään aina metsässä, myös valaistulla lenkkipolulla, ollessani karhuja, hirviä, susia ja hämähäkkejä. Silti metsään on päästävä. Ja osa minusta haluaisi asua erämaajärven rannalla tai ulkosaaristossa lähempänä koskematonta luontoa.


7. Inhoan nakkeja ja makkaraa.


Leppoisaa ja kaunista sunnuntaita. Toivottavasti teilläkin on ollut hauska viikonloppu :)




keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Vihdoinkin!








Olen ahkeroinut maalisudin kanssa viime päivinä. Innokkaana sutinut uutta luonnonvalkoista maalipintaa kuvan vanhaan pöytään (punaruskea), kuopuksen vaatekaappiin (petsattu mänty) ja lastensänkyyn (petsattu mänty). Mies sai käyttämättömänä nurkassa majailleen jättimäisen kuntoilukeskuksen myytyä ja nyt tv-huoneessa on ihanan tilavaa. Niin tilavaa, että tuo vanha pöytä saatiin sinne mahtumaan, toimittamaan työpöydän virkaa. Ja tietysti samalla bloggauspaikkani vaihtui keittiön työtasolta kunnon pöydän ääreen!
Meidän portaat on yhä vailla maalia...maalikauppias suositteli Betoluxille vaihtoehdoksi Permo-puulattiamaalia. Se houkuttaa pienemmän kiiltonsa vuoksi. Onko kokemuksia Permosta???
Mukavaa myrskypäivää :)



torstai 1. lokakuuta 2009

Räyh & mur

Posted by Picasa
Tuon taannoisen pikku tauon aikana olen muun ohessa virkannut, virkannut, laskenut neliöitä ja taas virkannut...pikkuinen täkki alkaa jo hahmottua. Syytä olisikin, koska pian täytyisi alkaa valmistaa jotain pukinkonttiinkin (kaulaliina? apinoita? sukkia, lapasia, pipoja? mitä te neuloisitte lahjaksi?).
Omenoitakin on kuivatettu, vielä pitäisi jaksaa yksi saunallinen niitä laittaa. Soseeksi en omppuja keitä, eikä toisaalta tilaakaan hillopurkeille ole. Tuoreina ja kuivattuina omput ovat minusta parhaita! Keskimmäinen tytär taiteili kuvan hirmuiset pedot äitiä säikyttämään :D Eikös vaan alakin lahkeet tutisemaan?