keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Sisällä ja ulkona...

...on samoja valkoisen sävyjä, ainakin paikoitellen. Hiukan hätähousuna laitan tänne kuvan sisäportaista yhden maalikerroksen jälkeen. Enemmän kuvia sitten, kun on valmista (valmiimpaa).
Oikeastaan halusin kiittää edellisen postauksen tsemppiviesteistä. Ja kertoa, että mies saakin ostettua paneelilevyt jo tänään Porvoosta. Jippii! Joten vastoin narinoitani levyt ovat kuin ovatkin käsissä jo tänään, ja aikataulu ei juurikaan lipsu.
Hauskaa päivää :)

12 kommenttia:

 1. Hi,

  I really like to visit your blog, everytime you show us so wonderful pictures.

  Best wishes
  Yvonne

  VastaaPoista
 2. i love your blog! its so nice to visit. best wishes. ;0)

  VastaaPoista
 3. Teillä taitaa olla isompikin remppa käynnissä? Kiva, että paneelia löytyi :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää teidän portaat!

  VastaaPoista
 5. Voi miten kivaa kun paneelia löytyi nopsemmin ja lähempää. Tulee voittaja fiilis kun homma etenee.

  Mutta miten te käytännössä hoidatte tuon portaikon maalaamisen? Pitääkö teidän päästä yläkertaan, vai miten kauan maali kuivuu että voi kulkea niitä? Eli toisin sanoaen, mitä maalia käytätte? Meillä sama urakka odottaa, mutta olen ajatellut että meidän pitää lähteä reissuun että maali saa kuivua sen aikaa kun ollaan poissa... Ihanaa nähdä lopputulos. Jos vaikka maalausinto tarttuisi :)

  VastaaPoista
 6. Portaikko näyttää just sellaiselta kuin meillekkin haluaisin, ah:) Ja tosi kivaa, että saatte projektin kerralla loppuun;)

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis portaikko! Ihana ikkuna antamassa valoa...

  VastaaPoista
 8. Hei...Så vackert hem du har,legger meg som fölgare,vil inte missa non ting her:O))
  kram bella

  VastaaPoista
 9. Näitä päivityksiä oikein odotan kieli märkänä, kun olen alkanut haaveilemaan oman kotini "valkaisusta". Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 10. Moikka, ja kiitos taasen ihanista viesteistänne :)

  Tämän meinasin jo unohtaa vastata. Mutta muistinpas kuitenkin:
  Portaiden maalauksesta: Me maalataan Permolla, koska se on himmeämpikiiltoinen kuin Betolux. Portaathan on uutta lautaa, joten kevyt hionta vaan ja Permoa suoraan. Otexia olisi voinut laittaa, mutta kun se ei ollut välttämätön, jätettiin väliin.
  Portaat maalattiin, kun lapset oli mummilassa. Maalaus aamupäivällä puoleenpäivään mennessä ja illaksi piti olla pölykuiva, että päästään ylös nukkumaan, mutta eipäs ollutkaan...alimmissa portaissa näkyy jalankuvat, heh. Eli maalipurkki lupasi muistaakseni kuuden tunnin pölykuivuutta, mutta ei ollut vielä yhdeksältäkään illalla. Joten varatkaa reilusti aikaa kuivumiseen jos päädytte tuohon Permoon (kavereiden lattiat maalattiin sillä samalla, ja muisteltiin, että silloinkin kesti tosi kauan kuivua)!
  Lapset nukkuivat sen yön patjoilla joulukuusen katveessa tuvassa, minä ja mies sohvilla. Lapset olivat niin onnellisia, kun oltiin "retkellä" :) Olihan siinä tunnelmaa!

  VastaaPoista
 11. Niin ja Merja, täysi remppa on ollut päällä jo vuoden 2008 elokuusta alkain. Ja yhä jatkuu ja laajenee! Eiköhän tämä joskus valmistu. Ensin sisältä, ja sitten ulkoa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)