sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Hullu paljon töitä...

...haalii, viisas pääsee vähemmällä. Nyt liippaa tuo sanonta hyvin läheltä. Taitaa oikeastaan osua ihan nappiin: Maalattavia on ihan pitkäksi jonoksi asti (esikoisen sänky ja kaappi, mummon radiopöytä, pari pikkuhyllyä, pari isompaa hyllyä ja niihin kannattimet, kehyksiä, keskimmäisen työpöytä, tuleva keskimmäisen sänky&kaappi, portaat, kaiteet...apuaaaa) mutta en näköjään millään opi: lisää tulee. Perjantain kirppiskierrokselta löytyi tämä kiva pikkupöytä, joka onneksi on hyvä sellaisenaan.
Hulluus sitten iski, kun näin kirppiksellä kivan kaapin, joka siellä oli jo aiemmin (ja jota olin ajatellut vaatekaapiksi, mutta ei ollut tarvetta) ja josta tykkäsin jo silloin. Petsattua mäntyä, nyt yhtä rumanen kuin kuopuksen kaappi oli. Yksi ovikaappi, toisella puolen hyllyt, alhaalla kaksi vetolaatikkoa. Noin miljoona tuntia maalausta ja kevyttä hiontaa tiedossa. Takaseinään joku kiva tapetti?
Mutta syy, miksi sitten hurahdin tämän kaapin ostamaan, on kaamea kaaos ja tavarapaljous tv-huoneessamme. Lasten soittimet ja kirjat, omat lankavasuni, printteri, lehdet, laskupinot ym. eivät mahdu järkevästi mihinkään piiloon vaan ovat enemmän tai vähemmän esillä ja levällään. Tv-huoneessa ei tällä hetkellä todellakaan vallitse minkäänlainen järjestys tahi tyhjät, kauniit pinnat, joita mielelläni ympärilläni soisin olevan.
Tuo kaappi on siis tarkoitus pyhittää em. kamppeiden säilytykseen. Vanhat matkalaukutkin saavat siirtyä jonnekin muualle ja niissä olevat tavarat saavat paikan kaapissa. Vai tarvitaankohan sittenkin kaksi kaappia...
Uuden kalusteen hankintahan johtaa luonnollisesti siihen, että vanha järjestys ei enää ole hyvä. Täytyy varmaankin kaivaa toinen tv-taso varastosta käyttöön ja kiepsauttaa järkkä uusiksi. Taidankin alkaa heti.
Palaan kuvien kanssa. Siis sitten joskus, kun jokin homma on valmiimpi...
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

11 kommenttia:

 1. Tosi söpön pöydän olet löytänyt. Sen päälle on kiva laittaa kaikkea kaunista fiiliksen mukaan.

  Tsemppiä maalauksiin, aikamoinen urakka tiedossa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo pöytä on, kannatti lähteä!

  Tiedän muuten paikan, missä kolme neitiä voi olla yökylässä, kun mami aloittaa maalausurakan... =)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin tutulta. Maalattavaa olisi ja paljon on vielä vanhemmillani varastossa. Pitäisi pikkuhiljaa nekin kotiin roudata, mutta poissa silmistä-poissa mielesta.
  Ei muuta kuin voimia urakkaasi! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että sinulla on paljon suunnitelmia. Kuvia kaapista odotellaan :)

  VastaaPoista
 5. VOi että, kuulostaa tutulta :) Täälläkin olisi jos jonkinmoista maalattavaa ja tuunattavaa, isoja ja pieniä. Mieskin päivittelee, että miksi kaikkia huonekaluja täytyy aina tuunata itse, olis kuulemma kiva saada jotain valmiinakin :)No, kunhan liioittelee, on meille paljon ihan uutta ja valmistakin ostettu.

  VastaaPoista
 6. Hihi hauskaa että muillakin on tätä sama vimmaa.Voi kun olisi sellaista maalia joka olisi päällemaalattava heti,säästyisi sitä aikaa kun vetäisi kaikki kerrokset heti ;)

  Ihanan pöydän olet löytänyt!

  VastaaPoista
 7. Ihanan "utuinen" värimaailma teidän kodissa. Valkoista ja vaaleansinistä <3

  VastaaPoista
 8. Kylläpäs teillä siellä on vauhti päällä! Jatkakaa vaan samaan malliin. Kun on monta projektia päällä, niin tuntuu ettei mikään edisty/valmistu koskaan. Mutta sitten ihan yhtäkkiä onkin valmiina moni asia. Niitä kuvia odotellessa!

  ps. söötti tuo pikkupäytä!

  VastaaPoista
 9. On sulla hommaa jos kaiken aiot toteuttaa..tosin sama vika joskus mullakin, että ideoita ja jutskia on pilvinpimein..kun vaan ehtisi kaiken aina tehdä :) Tsemppiä harrastukseen!

  VastaaPoista
 10. Kiitos ihanista viesteistänne :)

  Kiva tietää, etten ole ainoa, jolla projektia riittää...

  Ja pöytä, se on just sopiva paikallensa. Nyt siinä on kukkia. Välillä kuopus istuu sen ääressä piirtämässä. Aina kun ohi kuljen, hytkäyttää mukavasti tämä uusin löytöni!!!

  VastaaPoista
 11. Ihana oli löytää blogisi, täältä saan minun vaaleisin unelmiini varmasti paljon inspiraatiota!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)