maanantai 1. maaliskuuta 2010




Eilen lauloi mustarastas meidän lähimetsässä. Ryntäsin parvekkeelle kuuntelemaan suupielet korvissa: mustarastaan ensimmäinen kuuluminen on joka vuosi varma kevään merkki, tai ainakin lähestyvän kevään. Ulkona kun ei vielä kovinkaan keväiseltä näytä: räntää, sohjoutuvaa lunta jalkojen alla, kosteankylmää.
Vaatepuolella on jo kevät mielessä täysillä. Kuvissa uudet lempparini: Takki (H&M), huivi (Lindex) ja laukku (Ihana Living). Jalkaan farkkulegginssit ja jotkut kivat kengät, jotka tosin ovat vielä kaupassa. Ehkä ElNaturalistat? Onko ne hyviä jalassa, kokemuksia? Jos teillä on kivoja kenkämerkkejä tiedossa, otetaan vinkkejä vastaan! Odotan niin kovasti lumen sulamista, kevyitä kenkiä ja kevättä...enkä varmaan ole ainoa?
Kivaa alkanutta viikkoa!

17 kommenttia:

  1. Mulla ei ole ikinä ollut parempia kenkiä kuin El Naturalistat ja usko, että olen kokeillut vaikka minkä merkkisiä.. Heti ekasta käyttökerrasta lähtien unelmat jalassa, joka euron arvoiset!

    VastaaPoista
  2. Tuota kassia oon kuolannut... Pitäiskohän tilata;) Kyllä olis kivaa hankkia vaikka mitä ihanaa kevätvaatetta.

    VastaaPoista
  3. Mulla on 3 elnaturalistat ja ne ON parhaat.

    1.laatu
    2.mukavuus
    3.persoonallisuus

    PS. kengät erityisen hyvät kävelyyn ja/tai ns ongelmajaloille.. :)

    SUOSITTELEN!

    VastaaPoista
  4. Ihana laukku. Minulla on parit El Naturalistat ja olen kyllä tykännyt niistä, koska rakastan värikkäitä kenkiä.

    VastaaPoista
  5. Mulla on ruskeat el naturalistat, joissa on se neulottu resori. On niin hyvät jalassa että monesti laitan ne jalkaan kun lähden koiran kanssa lenkille. Käyvät siis kaikenlaiseen menoon.

    Ihana kevätkokonaisuus sulla jo!

    VastaaPoista
  6. Ihania keväisiä vaatteita ja mikä laukku!! :)

    VastaaPoista
  7. Ihan vinkiksi vaan ketkä cath kidstonin tuotteita halajatte niin kannattaa tilata cath kidstonin brittiläisestä verkkokaupasta. Itse tilasin juurikin tuon saman messenger bagin joka tuossa kuvassa on ja samalla vähän muutakin... :) Laukku on verkkokaupassa alennuksessa 25 puntaa ja siihen pk:t 10 puntaa päälle niin summaksi tulee noin 38 euroo ja risat. Tuolla ihanaliving kaupassa hinta näyttäisi olevan tuolle laukulle 43 euroa plus siihen pk:t 6,9 €. Pikku vinkkinä vaan :) T: Cath Kidston fani

    VastaaPoista
  8. Ooooh Nice jacket, I will have a look in the H&M webshop.
    Shoes? I'm a lucky girl, my husband sells shoes so he brings them home for me :o) I don't think you can buy them over there.
    Untill next time, Karin

    VastaaPoista
  9. Tuo takki on ihana! Itsekin sitä moneen kertaan hiplasin mutta sitten löytyikin ihan toisenlainen. Mutta ihana on, kevättä odotellaan täälläkin.

    VastaaPoista
  10. Olen myös uhrannut jo ajatuksia kevään pukeutumiselle... Lookisi näyttää hyvälle!

    Mukavaa alkanutta viikkoa ja maaliskuuta! <3

    VastaaPoista
  11. Sama takki löytyy täältäkin mutta vihreänä :-)
    Ihana kassi!

    VastaaPoista
  12. Hei!

    Itselläni on muutamat El Naturalista kengät ja todella hyvät jalalle. Ihana kassi.

    VastaaPoista
  13. Ihku takki. Onko Camperit hyvät ongelmajaloille? On ainakin ihanan näköisiä kevätmalleja. Miten olisi jotkut iltatreffit viikolla 11? Sami pois kuvioista koko viikon? Laita sähköpostia...

    VastaaPoista
  14. Kiitos, kiitos kenkävinkeistä!!!
    Ja kommenteista yleensäkin :)

    ElNaturalistat hankin todnäk, koska niissä on korko monissa malleissa, ja sellaisia kaipaan. Camperitkin on kyllä kivoja, kurkkasin valikoimat. Yhdet unelmanilkkurit voisin ottaa sieltä heti...

    Sari, sovitaan vaan treffit sille viikolle. Tekstaillaan :)

    VastaaPoista
  15. Et ole ainoa joka odottaa kevättä :) Täällä odotetaan myös. Minulla on tuo sama takki harmaana ja odotan jo kovasti sen päälle pukemista :)
    Liityin muuten lukijaksi ihanaan blogiisi!

    VastaaPoista
  16. Oi kuinka ihana takki! Voi kuinka onkaan sitten kiva alkaa pukeutua kevyemmin :) Sitä odotellessa..

    VastaaPoista
  17. Hej på dig!

    Vad härligt med fågelkvitter som inger hopp om våren. Här känns våren riktigt avlägsen än. Vilken underbar jacka du hittat så snygg i kragen och perfekt assecoar med Cath Kidston väskan. Det blir jätte fint!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)