torstai 5. elokuuta 2010

Lomamuistoja




Loman lopuksi vietettiin vielä lötkötysviikko Kreikassa. Todettiin jälleen, että viikko on kyllä aika lyhyt aika lomailla. Olisin voinut maata (hah, muka: asetun aurinkotuoliin kirjan kanssa ja heti on lapsilla pissahätä, jano, nälkä, hieno temppu altaassa esitettävänä, uimalasit hukassa, amppari lähistöllä tai ihan vaan huomionkaipuu) toisenkin viikon altaalla! Ja syödä ihanaa kreetalaista ruokaa: bourekia, täytettyjä tomaatteja, jugurttia&hunajaa&hedelmiä, tsatsikia, salaattia, souvlakia... Toisaalta oli ihana palata kotiin, kun oli ihana Onni odottamassa.  

Odottamassa oli myös vähemmän ihana sotkuisa koti...muutama viikko enää aikaa olla kotona ennenkuin työt alkavat yhdeksän kotivuoden jälkeen, ja miljoona asiaa tehtävänä. Viime päivät ovatkin kuluneet visusti kotona siivoten ja järjestellen. Tekis melkein mieli laittaa kaikki ylimääräinen lähetystorille, kun tuntuu ettei olis energiaa mihinkään kirppishinnoitteluihin nyt. Mistä tätä tavaraa tulee??!!?? Mihin kaikki aika menee?!? Miten, miten saadaan tämä huusholli pidettyä pystyssä=siistinä, kun minäkin olen töissä? Joo, tiedän kyllä vastaukset mutta välillä on vaan pakko vähän valittaa ;-D

Iloista torstai-iltaa :)






19 kommenttia:

  1. Ihania lomakuvia.
    Haaveilen josko päästäis jouluksi lomailemaan lämpimään.
    Samoja juttuja huokailin aikoinaan kun pitkän kotiäitiyden jälkeen lähdin työelämään.
    Aluksi jaksoin skarpata ja siivota.
    Vähitellen sitä antaa enemmän ja enemmän periksi. Meillä oli torstai siivouspäivä ja siivoukseen osallistui koko perhe. Sunnuntaina taas oli jo kaaos.
    No , tämmöstä tää elämä on . Aikansa kutakin.
    Älä murehdi , kyllä ne asiat siitä lutviutuu.
    Aurinkoisia päiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat värit noissa kuvissa ja ihania kuvia ovat muutenkin!

    VastaaPoista
  3. Upeita kuvia! Itsenikin tekisi mieli Kreikkaan.

    VastaaPoista
  4. Ah, ihania kuvia!

    Mutta onneksi on liput varattuna uudelle reissulle! Sitä odotellessa relaa vähän ja anna osan sotkusta olla jossain oven takana!

    Ja ne kirppispaikat me varataan!!!

    VastaaPoista
  5. hello,
    very nice pictures...
    PURE SUMMERFEELING!!!!!!!!!
    Many greetings,
    Elke

    VastaaPoista
  6. Upeita kuvia. Aah, ihanaa kun itesekin pääsee Kreikkaan vielä syksymmällä. Ja se ruoka...

    VastaaPoista
  7. Onpa kauniita kuvia :)

    Minäkin haluaisin hankkiutua puolesta meidän tavaroista eroon. Olen tehnyt päätöksen, että harkitsen jatkossa tarkasti uusia hankintoja. Tavaraa on aivan liikaa..

    Mukavaa tulevaa helleviikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Voih, minä olen samassa tilanteessa, syksyllä töihin 4,5 vuoden kotiätinä olemisen jälkeen. Saa nähdä mitä tulee...

    VastaaPoista
  9. Aivan ihania kuvia!!
    Saanko udella missä päin Kreikkaa olitte..?
    Ihan vesi herahtaa kielelle tuota ruokakuvaa katsellessa. Olimme Kreetalla alkukesästä ja rakastuimme saareen niin, että ensi kesän matkan säästäminen alkoi samantien :)

    T:Jutta

    VastaaPoista
  10. Oi että mitä ihania sinisen sävyjä näissä lomakuvissa, aah.

    Tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen! Mä olen opetellut antamaan armoa itselleni, sulkemaan silmäni, laittamaan ovia kiinni jne. On tämä silti aikamoista rumbaa. Varsinkin sitten kun taas syksyn harrastukset alkavat. Mutta nää on niitä ruuhkavuosia kaiketi?! Täytyy vain tarttua pieniin hetkiin ja ottaa pidennettyjä viikonloppuja, kuten minä juuri tänään ;) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Hei minuakin kiinnostaa, missä päin olitte? Meidän PITI mennä Kreikkaan pitkästä aikaa tänä kesänä - all inclusive jne. mutta sitten löysimme itsemme lopulta iänikuisesta Espanjasta. (Tosin siinä nyt toki syynä se, että on se oma paikka siellä.) Mutta jospa ens kesänä. Tykkään kans itse niin paljon Kreikasta!

    VastaaPoista
  12. Pala paratiisia tosiaan! Itse en voi koskaan lähteä viikoksi mihinkää. Tulisin vain surulliseksi. Pri kolme viikkoa onkin sitten vaikeampi järjestää, joten ei paljon olla ariin vuoteen matkusteltu...

    Voimia arkeen, kyllä se siitä, kunhan alun kankeudet on voitettu!

    Ja terveiset Onnille!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanan tunnelman olet saanut välittymään kuvistasi, oikein voin haistaa ja maistaa meren. Kreikka on mun suosikki lomakohde. Niin sinistä ja valkoista.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  14. Oletpa ottanut hyviä kuvia:) Todella onnistuneita!

    VastaaPoista
  15. Kiitos, kiitos taas teille kivoista kommenteistanne!

    Kuvista: kiitos kauniista sanoistanne! Siellä värit on niin hehkuvat ja kauniit, ettei kuville tarvinnut tehdä mitään ohjelmalla, ihmeellistä!

    Me oltiin Kreetalla ties monettako kertaa, nyt Staloksen kylässä Hanian kupeessa -tuossa yhdessä kuvassa näkyykin Plataniaksen suunnalta Agii Apostoli, saari jossa on ihankuin lohikäärmeen luolan aukko, huuuu.

    Kreetalle tekis jo taas heti mieli meidänkin. Nyt oltiin pienessä 5 huoneiston hotellissa, ei mikään kovin hieno mutta muuten oikein hyvä, tilava kolmio asiallisin varustein. Ihana merimaisema ja kivoja perheitä. Olen alkanut inhota jättihotelleita joissa saa maksaa itsensä kipeäksi esim. merinäköalasta, joka sitten osoittautuukin siivuksi merta hotellin roskalaatikkojen yllä. Plääh. Parhaat huoneistot tuntuu aina menevän ihan muille kuin meille suomalaisille. Iso uima-allashan olis lapsille ihana, mutta pienemmässä mittakaavassa voi ottaa itse rennommin, ja sehän se löhöloman pointti onkin, eikös?

    Te onnelliset, jotka vielä sinne -tai mihin tahansa lomailemaan förstås -reissaatte kesän ja syksyn mittaan: Nauttikaa :)

    VastaaPoista
  16. Upeita lomakuvia! Kiitos näistä elämyksistä:)

    VastaaPoista
  17. No niin minä olin katsovinani, että samalta pikku saarelta näyttää, eri suunnalta vaan katsottuna!!:) Me oltiin Malemessa, eli noin 17 km Haniasta. Aivan IHANA rauhallinen kylä ja Imperial aivan mahtava perhehotelli! Siellä oli niin siistiä ja ystävällinen palvelu ja MERI..ihan vieressä. Ja mieletön uima-allas.
    Kaverit tulivat sieltä juuri viidettä kertaa ja yhdet toiset tuttavat kolmatta kertaa!

    T. Jutta

    VastaaPoista
  18. Ihanat Kreikankuvat! Se onkin sellanen maa, jossa en ole ikinä käynyt. Mutta jospas seuraavaksi vaikka?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)