keskiviikko 14. syyskuuta 2011



Vihreää...
Merenneidon pesupähkinät, uusi tuttavuus. Pesevät ei-tahraisen pyykin ihan kivasti...pyykki on puhdasta ja omatunto samoin kun voi vähentää pesuaineen käyttöä. Koska pyykkiähän meillä pestään ja paljon! Pesen näillä normipyykkiä, en siis vauvan pukluja tai isompien ketsuppitahroja -tosin nekin saattaisivat lähteä, jos kokeilisi sappisaippuaa kaveriksi. Suosittelen!





Sinistä...
kauraomenapaistos ja vauvis. Ihania molemmat! Mitenköhän taas jaksaisi pyristellä irti tästä sokerikoukusta? Kesällä oli niin helppoa, kun pystyi korvaamaan epäterveellisyydet mansikoilla, kirsikoilla, vatuilla, herneillä ja muilla tuorenameilla. Omput ja porkkanat ei ihan yllä samalle viivalle kesäherkkujen kanssa :/ No, aikani kun ihmettelen tätä hiilarien aiheuttamaa tunkkaista oloa niin eiköhän taas ala järkevämpi ruokavalio houkuttaa...



  
                       Pinkkiä...                                                                          no  vauvahan se siinä taas :D pieni on joutunut kuvatuksi aikas paljon mutta minkäs teet, kun kotiakaan ei nyt sen kummemmin viitsi esitellä -vapaahetket vietän mieluummin vaikka tässä koneella kuin imurinvarressa.   
 Hauskaa iltaa jokaiselle!

14 kommenttia:

  1. Kivat kuvat ja sävyt.
    Kauankos tuo pesupähkinäpussi kestää?

    VastaaPoista
  2. Minäkin kokeilin taannoin pesupähkinöitä, mutta huomasin ettei pesuteho riitä kovien ruokatahrojen poistamiseen. Normipyykille ovat kyllä oikein kiva ekologinen vaihtoehto eli minäkin suosittelen kokeilemaan! :) Seuraavan kerran aion lorauttaa koneeseen hieman tuoksuöljyä, jotta pyykki olisi mukavan raikasta.

    Kiva vauveli! :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloinen pieni <3 <3

    VastaaPoista
  4. Noita pesupähkinöitä voisin myös kokeilla, tosin voi olla että kyllästyn pyykin lajitteluun osastoilla "tahraiset" ja "ei-tahraiset". Ja onkohan meillä noita ei-tahraisia... Mistäs ostit, Ruohonjuurestako?

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Voi hitsi miten ihania tyttöjä teillä asustaa;) Ja vauvis on ihan ylisöpö! Pesupähkinät saa mun puolesta odottaa, että remppa vähän valmistuu... Jos sit jaksais olla vähän vihreämpi;)

    VastaaPoista
  7. Kiitti pesupähkinävinkistä, uusi tuttavuus minulle!

    Kivoja vauvelikuvia!

    VastaaPoista
  8. Voi miten suloinen vauva on♥Onko yhtään samaa näköä jonkun siskoksen kanssa?Meillä Lyyti on ihan samannäköinen kuin Onsku vauvana.Onskulla oli vaan super isot posket mitä Lyytillä ei ole:)
    Mä oon joskus miettinyt noita pesupähkinöitä lähteekö pyykki ihan oikeesti puhtaaks.Meillä kun poikien paidat on aina jossain möhnässä ja housujen polvet hiekas tms.Nyt vois kyllä koklaa kun sain just uuden pyykkikoneen.

    VastaaPoista
  9. Sanoin just M:lle tänään, että voi kuule oli maailman kaunein vauva tänään näytillä :-) Mutta ei siltikään pienintäkään vauvakuumeastetta mulla. Ihan hyvä :-D Eetu oppi sanomaan vauva ja hoki sitä tässä illalla!

    VastaaPoista
  10. Onnittelut vielä ihanasta vauviksesta! Hän on niin suloinen! Täälläkin odotellaan omaa vuvvua syntyväksi vielä tänä syksynä : )! Kaunis blogikin sinulla on, jäin lukijaksi! Iloa syksyyn!

    VastaaPoista
  11. Voi ihanuus mikä nyytti, huoh. Täytynee testata noita pähkinöitä miten toimivat. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Heips kaikki kommenteeraajat, ihania olette, kun jaksatte jättää viestejä :) kiitos!

    Pesupähkinäpussiin laitetaan pähkinänkuoria, muistaakseni kahdeksan puolikasta(?) ja ne murskataan, että saponiini liukenisis helpommin. Samoilla kuorilla pesee 2-3 koneellista ja sitten vaihto. Peruspyykki kyllä puhdistuu, mutta tahrat tosiaan vaatii tujumpaa ainetta. Ja jos tuoksua kaipaa, niin se tuoksuöljy on hyvä idea!

    Mä ostin noi Prismasta, hinta ei ole paha, jotai 3,90e tms.

    Vauvasta: tyyppi on tismalleen sama kuin edelliset painokset ;) eli vauvasta löytyy kaikkien siskojen näköä, milloin on kenenkin näköinen. En osaa vielä sanoa, ketä muistuttais eniten ;)
    Kerron vauvalle terkut kaikilta kilteiltä tädeiltä jotka laittaa kivoja kommentteja!

    VastaaPoista
  13. Täällä myös yksi tyytyväinen pesupähkinöiden käyttäjä, vinkiksi sellainen että sappisaippuaa ensin kuivuneisiin tahroihin niin kaikki hoituu pesupähkinöillä.

    Ostan omat ruohonjuuresta, mutta näkyy noita nykyään myytävän ihan prismassa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)