sunnuntai 16. elokuuta 2015

Parasta meidän kesässä


Meillä oli poikkeuksellinen kesä. Ei siksi, että säät olivat, mitä olivat. Eikä siksi, että tehtiin remonttia ja saatiin aika kivasti valmista. Eikä siksi, että piha on alkanut päästä vanhan pihapiirin ansaitsemaan kukkien kukoistukseen. Eikä siksi, että kevätkylvöni onnistuivat loistokkaasti ja piha on kukkasista rehevänä. 
Vaan siksi, että saatiin lomailla yhdessä koko perhe, koko kesän! Se oli kesän monista kivoista jutuista parasta. Ja loman huipensi tarpeeseen tullut lämmittelymatka Turkin polttavanpaahtavanläkähdyttävänihanankuuman auringon alle. Lämpöä totisesti riitti! Minua se ei todellakaan haitannut, mutta perheen pienin oli kaksi ensimmäistä päivää nuupahtanut, ennenkuin tottui kuumuuteen. Ja tiuhaan juottamistahtiin (uhmaikäinen, polttava helle ja päätös olla juomatta = vanhempien loman kohokohta ;D)!
Hotelli oli jälleen kerran Tjäreborgin Sunwing. Ihan kiva, uusi ja tyylikäskin hotelli, mutta ei tehnyt niin suurta vaikutusta, että suunnittelisimme sinne uutta reissua. Koska me reissataan ainakin nämä lähivuodet pikkuväen ehdoilla, hotelli ja sen palvelut ovat tärkeimmässä osassa eli kaiken pitää olla helppoa. Kaikki olikin sinänsä ihan ok (paitsi kivikovat sohva-lisävuoteet, joissa pienimmät lapsiraukat joutuivat nukkumaan) ja konseptin mukaista. Sunwingillä on kuitenkin monta muuta vielä kivemmalta vaikuttavaa hotellia. OBC Kreetalla, esimerkiksi! Sinne seuraavaksi...ikuinen matkakuume lämpimään ja aurinkoon on päällä. Onneksi sitä lämpöä ja aurinkoa on sentään luvassa vielä ihan omalla pihallakin!
                                                     
6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia :) Onpa teidän vanhemmatkin tytöt kasvaneet! Muistan kun aloin seuraamaan blogiasi, että olivat ihan pikkutyttöjä. Näin se aika kuluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Niin, aika rientää! Toisaalta se on niin haikeaa, mutta toisaalta siitä iloitsee.

   Poista
 2. Ihana kuva sinusta ja tyttäristäsi!

  VastaaPoista
 3. Kiitos <3 Kerrankin otos, jossa kaikilla silmät auki jne :) Ehkä se hyvä lomafiilis vaikutti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)