maanantai 2. marraskuuta 2015

Uusi arki on täällä!








Jokin aika sitten aamupäivällä istuskelin kahvikupillisen äärellä vielä yöpuvussani ja sangen innottomasti suunnittelin siivoamisen aloittamista. 
Sain puhelun, joka sai kädet tärisemään, sydämen laukkaamaan ja polvet tutisemaan. Puhelun päätyttyä syöksyin imurinvarteen. Pyyhin pölyt. Järjestelin makuuhuoneeseemme kaksi lisäsänkyä. Raivasin keittiön. Huhkin mielettömällä raivolla siivouksen valmiiksi ennätysajassa :D
Muutamaa tuntia myöhemmin istuin olohuoneen lattialla tutustumassa tulokkaisiin. 
Eli täällä ollaan päästy ensimmäisen kerran tositoimiin kriisisijoitusperheenä!

Ankein aika syksystä on siis hurahtanut ohi pikavauhdilla. Kun Halloween ja pyhäinpäivä ovat onnellisesti ohi, saa kai alkaa jo virallisesti joulun odotuksen? Eilen roudattiin kanalasta joulukoristelaatikot sisään ja hypisteltiin kaikkea ihanaa. Ihan muutama juttu otettiin esille, loput vähitellen ensimmäisistä adventista alkaen. Pikkutytöt tosin kinusivat ja saivat jo tontut leikkeihinsä. Kyllästyvät niihin jouluun mennessä ja sitten ne saavat rauhassa toimia koristeina...
Niin ihanaa, kun joulu tulee! 

Tunnelmallisia marraskuun päiviä!


19 kommenttia:

  1. Ihanan harmoninen värimaailma kodissanne! Lämpimin ajatuksin, Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :) Näissä haaleissa ja vaaleissa sävyissä viihdyn parhaiten...
      Lämpimät ajatukset takaisin1

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos -aurinkoa sinne teille myös, ja mys-marraskuuta!

      Poista
  3. Kauniita kuvia kodistanne! Iloa ja voimia uudenlaiseen arkeen! Teette arvokasta työtä :) Ja todellakin, joulunodotus saa alkaa, onhan jo marraskuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!! Kyllä sitä pienten kanssa huomasi, että ikää on itsellä tullut -yöheräily vaatii hitusen enemmän kuin aikoinaan omien lasten kanssa. Onneksi pääsääntöisesti saatiin nukkua yömme hyvin! Vaikka, kyllähän ne heräilytkin kestää, koska se on kuitenkin tilapäistä.
      Jes, en olekaan ainoa joulunodottaja marraskuun alussa (vaikka mies aina jaksaa sitä väittää ;)!

      Poista
  4. Ihana, ihana koti! Niin kaunis ja harmoninen.

    Paljon voimia, jaksamista ja iloa arvokkaaseen työhön, mitä teette lasten parissa. <3

    VastaaPoista
  5. Voi ihmettä - elämässä sitä riittää...tuo sijaisvanhemmuus on niin isoAsia etten osaa ees sanoin kommentoida...onnea ja voimia...niitä siihen varmasti tarvitaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos -onnea ja voimia tässä hommassa tosiaankin tarvitaan :) Toisaalta sijaisvanhemmuus on iso asia, toisaalta työ. Erilainen työ. Ehkä työ, josta tuleekin elämäntapa? Vaikea vielä sanoa, kun ollaan niin alussa ja kokemattomia. Mutta intoa riittää!

      Poista
  6. Kauniita kuvia! Ja kaunis on myös tuo sinun lattiavalaisin! Lampun tarinan lukeneena kiinnostaisi tietää miten löysit siihen tuon varjostimen. Yritin etsiä juttua siitä blogistasi mutta en löytänyt :) Muistan lukeneeni postauksen jossa oli vanha valokuva valaisimesta jonka olit saanut työkaveriltasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ajatella, että muistit tuon lampun vuosien takaa :) En ole tehnyt varjostimen löytymisestä juttua blogiin...
      Varjostin löytyi kirppikseltä, kuinkas muutenkaan :D Jouduin tosin ostamaan kokonaisen jalkalampun, että sain varjostimen, mutta kyllä kannatti. Vaikka se toinen lamppu ja varjostinkin ovat uudempaa tuotantoa, varmaankin 80-luvulta. Hyvin se varjostin tuohon sopii :)

      Poista
  7. Onpas kiva nähdä välähdys tuosta uudesta pikkuhuoneesta, kivalta näyttää!!!
    Minä toivun täällä kauheasta vatsataudista. Joulu kuulostaa näin toipilaalle oikein ihkulta ajatukselta. Mulla olis tuossa kuistilla valmiiksi odottamassa uudet ulkovalosarjatkin...jospa tänään saisin ne terassille.
    Terkkuja teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos -ja hei, ei paljoa puutu, ettei koko huone näy kuvassa. Jospas joskus pääsisitte taas kässäämään tänne niin näkisit livenä!
      Hui kauhea, vatsatauti! Nyttemmin se taitaa onneksi olla ikävä muisto vain...voitko kuvitella että meillä Matu on välillä oikein toivonut oksennustautia itselleen. Siksi, että silloin saa katsoa padiltä ohjelmia koko päivän. Jep. :D :D
      Ihanaa viikonloppua ja terkkuja sinne myös <3

      Poista
  8. Voi teillähän riittää säpinää siellä, upea asia tuo sijaisvanhemmuus ja varmasti myös haastavaa. Tsemppiä oikein kovasti teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Säpinä vaimeni, kun lapset lähtivät, mutta nyt ollaan kokemusta rikkaampia! Innolla odotetaan, mitä tulevaisuus tuo ja keiden kanssa tiet kohtaavat :)

      Poista
  9. Ihania kuvia, sopivan jouluista jo. ;) Pimeä marraskuu menee kivuttomasti ohi, kun voi jo vähän tunnelmoida. Joulukuu meneekin sitten niin nopsasti, että hyvä aloittaa ajoissa. Itsekin suunnittelin, että jotain pientä voisi jo laitella, pelkät valosarjat tuovat jo ihanasti tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Valoilla tunnelmointi on ihanaa, kun ulkona on synkkä marraskuu :)
      Ja joo, olen ehdottomasti samaa mieltä, että joulufiilistelyt on hyvä aloitta ajoissa, että ehtii. Joulunpyhien jälkeen sitten raivaankin kaiken jouluisen (paitsi valot, mutta ne onkin talvivalot) hyvillä mielin pois ja alan odottaa valoisia päiviä...

      Poista
  10. Onnittelut hienosta ja arvokkaasta työstä!
    Niinpä,talvivalot nimenomaan😉
    Kerrossängyistä kysyisin,ovatko "nykyaikaiset",eli jotain merkkiä,mistä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Kerrossänky on itse tehty. Etsittiin aikamme nättiä, ja kun ei löydetty, mies nikkaroi mun toiveiden mukaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)