tiistai 12. elokuuta 2008

Pikku kokkaajat...



Tänään juhlistettiin esikoisen eskarin- ja keskimmäisen päiväkerhon alkamista tekemällä pitkästä aikaa pannukakkua. Pienet kokkaajat iloitsivat, kun äiti otti kuvia: jee me päästään vihdoin sun blogiin! Kyllä vaan, mutta hups, päät puuttuvat kuvista...;)
Kuvissa näkyvät kulhot ja kapustat ovat Tanskanreissulta, ne samaiset, jotka matkasivat kotiin sylissäni halki Ruotsin, koska autossa ei ollut muualla vapaata tilaa...
Remontti etenee joutuisasti! Pian aletaan laatoittamaan kylpyhuonetta. Ikkunat on vaihdettu. Keittiön kaappeja kasataan ja seiniä maalataan. Kuvia tulee heti, kun on jotain kivaa näytettävää. Toivottavasti pian sillä kahden (!!! kääk !!!) viikon kuluttua jo muutetaan! Rientää pakkaamaan...
Leppoisaa arkeenpaluuta teille muille meidän remonttihulinoista :)

13 kommenttia:

  1. Heti kulhot nähtyäni ajattelin, että mistähän nuo on ostettu :) no, ehkä en lähde hakemaan itselleni samanlaisia, mutta ihania ovat siitä huolimatta.

    VastaaPoista
  2. Ihania kulhoja! Minäkin ihastelin noita Tanskassa mutta mieheni tyrmäsi raahaamisen (lentokoneessa). Onneksi Stockalla oli aika kivannäköisiä vastaavia.

    Suloisia leipureita.

    Vähän kyllä kateeksi käy uusi kotinne, uuden kodin kuume olisi niin kova ja lisä tila tarpeen :) Tsemppiä remontiin ja muuttopakkailuihin.

    VastaaPoista
  3. Ihania kulhoja! Tsemppiä remonttiin!!! Mielenkiinnolla ja malttamattomana odottelen jo kuvia. Vitsit vaan kun teillä etenee rivakasti remontti. Meillä kun täällä menee kuukausia ennenkuin edes voidaan muuttaa...
    Pakkailuintoa!

    VastaaPoista
  4. Kivat kulhot ja essut lapsilla..

    VastaaPoista
  5. Så fina bakbunkar och förkläden!
    Så spännande med att flytta, kan tänka att du har fullt upp...

    VastaaPoista
  6. Heippa Hanni! Pistin meiliäkin, mutta sulla varmaan kamala härdelli meneillän :-) Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, ajattelin tulla näyttämään nokkaani joku päivä kyllä - kutsun itseni kylään raksalle!

    VastaaPoista
  7. Vilka sötisar som hjälper mamma i köket! Härliga skålar&förkläden½ Hoppas flytten går bra och att renoveringen går snabbt frammåt! Ser fram emot mycket bilder.

    Trevlig Weekend! Jenni

    VastaaPoista
  8. HEI!
    Löysin ihastuttavan blogisi ihan sattumalta ja pakkohan miun oli ihastella kuvia ja lukea muutama kirjoituskin..! Kaunista!

    Olen ihan uusi täällä blogi maailmassa ja vallan innostunut!

    Myös Tanska-innostuksesi osui silmääni. Itse olen asunut vuosia Tanskassa ja mieheni on sieltä kotoisin, tällähetkellä tosin majailemme Suomessa, vaikka useita kertoja vuodessa Tanskassa käydään. Tanskalainen tyyli on mieluisaa minullekin ja AINA sielä käydessä ON käytävä sisustusputiikit, kirpparit ja kierrätyskeskukset läpi.. Mainioita löytöjä olen tehnyt.

    Aurinkoaloppukesään!
    -anni

    VastaaPoista
  9. ÅÅåå så fint! måste kolla in hela din blogg känner jag

    VastaaPoista
  10. Vilken ljuvlig blogg, har just hittat hit så nu ska jag kika runt lite!
    Hoppas det är ok att jag länkar till dig!
    Kram Anna

    VastaaPoista
  11. Vilka ljuvliga bilder du visar!
    Hoppas att flytten går bra önskar
    Gunilla i Singapore

    VastaaPoista
  12. Första gången här, jättefin blogg!Söta förkläden och skålar! Visst är det mysigt att baka med barnen. Kram,Anette

    VastaaPoista
  13. Moikka,

    kiitos ihanaisista kommenteistanne!
    Thanks for your nice words!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)