maanantai 30. tammikuuta 2012

Viherrystä ja valoa









Vihreää pilkistelee siellä täällä.
Herneenversojen idut mustassa mullassa on niin tervetullut näky!Olen ihan kevätfiiliksissä, kun valoakin alkaa jo riittää.
En ole talvi-ihminen, mutta kun olen saanut parin vuoden tauon jälkeen nauttia vauhdin hurmasta ladulla niin se kyllä tekee talvesta ihan mukavan. Ja siedettävän. Kivankin oikeastaan :)

Ja sit huonot uutiset: se tuoksuköynnös on toden totta kuoleman kielissä! Miten voi olla mahdollista?!! Viikossa!!!
Auttakee lisävinkeillä onnetonta. Kastelin sen viikon aikana kunnolla kerran, kun kuivahti, ja se on majaillut keittiön ikkunan äärellä. Olisko patterin lämpö suututtanut sen? Siirsin sen viileämpään, mutta lehdet vaan kellastuu...snif.

Iloa päivääsi <3

perjantai 27. tammikuuta 2012

Hyvää viikonloppua!

Hilda 5kk

Taulu Belle&Boo

Matildan värityskirjasta



Kässäkerho on kokoontunut. Toisaalta sitä voisi kutsua myös kälätyskerhoksi :) Hildallakin meni mukavasti parituntinen isompien vipellystä seuraillessa! Kiitos kässäkamut(kissat?)!
Tuotoksena mulla yksi kärpässienen alku, siitä ei paljon kuvattavaa riitä. Jos vaikka sais tahtia kiihdytettyä kevätmyyjäisiä kohden. Myyjäiset -ja kirppis- on muuten la 24.3. Latokasken asukaspuistossa, save the date please!

Mulla oli älä osta mitään -viikot menossa, ja hyvin toimi, kunnes eksyin tänne. Ihania juttuja! Jotain piti tietysti saada ja nyt vartoilen pakettia.

Meillä on mukava viikonloppu tiedossa. Lapset hoitoon ja laatuaikaa aikuisten kesken jee! Nyt lähden valmistamaan jälkikasvulle jotain perjantaihyvää ruokaa.

Hyvää viikonloppua :)

keskiviikko 25. tammikuuta 2012





Lounassoppa ja parit kirppislöydöt. Fidasta löytää välillä uskomattomia juttuja halvalla ja usein sit niitä kategoriaan "paskat kirppislöydöt" kuuluvia (esim. oranssi-keltainen, 90-lukuinen kangaspala pöytäliinakokoa 25e. Rikkinäinen pitsipäiväpeitto 100e. Kulahtanut aluspaita 5e. Näitä voisi jatkaa loputtomiin!).

Täkki maksoi 3e ja leipälaatikko 4e. Kumpikaan ei ihan varsinaisesti ole lempiväriä, mutta kivoja silti. Leipälaatikon ruusut on niin suloiset! Jos joskus olis mökki, minne kaiken kivan kirpuilta kannetun jutun sais viedä. Nyt ne pitää majaa varastossa ja vintillä.

Kirjakopassa mun ihana sisustuskirja sekä ihana lasten klassikko, jonka Hilda sai lahjaksi. Tykkäsin lapsena juuri tuosta samasta kirjasta ja piti heti selata esiin kuva, jossa metsän väki juo appelsiinistä mehua pillillä. Taisin lapsena yrittää samaa :)

Leppoisaa loppuviikkoa!



maanantai 23. tammikuuta 2012


 




Räpsyjä viime viikolta. Herkullista pinkkiä sattui kameran tielle useassa kohdassa. Munkinsyönti on tosin tällä erää slut! Kahden päivän kevennyksen (ja yhden hiihtolenkin, hih) jälkeen olo on jo paljon energisempi. Kevennys siis tarkoittaa mun kohdalla lähinnä sokerin karttelua. Kokemuksesta tiedän, että viikon kuluttua ei enää tee edes mieli makeaa.

Tekisi niin mieli kanavoida tämä energia täällä kotona suursiivoukseen, mutta kohta harrastuskuskin pesti kutsuu. En kuitenkaan valita, koska siinä siivellä ehdin piipahtaa kirppiksellä...

Energiaa, tarmoa ja toimeliaisuutta viikkoosi! 




lauantai 21. tammikuuta 2012






Ah viikonloppua! Lunta ja hiihtoladut.
Ja mä yhä flunssainen -huomenna aion uhmata ja käydä avaamassa hiihtokauden. Tää loputon flunssakierre on luonnollisesti seurausta huonoista, huonoista ruokatottumuksista, jotka yllättäen jäivät päälle joululta. Ehkä olis kandennut se herkuttelun vähennys -lupaus. Nyt on nimittäin kuitenkin pakko jättää sokerin ja höttöruoan syöminen vähemmälle. Superfoodit, kasvikset ja raakaruoka voitolle taas. Kaiholla muistan viime kesää, kuinka vointi oli loistava raskauskolotuksista huolimatta kaiken sen terveellisen ja hyvän herkuttelun ansiosta.


Kuvissa ruusut joulukuisessa Frederiksbergissä. Käveltiin ihanien kaupunkivillojen alueella ja valkattiin taloja itsellemme. Ihailtiin sitkeästi kukkaa puskevia lukuisia ruusupuskia. Kohta ne taas jo kukkii siellä, kun täällä on vielä paukkupakkaset ja metriset kinokset. Huhtikuussa päästään taas viikonlopuksi. Ei hassumpaa! 
Kaikille matkakuumeisille vinkkinä, että sinne (siis Köpikseen) pääsee todella halvalla: lennot+hotelli 134e. Ei hassumpaa sekään! 

Mukavaa lumilauantaita!


keskiviikko 18. tammikuuta 2012







Oli ihan, ihan pakko laittaa jo kepeämpää (ja keväisempää!) ilmettä. Taljat pois sohvasta, liilat jutut piiloon. Keltaista, vihreää, valkoista tilalle. Ja valkoisia kukkia. Mies ennusti, että tuoksuköynnös elää max 6 viikkoa mun hoivissa. Ja phyh, sain sentään viimeisimmän orkideankin kukkimaan mahtavat kaksi kuukautta, mikä on mun ennätys. Luottavaisena uskon köynnöksen kukoistavan vielä keväälläkin (jos joku teistä sattuisi olemaan tuoksuköynnös-pro, niin otan hoitovinkkejä vastaan kiitollisena ;).

Nyt Hilda määrää mua leikkimään. Kivaa keskiviikkoa jokaiselle!


sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Hilda 4,5kk




Täällä blogissa on nyt hiukan hiljaisempaa.
Päivät vaan kuluu niin vauhdilla tätä arkea pyörittäessä ja leijonanosan ajasta vie tietysti tuo kuvien kullanmuru. Joka kasvaa huimaa vauhtia ja on jo ihan täysillä mukana menossa. Helppo ja tyytyväinen vauva, syö, nukkuu, seurustelee. Maistaa tai ainakin yrittää maistaa kaikkea mitä saa käsiinsä. Vauvat on niin ihania!


Suloista sunnuntaita <3



maanantai 9. tammikuuta 2012

Arjen aloitus










Arki alkoi. Esikoisen uusi harrastus (cheerleading, jee) pyörähtää käyntiin tänään ja muutkin tyttöjen harrastusriennot tämän viikon aikana. Mä odotan innolla hiihtolatuja ja sitä, että sitkeä yskä jo loppuisi.
Kotona haahuilua ja räpsyjä. Valo on lisääntynyt selvästi. Ihana lumi!
Pientä kässäämistäkin ilmassa taas tauon jälkeen.
Kuten huomaatte leivoslautasesta, en tehnyt uudenvuodenlupausta herkkujen vähentämisestä. Juhlistettiin tätä arjen alkamista...

Mukavaa viikkoa & valoisia päiviä!



keskiviikko 4. tammikuuta 2012








Kiitos vielä tähänkin noista viime postauksen kultaisista kommenteista te ihanat ihmiset! Puss&kram jokaiselle!

Keltainen ja violetti näyttävät niin raikkailta kaiken punaisen jouluisuuden jälkeen. Joulukoristeet sitten lähti meiltä muuten vasta uudenvuodenpäivänä kaikesta uhosta huolimatta. Kaukana meillä on ne ajat, jolloin minkään asian kanssa pääsis heti sanoista tekoihin! ...ja mua se rasittaa välillä ihan kaameasti, kun haluis tehdä, mutta ei ehdi ja pysty. Enää on siis parit valot on jäljellä, ja ne saa olla ainakin Nuutinpäivään saakka.

Kuvissa on Köpiksentuliaisia. Purkki on päällystetty tapetilla, ostin RetroVillasta tapetinpalasia juurikin tuollaisia projekteja varten.
Tapetteja olen googlettanut viime päivinä paljon, ja kivoja vaihtoehtoja on löytynyt jokaiseen tapiseerattavaksi aiottuun seinään.  Suosikit on yllätys, yllätys Pihlgren&Ritolaa. Esim. tämätämä, tämä ja tämä.
Tänään on tiedossa hauskanpitoa tyttöjen illan merkeissä. Nyt tää lähtee kaivelemaan vaatekaapista jotain sopivaa päällepantavaa. On muuten ihanaa pukeutua vaihteeksi niin, ettei tartte ajatella miten imetys onnistuu tässä asussa...


Kivaa keskiviikkoa <3

maanantai 2. tammikuuta 2012

2011















Hyvää ja onnellista vuotta 2012 kaikille lukijoilleni ja blogini vierailijoille <3