maanantai 31. joulukuuta 2012











Joulukuusi riisuttiin tänään ja suurin osa koristeista jouti jo laatikkoihinsa ensi joulua odottamaan. Osa saa jäädä loppiaiseen saakka -jaksan katsella niitä kyllä, kun tänä vuonna meillä ei ollut yhtään punaisia juttuja esillä alakerrassa.

Kauniit tähtipiparit saatiin eräältä taitavalta leipuriystävältä. Kuusenriisujaisten kunniaksi ne syötiin kera karkkikeppikaakaon.
Viriteltiin jo illan juhlatunnelmaa kruunulla, 
hopeaserpentiinillä ja -pillillä.  
(Valokuvausassari ei sitten suostunutkaan kuvattavaksi vaan meni mieluummin katsomaan leffaa)
 Kassiin on pakattu namusia, 
paukkukaramellejä, pillejä, serpentiiniä, raketteja, hiukan hyvää juomaa ja reilusti iloista juhlamieltä. Hildukka pääsee ensimmäistä kertaa mummilaan yökylään ja me muut suuntaamme ystävien luokse vastaanottamaan uutta vuotta.  

**Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2013**

 

lauantai 29. joulukuuta 2012

Lastenhuoneesta






 




Siivottiin tänään kahden pienimmän kanssa lastenhuonetta. Joka on toistaiseksi Matildan valtakuntaa, mutta tulevaisuudessa Hildan myös. Tuossa sänkyseinustalla on verhon takana vaatesäilytys, ja sinne aiotaan rakentaa Hildalle pieni sänky, kunhan pinnisvaihe jää taakse.

Disney-nuket jatkavat voittokulkuaan täällä meillä. Joulupukki toi kahdelle isoimmalle omat nukkensa ja kyllä niillä on leikittykin! Tykkään niistä itsekin, kauneimmat nuket ikinä. Tilauksessa olisi mekkoja ja nuttuja. Jasminilla on yllään suloinen ostettu mekko, josta ajattelin ottaa mallia seuraaviin virkkaamuksiin.

Tämä pienen kodin ja ison perheen yhdistelmä toimii useimmiten, mutta välillä en voi olla ajattelematta kaivaten kahta edellistä kotiamme, joissa oli tilaa. (Ja meitä oli silloin vähemmän...ollaan edetty hiukan takaperin näissä asuntojutuissa, hah.) Toisaalta juuri tämä meille liian pieni talo on aina tuntunut Omalta Kodilta.
 Kerran aiemmin syskyllä, kun ahtaus oikein ahdisti ja päätin suoda kupin teetä hermoilleni, löysin teepussin sisältä ihanan viisauden: 

-Fear not a narrow home, fear a narrow heart.-

 Hyvä muistutus siitä, mikä on oikeasti tärkeää. 
Lohdutti silloin aika tavalla :D ja yhäkin.

Täällä alkaa aikamoinen tavaroiden karsinta. Pakko tulla vähemmällä toimeen, niin sitä on ennenkin tultu.

 Kivaa viikonloppua ja vuoden viimeisiä päiviä!

torstai 27. joulukuuta 2012











Tänään tehtiin tyttöporukalla talven ensimmäiset lumihepat ja yksi akka niitä hoitelemaan. Hilda oli innoissaan kopottamassa heppojen selässä
Ollaan herkuteltu ihan joka päivä. Perinteiset jouluruoat ei ole mun juttu, mutta olen paikannut asiaa tehokkaasti juustoilla. Ja suklaakonvehdeilla. Ja karkilla. Kyytipoikana glögiä tai inkivääriteetä. 

Sitten pikku kertomus tuosta kuvien peilistä:
Joulupukki oli järkännyt mulle kivan yllärin. Ostin tuon peilin joitain vuosia sitten Köpiksestä jostain kirppikseltä, mutta koska sen kauniit, vanhat peilit hajosivat traagisesti (hikeä, tuskaa, kyyneleitä, ei onneksi verta kuitenkaan) jo ennen kuin sain sen kotiin, se on ollut  kehyksenä vintillä odottamassa aikaansa. 
Nythän se olisi superihana. Mutta. Uusien peilien tekijällä asiat ei sujuneetkaan ihan niinkuin Strömsössä. Peilit on tosi kauniisti käsin leikatut ja muuten hienot, mutta ne on kuparinsävyiset. Jotenkin se peili oli vahingossa tullutkin kuparinsävyä, vaikka kirkkaat oli tilattu. Ja koska tekijä on miehen Joulupukin tuttava, joka hyvää hyvyyttään teki sen lähes ilmaiseksi, ei oikein voi hänelle valittaa.
 Tulee ihan mieleen se, kun tilasin uuteen sohvaan valkoisen sohvanpäällisen, mutta paketissa olikin beige soffa. Siis tiedättehän, että jokin on tosi kiva ja ihana juttu, muttei kuitenkaan juuri sellainen, mikä piti olla. Melkein muttei ihan. 
Joten toi peili päässee takaisin vinttiin, odottamaan, että kuparipeilit alkaa näyttää hienoilta mun silmissä tai että se saa uudet peilit, kirkkaina. Oikea kovanonnen peili :s
 
Joo tällaista kauheeta mun elämä on, vääränsävyiset peilit ja kaikkee ;D

Jos nyt kuitenkin kaivaisi Kiitollisuuskirjan esiin ja muistaisi kiittää. Jos nyt ei tosta peilistä, niin kaikesta hyvästä omassa elämässä!

maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!














Joulukiireen -joka yllättää joka vuosi- vuoksi en ole ehtinyt päivittää, joten tässä kerralla kuvapaljous. 
Tultiin äsken kirkosta ja nyt on hyvä rauhoittua kiitollisin mielin joulunviettoon.

Ihanaa Joulua 
ja
Lämpöä, Iloa ja Valoa  teille jokaiselle!

perjantai 14. joulukuuta 2012

Terveiset/Myydään/Arvottu







Käytiin eilen taas kaverin kanssa päiväretkellä. Kukaan ei varmaan voi olla arvaamatta, missä :D
Koluttiin melkein kaikki tutut kaupat ja pari uutta taukopaikkaa. Tällä kertaa maltettiin levätäkin välillä joten ei oltu lopuksi niin nääntyneitä kuin viimeksi. Oli sangen riemukas reissu! Puodit pullollaan kaikkea ihanaa. Parhaat hyrinät sai kuitenkin aikaan Söstrene Grene ja lankahyllyt. Ihania värejä! Vois hiukan Novita ottaa mallia ;) Nyt kelpaa jo miettiä seuraavia virkkauksia...

Ostin Hildalle ihanat hopeanväriset En Fant -nahkatossut, mutta ne on jo valmiiksi melkein pienet, nyyh. Myyn ne sopuhintaan 25e, itse maksoin 199dkk eli hiukan tuon yli. Koko on 22, sisämitta 13,9cm. Jos kiinnostaa niin laita s-postia lovingwhitehanni@gmail.com. Tossut ehtii vielä hyvin pukinkonttiin jollekin onnekkaalle pikkuiselle!

BoligLivin joulunumero oli saatava, tottakai. Ei tuottanut pettymystä! Teillekin ostin arvottavaksi yhden, joten jos haluat mukaan lehden arvontaan, kerro suosikkijoululevysi tänä jouluna.
Pelkkä mukana-kommentti ei riitä :) Arvonta päättyy sunnuntaina, jotta saan lehden postiin maanantaina. Arpaonnea!

Ta-daa! Arvottu on, ja voittajaksi randomizer arpoi numeron 38. Kommentti 38 kuuluu Lindalle, joka kirjoitti näin:
Celine Dionin These are the special times :) Onnea Linda :) Laitathan minulle yhteystietosi pikaisesti, niin saat lehden ensi tilassa!

Olipa kiva lukea teidän joululevy/joulumusiikkisuosikeista. Silmään pisti joukosta omat suosikit, tämänvuotinen Samuli Edelmannin Hiljaisuuden Valo ja ikisuosikki Rajattoman Joulu. Monta muuta mielenkiintoista/tuttua/minulle uutta oli myös mainittuina. Kiitos kaikille osallistujille ja hyggeä sunnuntai-iltaan!











tiistai 11. joulukuuta 2012

Huhuu! Pöllöjä ja muutakin pientä myynnissä!




Isoin pöllö, korkeus n.12cm (suuren appelsiinin kokoinen ;) väri vaaleanruskea. MYYTY!

Pinkki pöllöneiti. Korkeus 8cm. MYYTY.

Nukkuva valkoinen pöllö, korkeus 10cm. NUKKUVA PÖLLÖ MYYTY. Suurisilmäinen pikkupöllö, kork. 7cm VALKOINEN PIKKUPÖLLÖ MYYTY.

Pehmeän liila pöllis, korkeutta tyypillä 8cm. MYYTY.

Harmaa pöllönpoikanen, korkeus 7cm. Tuttinauhat 9e/kpl. PÖLLÖ MYYTY! VALKOMUSTA TUTTIS MYYTY!

Pinni nro 1 3e, muut 2,5e. PINNI NRO 5 MYYTY. PINNI NRO 1 MYYTY.

Tuttinauha 9e. TUTTINAUHA NRO 1 MYYTY. 5 MYYTY. 2 JA 4 MYYTY.

Riisipussit 3e tai 4kpl 10e. 2 JA 3 MYYTY. 5 Ja 7 MYYTY. 4 ja 8 myyty yhdet kumpaakin.


Jos haluat ostaa jotain, laita varaus kommenttiboksiin ja sen jälkeen mailia osoitteeseen lovingwhitehanni@gmail.com.
 Hintoihin lisätään postikulut. Pöllöt ja riisipussit kulkevat paketissa 7,20e, pinnit ja tuttinauhat kirjeenä, 3e. Jos haluat noutaa, sekin onnistuu!

Riisipussin hinta 3e tai 4kpl 10e.
Koko on n.12x11cm, pieniä eroja saattaa olla!

Pöllöt ja tuttinauhat voi pestä käsin.