perjantai 28. huhtikuuta 2017

Kevätkiirettä


Terveiset sairastuvalta...
Toinen kotipäivä menossa ja alkuperäinen potilas alkaa olla kunnossa. Pöpö on hypännyt kuopukseen ja saanut yleensä hyväntuulisen neidin harvinaisen kiukkuiseksi ja riidanhaluiseksi. Omakin kurkku on ollut kipeä ja päätä särkenyt, joten kerrankin sattui lapsen sairaus hyvään aikaan (koska eihän sitä itse kehtaa jäädä kotiin, jos ei ole kuumetta, vaikka ehkä joskus pitäisi vaan jäädä ja levätä?). Olen maannut sohvalla ja tuijottanut telkkaria ja hivenen siivonnutkin eilen perheen kanssa. Tänään täällä nimittäin kävi kiinteistövälittäjän valokuvaaja kameroineen...

Vuosi sitten talomme oli jo vähällä vaihtaa omistajia. Ostajat löytyivät ja kaupantekotilaisuus oli jo sovittu, mutta sitten kuitenkin vetäytyivät kaupoista viime hetkellä. Silloin kyllä harmitti, mutta ehkä se oli vain hyväksi, lopulta...Jospa asialla oli tarkoituksensa, koska viime syksyn ja talven jäljiltä lopulta päätimme, että lasten takia muutamme takaisin Espooseen. Ja jos olisimme jo ehtineet ostaa ja remontoida uuden asunnon täältä, olisi kynnys muuttoon ollut tosi korkealla. 

Nyt ollaan kartoitettu vähän jo etukäteen sopivia taloja ja asuntoja Espoossa. Tarjontaa on vaan meidän kuusihenkiselle perheellemme tosi niukasti (ja kallista&ei mun makuun tai hitusen halvempaa&rumahkoa). Kaikki asunnot vaativat enemmän tai vähemmän remonttia...on liian kallista vastiketta, liian pieniä asuntoja, varjoisia pihoja, valesokkeleita, tasakattoja, homeen hajua, olemattomia pihoja...ja kaikissa on seinänaapuri! Joka epäilemättä tulee hulluksi, kun perhe möykkänen -joka on tottunut asumaan vailla seinänaapuria ja kiljumaan mielensä mukaan- muuttaa taloon. Haastetta riittää tässä muuttoprojektissa siis!


13 kommenttia:

 1. Tsemppiä etsintään <3 Mun tulee teidän taloa ikävä, mutta onneksi sun sisustus on aina yhtä ihana, asuittepa missä vaan :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden kodin etsimiseen. Saako sinun kuviasi pinnata pinterestiin, teillä on niin kaunista.

  VastaaPoista
 3. Kävimme katsomassa teidän taloa viime vuonna. Se on niin kaunis! Aidosti helmi. En ole usein vastaavaan törmännyt, ottaen huomioon sijainnin keskustan läheisyydessä ja vierasmökin puutarhan perällä (=täydellinen kotitoimisto). Kakluuni on hurmaava.

  Jos talonne tosiaan on tulossa uudelleen myyntiin, olen periaatteessa edelleen kiinnostunut.

  Emme vain tiedä, mikä olisi meille parasta. Onko se okt Hämeenlinnassa vai kompakti kerrostaloasunto kantakaupungissa Helsingissä. Mietin tätä pääni puhki, enkä ole löytänyt ratkaisua.

  Jos olisi varaa, ottaisin molemmat: omakotitalon Hämeenlinnasta ja pikkuasunnon vaikkapa Ullanlinnasta "kesämökiksi." :)

  Hämeenlinnassa on tukiverkot ja pienemmän paikkakunnan edut, kuten lyhyet etäisyydet ja lapset voi ulkoilla omin päin. Lapset taatusti rakastaisivat okt:ssa asumista ja sen tuomaa vapautta.

  Helsingissä taas on enemmän aktiviteetteja ja etenkin kaipaamaani kulttuuritarjontaa, mitä Hämeenlinnassa ei ole ainakaan samassa mittakaavassa.

  Toivon, että te pian pääsette paikkaan, joka tuntuu kodilta ja just oikealta -sijaintia myöten. Edes ihana talo ja puutarha ei pysty kompensoimaan tunnetta, että jotakin olennaista puuttuu. Sijainti, sijainti, sijainti ja talo on vain seinät, joka suojaa kotia, eli perhettä ja tarjoaa katon pään päälle.

  Kaikkea hyvää myyntiin ja uuden ostamiseen! :)

  VastaaPoista
 4. Kuule, mä toivon että me palataan molemmat yhtä aikaa takas Espooseen! Tulipahan tehtyä vähän reissua :-)

  VastaaPoista
 5. Teidän koti on niin kaunis, ai että <3 Onnea uuden kodin etsintään <3

  VastaaPoista
 6. Hei,
  Oletteko ajatelleet upeaan kotiinne kakluuneja - siis vanhanajan aitoja kaakeliuuneja? Sopisi tyyliin! Lämpimin uuni terveisin, Kaakelimaakari Erkki
  http://kaakeliuunitehdas.fi/asiaa-kakluunista/

  VastaaPoista
 7. I would like to add to that statement,but I fear your wrath Eddie, lol! Permission to speak please ; )
  Every time I read from this blog site I learned something new, but the comments here make me think differently at times.
  It is there now.
  Soft Trending

  VastaaPoista
 8. Of course, what a great site and informative posts, I will add backlink bookmark this site? Regards, Reader.
  Super-Duper site! I am loving it!! Will come back again taking you feeds also, Thanks.
  You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.
  shopbymark

  VastaaPoista
 9. Thanks for giving this kind of great subject material on your web site. I came across it on the search engines. I will check to come back whenever you publish more aricles.
  Sarah Berger

  VastaaPoista
 10. y great site. Continue with the good work!
  I'm nevertheless learning from you, as I'm trying to achieve my goals. I truly liked reading everything which is written on your website.Keep the stories coming. I enjoyed it!
  Hey! Just wshopbymark

  VastaaPoista
 11. Latest Technolgy Trends

  All about latest technology, latest inventions, new research activities, useful products, interesting fun and much more……!

  Covers all topics like... Green World, Health Care, Home Appliances, Interesting Useful, IT Tech, Latest Inventory News, Mobile Technology and Space

  Check for latest updates:

  Latest Technology

  Health Care

  VastaaPoista
 12. I just added your page to my bookmarks. I really enjoy reading your posts. Thank you!
  Thanks a ton for blogging this, it was very helpful and told a ton
  Sarah Berger

  VastaaPoista
 13. Good Day!
  I am extremely grateful to you for the most useful stuff.
  Thank you for such a wonderful contribution to aware people most of the latest updates.
  Have a nice day!

  My Recommendations for best Auctions Online Shopping:

  Bidvaluable Auction

  auctioneer bidvaluable

  Women's Jewellery & Fashion jewellery Online Australia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3
Kommentoithan aina uusimpaan postaukseen, ettei kommenttisi jää huomaamatta :)